• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

burdan link yollayabiliyor muyuz bilmiyorum ama reiki sevgi yolu diye bir internet sitesinde reiki 1. aşama için uzaktan uyumlama yapılıyor demiş. hiç görüşmeyeyim o zaman onlarla. tijen aykut diye bir isim gördüm, onunla irtibat kurmayı düşünüyorum.

Görüşme canım benim, sadece para kaptırırsın reiki ile uzaktan uyumlama olmaz çünkü bu çok uzun bir aşama aslında, eğitmeninin yanında olup tıkalı çakralarını açması ve dengelemesi gerekir ayrıca sana anlatacağı önemli bilgiler var o enerjiyi birebir yaşamalısın.

tijen hanımdan randevu aldım bile :). umarım doğru karar doğru insandır. 12 şubatta reiki1 seminerine katılcam. çok heyecanlıyım :))

kesinlikle :34:

:))kesinlikle haklısın.ama dediğin gibi bu işi sadece para için yapan o kadar şarlatan var ki çevremde kandırılan kişiler olduğunu görmek beni üzüyo açıkcası.ben şanslıydım turgay beyle tanışmam mümkün olmuştu:)ayırlara vesile olsun
sevgiyle:71:

Turgay Bey, benim herkese tavsiye ettiğim bir master :nazar:

tijen hanımdan randevu aldım bile :). umarım doğru karar doğru insandır. 12 şubatta reiki1 seminerine katılcam. çok heyecanlıyım :))

İyi ama canım, uzaktan diyorsun sonrada seminer diyorsun ben şimdi anlayamadım? Tijen HANIM başka biri mi?

Son düzenleme:
arkadaşlar daha önce bende reikiyi duydum yaydığı enerji sayesinde bir çok mücizeleri olduğunu biliyorum.. şimdi benimde bir mucizeye ihtiyacım var..sizden isteyim acaba banada bu reiki enerjisinden gönderebilir misiniz ? uzaktan ne kadar etki yapar ya da yapıyor mu bilemiyorum ama yardıma ihtiyacım var..Şuan kendimin öğrenip uygulamasının uzun süreceğini düşünüyorum ve kendi durumdan kısaca size bahsetmek istiyorum..ben 18 haftalık hamileyim yapılan testlerde bebeğimin down-sendromlu olma olasılığı çok yüksek çıktı..bunun üzerine bizde en kesin tanı olan amniyosentez yaptırdık (yani bebeğin kesesinden su alınma işlemi..) geçen cuma günü şimdi önümüzde 3 haftalık bi bekleme süresi var sonuçları öğrenebilmemiz için..bu zaman içerisinde sizden dileğim güzel enerjinizi bana göndermeniz..

şimdiden teşekkür ederim :)

arkadaşlar daha önce bende reikiyi duydum yaydığı enerji sayesinde bir çok mücizeleri olduğunu biliyorum.. şimdi benimde bir mucizeye ihtiyacım var..sizden isteyim acaba banada bu reiki enerjisinden gönderebilir misiniz ? uzaktan ne kadar etki yapar ya da yapıyor mu bilemiyorum ama yardıma ihtiyacım var..Şuan kendimin öğrenip uygulamasının uzun süreceğini düşünüyorum ve kendi durumdan kısaca size bahsetmek istiyorum..ben 18 haftalık hamileyim yapılan testlerde bebeğimin down-sendromlu olma olasılığı çok yüksek çıktı..bunun üzerine bizde en kesin tanı olan amniyosentez yaptırdık (yani bebeğin kesesinden su alınma işlemi..) geçen cuma günü şimdi önümüzde 3 haftalık bi bekleme süresi var sonuçları öğrenebilmemiz için..bu zaman içerisinde sizden dileğim güzel enerjinizi bana göndermeniz..

Ben şahsım adına elbette ki sana ve bebeğine şifa enerjisi yönlendiririm canım seve seve.

Son düzenleme:

bana da aynı bilgileri mesajla gönderirsen ben de enerji gönderirim canım.çok geçmiş olsun ayrıca

Turgay Bey, benim herkese tavsiye ettiğim bir master :nazar:

evet kesinlikle çok iyi bir master olmasının yanı sıra çok şeker bir insan.ben de herkese onu tavsiye ediyorum içim çok rahat bir şekilde.iki uyumlanmamı da kendisi gerçekleştirdi:)

İyi ama canım, uzaktan diyorsun sonrada seminer diyorsun ben şimdi anlayamadım? Tijen HANIM başka biri mi?

sevgiyolu denen yerde uzaktan uyumlama yapıyorlar canım. tijen aykut seminer veriyor, uzaktan değil yani. uzaktan uyumlama yapan yerle görüşmedim. turgay beye mail attım ama cevap gelmedi. zaten seminer programlarını da inceledim, hep izmirde.

Son düzenleme:
sevgiyolu denen yerde uzaktan uyumlama yapıyorlar canım. tijen aykut seminer veriyor, uzaktan değil yani. uzaktan uyumlama yapan yerle görüşmedim. turgay beye mail attım ama cevap gelmedi. zaten seminer programlarını da inceledim, hep izmirde.

Tamam şimdi anladım canım, öyleyse hayırlı olsun çok sevindim senin adına :)

burdan link yollayabiliyor muyuz bilmiyorum ama reiki sevgi yolu diye bir internet sitesinde reiki 1. aşama için uzaktan uyumlama yapılıyor demiş. hiç görüşmeyeyim o zaman onlarla. tijen aykut diye bir isim gördüm, onunla irtibat kurmayı düşünüyorum.

O dediğinizi biliyorum...

Hayır; kesinlikle ama kesinlikle uzaktan uyumlama yapılmıyor...:50:

O dediğinizi biliyorum...

Hayır; kesinlikle ama kesinlikle uzaktan uyumlama yapılmıyor...:50:

Bu konuda herkesin bilinçlenmesi lazım çünkü suistimale açık bir konu, paracıkları alıp uyumlama yapılmayacağı kesin kaldı ki uzaktan uyumlama yapılsa bile nasıl kontrol edeceğini bilemediği bir güç ile insan ne yapabilir ki, sonunda zarar göreceği kesin...

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, doğal taşların kişiye uyumlaması nasıl yapılıyor, kişiye özel taş nasıl seçiliyor bu konularda bilginiz var mı acaba?
örneğin ametis baş ağrısına iyi gelir deniliyor ama uyumlama yapılmadan da iyi gelir mi sadece o taşı takarak ?

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, doğal taşların kişiye uyumlaması nasıl yapılıyor, kişiye özel taş nasıl seçiliyor bu konularda bilginiz var mı acaba?
örneğin ametis baş ağrısına iyi gelir deniliyor ama uyumlama yapılmadan da iyi gelir mi sadece o taşı takarak ?

Tabii ki gelir ama uyumlama yapıp arada temizlikte yaparsan daha iyi olur...Taşları, objeleri uyumlamak kolaydır, önce serin bir suda yıkayacaksın sonra avucuna alıp ne için kullanacaksan ona uyumlayacaksın ama burda şöyle bir durum var uyumlamanın haricinde her taşın kendine göre temizlik ve şarj aşaması vardır.kimi ay ışığında şarj edilip uyumlanır kimi toprakta bekletilir kimi tuzlu suya konulur mesela...bunları yaptıktan sonrada uyumlarsın bir kere uyumladıktan sonrada her temizlik şarjdan sonra yeniden uyumlamana gerek kalmaz...gerçi zaten uyumlayacak enerjin varsa yani insye olduysan baş ağrısı için taş kullanmana gerek yok zaten ağrını geçirebilirsin.Eğer insiye değilsen de dediğim gibi temizlik ve şarj aşamalarını her ay düzenli olarak yaparsın veya taşın enerjisinin kirlendiğini hissettiğinde yaparsın yani uyumlama şart değil.

Son düzenleme:
Bu konuda herkesin bilinçlenmesi lazım çünkü suistimale açık bir konu, paracıkları alıp uyumlama yapılmayacağı kesin kaldı ki uzaktan uyumlama yapılsa bile nasıl kontrol edeceğini bilemediği bir güç ile insan ne yapabilir ki, sonunda zarar göreceği kesin...

Kimileri bu işinde cıvkını çıkarmış durumda, suistimal her konuda olduğu gibi bunda da kol geziyor.

Adam dolandırmaktan başka birşey değil.

Diğer masterların zoru ne peki bunu birebir yapıyorlar(!?)

Bir bunlar akıllı sanki...

"Uzaktan oluyor" diye ellerinde olta balık avındalar...

Hayır, olmuyor! Uzaktan reiki inisiyasyonu olmaz...İnanmayın böylelerine.

Gerçekten reikiyi ciddi kaynaklardan araştırdığınızda böyle bir ihtimalin olmadığını görürsünüz...

Kimileri bu işinde cıvkını çıkarmış durumda, suistimal her konuda olduğu gibi bunda da kol geziyor.

Adam dolandırmaktan başka birşey değil.

Diğer masterların zoru ne peki bunu birebir yapıyorlar(!?)

Bir bunlar akıllı sanki...

"Uzaktan oluyor" diye ellerinde olta balık avındalar...

Hayır, olmuyor! Uzaktan reiki inisiyasyonu olmaz...İnanmayın böylelerine.

Gerçekten reikiyi ciddi kaynaklardan araştırdığınızda böyle bir ihtimalin olmadığını görürsünüz...

Bizim görevimizde insanlara doğru bilgileri ulaştırmak...yaşasın reiki kardeşliği :13:

Back