- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 34
- Konu Sahibi hayatininmakinisti
Peki ya düğünden 2 gün önce atak geçirip arama beni derse???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru bütün kadınlar melek. Hiç bir kadın aldatamaz, ya da asla boşanma gerektirecek kusurlu davranışlarda bulunamaz.Bu ülkede bir kadının boşanması için çok ciddi nedenleri bile tolere edip boşanmadıgini hepimiz biliyoruz.
Niceleri dayak yiyor. Aldatılıyor.
Yine de ayrılmıyor.
Türk kadınları yuvam yıkılmasın diye insanüstü bir caba veriyor.
Ve buna rağmen boşanan erkeklerin hemen hepsini ne hikmetse karısı aldatmış oluyor.
30 yaşındayım ve kocasını aldatan bir kadına canlı canlı henüz tesadüf edemedim. Ama şu an sokaktan geçen her 10 adamdan 8i karısını aldatiyor.
Benim bir arkadasim vardı. Kocasi kendisini aldatıyordu. kadın boşanmak istemiyordu. Ama adam bosadı kadını.
Kadın hemen sonra evlenmek istedi. Ve bi adamla tanıştırıldı.
2.evliligini yaptı. 3 çocuklu boşanmış bir adamla. Kadına, adamin ilk karısından neden boşandığını sorduk.
Karisi aldatmış dedi. Tabiki yemedik bu ayakları ama ikna edemedik evlendi.
2 hafta aynı evde kaldılar. Bir-kac ay içinde de bosandılar...bosanan yine kadın olmadi ama.. adam oldu. Kadin yine de yuvam yıkılmasın diye idare edecekti biliyorum
Ağır arıza olmayan bir adami çocuklu bir kadın boşamaz.
Bunu anlayalım bir. Ögrenelim.
Istisnaları illaki vardır. Ama takilmamiz gereken bu değil.
Konudaki adam dengesiz ve sorunlu.
Ama gördüğüm kadarıyla konu sahibi kararını vermis.
Sevgili konu sahibi. Senin sevgiline benim bir garezim yok. Sana da yok. Sana kötülük yapmaktan hiçbir çıkarım olamaz.
Ben burdan gördüğümü söylüyorum.
Bu evlilik olursa pişman olacaksın.
Ben 30 yaşındayım. Bu konularda ve hislerimde hiç ama hiç yanılmadım.
Beni unutma. Pişman olduğun gün mutlaka beni hatırla.
Umarım yolun açık olur.
Yapilan birkac yorumu okudum katilmiyorum gecmiste yaşadığı travmatik olaylardan ötürü bircok kaygisi mevcut ve bu kaygilari yogun yasadigi donemlerde uzaklasmak istiyor fakat sevdigi icinde bir sekilde yine sizinle.iletesim halinde kaliyor not(sevildiginizi gercekten hissediyorsaniz tabi)psikoterapiyle daha saglikli bir sekilde ilerleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar,
Daha önce üyeliğim vardı ancak silinmesini istemiştim. O yüzden şuan yeni üyelik açtım ve ilk mesajım bu. Fake vs düşünülmemesi için söylüyorum.
8 aylık bir ilişkim var. 33 yaşında.
Sevgilim geçmişte oldukça zorlu dönemler yaşamış çocukluğundan bu yaşına dek. Babası alkolik ve umursamaz bir insan, 3 kardeşler ve artık çocuklar büyüdükçe baba ile tersleşmeye başladıklarını farkeden annesi de artık boşanma kararı alıyor çocukları için ve sonrasında artık zorlu hayat bundan sonra başlıyor. Annesi çalışıp çabalayıp kendi büyütüyor çocukları desteksiz bir şekilde. ve babalarıda 2 sene önce vefat ediyor. Bu durumları bizzat annesinden duydum.
4 yıl önce bir evlilik yaşıyor ancak 1 yıl bile sürmüyor.Çocuğu yok. Tam detaylı bilmesemde anlattığı bazı aralarda aldatma, çocuk (başkasından) vb. şeyler yaşanmış. Tam detaylı bilmeme sebebim hem eski bir mevzu olması sebebiyle hemde bu evlilik sonrası travma sonrası stres bozukluğu rahatlığı sebebiyle tedavi gördüğü için hatırlatmak belki onu daha kötü yapar diye düşündüm.
Bu 8 aylık ilişkimiz boyunca gerçekten ilgili, düşünceli, düşüncelerime de gerçekten saygı duyan bir insan. Evlilik planları yapmaya dahi başlamıştı annesiyle tanıştım, benim annemle de tanışmak çok istedi ve hep kendi teklifleriydi. Yani benim ısrar etme gibi bir durumum olmadı. 3 ay evvel bir ayrılık yaşadık ama aslında ayrılıkta denemez çünkü kendisi bir bunalım dönemine girdi daha doğrusu sanırım anksiyete atağı gibi birşeydi. 2 hafta kadar sürdü ve kendisi geri döndü. Onun bu ruh halinin farkında olduğumu söylediğimde de "farkındaydın madem keşke gelseydin arasaydın" gibi şeyler söyledi. Psikolojik olarak terapiye gitmeye başlamıştı son zamanlarda, kendisindeki bu durumu farkedip çözüm aramaya çalışanda birisi ancak doktorun bu durumu farkedemediğini söyledi. Bende ona destek olabileceğimi isterse birlikte gidebileceğimizi söyledim.
Sonrasında ilişkimiz devam etti ve hala planlarında seneye düğün yaparız şöyle olur böyle olur gibi hayali değilde daha gerçekçi fikirlerle konuşuyordu. Ancak karantina süreci sebebiyle söylediğimiz gibi destek alma şansımız olamadı.
Yalnız bu karantina sürecinde hiç görüşemedik haliyle. Kendisiyle ilk zamanlar iletişimimiz çok iyiydi ve keşke bu süreçte evli olsaydık vs gibi konuşmalarımız bile oldu. Ancak bir zaman sonra kendi içine kapanmaya başladı ve yine ayrılmak istediğini beni düşündüğünü, bu düşüncenin onu bunalttığını, düğünü planlaması gerekirken yapamadığını vs söyledi. Ona şuan bunların zamanı olmadığını söylesemde o atak döneminde sağlıklı düşünemiyor. Aksi bir fikre açık olmuyor. Bende üstelemedim ve sonra konuşuruz bunları yüzyüze diyip irtibatı 1 hafta kestik.
Sonra ben iletişime geçtim ama sadece özlediğimi ve onun yanında olduğumu söyledim. Ertesi gün o da benimle ufak ufak iletişime geçmeye başladı, günlük muhabbet etmeye devam ediyoruz. Ama henüz görüşmek istemiyor zaten bu süreçte zor.
Benimle konuşmak istemediğinin farkında olduğumu söylediğimde bana biraz zaman ver lütfen dedi ama onu asla yalnız bırakmayacağımı ona destek olmak istediğimi, sana destek olabileceğim yolu göster bana ben yanındayım ve seviyorum seni bunu unutma sakın dedim. desteğin için teşekkür ederim dedik ve o konuda konuşmuyoruz artık.
Hala günlük muhabbetleri mesajlaşıyoruz. Yazın tatil yapmayı planlıyorduk hala onu da konuşuyoruz planlıyoruz hayal ediyoruz.
Ancak ben böyle bir durumda geçmiş yaşadıklarından ötürü güven sorunu, yalnız kalma korkusu, aynı şeyleri yaşayacağım korkusu vb. şeyler yaşadığının farkındayım. Normalde bu kadar detaylı durumunu bilmesem "ya çekilir mi allah aşkına git başka birini bulursun" gibi cümleleri bende kurardım. Ancak birbirimizi gerçekten seviyoruz, ona çok güveniyorum. Bu durumda atlatılamayacak bir şey değil zamanla yaşayarakta bence hiç bir şeyin aynı olmadığını bu defa mutlu olmaya devam edebileceğini görebilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Bu konuda bilgi sahibi olan yada böyle bir süreç yaşayan var mı ?
Az öz yazayım derken baya destan yazmışım kusura bakmayın
Sürekli mıy mıy mıy bir şeyler okudum, sıkılmadınız mı psikiyatrist misiniz? Sizde böyle birileri için kendimi feda edeyim, ölümüne beni sevsin diye bir şey varsa şunu söyleyeyim, ödüllendirilmeyeceksiniz. Karşınızdaki insan dramdan beslenen ve bununla yaşayan biri. 8 aylık birliktelikte bir emzirmediğiniz kalmış. Siz ona bu kadar detaylı travma analizi için konu anlatmamış ve beklenti içerisine girmemişsinizdir. İlişkinizde denge vs bir şey kalmamış, karşınızdaki insan sizi duygusal sömürüyor. Farkına varın. Evliliği, yok aile travması vs vs geçiniz bunları, o kurt siz kuzusunuz.
Aynen bak denge cok önemlidir...
Git bakalım başka bi erkeğe 8.ayda sürekli depresifim de bir gel bir git yok ayrılalım yok dönelim de bakalım adam sana her şeye rağmen senleyim derse o adam sorunludur vardır bi defosu senden başkasını bulamıodur derim...Açık ve net
Orda ne yazmışım. Istisnalar elbette vardir. Ve fakat şu an konumuz istisnalar değil yazmışım değil mi?Doğru bütün kadınlar melek. Hiç bir kadın aldatamaz, ya da asla boşanma gerektirecek kusurlu davranışlarda bulunamaz.
Evet söylemiş miydim, kadınlar melek.
İş hayatında da ailesiyle de görüşmesi benimle aynı şekilde, çevresindeki en yakın arkadaşları dahi endişeleniyor onun için.Simdi bu adam atak donemleri seni kendinden uzaklastiriyor ya? O donem cok kotu cunku. Peki o dobem işine gidebiliyor mu? Yoksa sadece sana mi gorusmeyelim diyor?
Bu rahatsızlığı evliliğinin bitme süreci ve sonrasında olmuş, yani rahatsızlığı ile evliliği sırasında yok.Yapilan birkac yorumu okudum katilmiyorum gecmiste yaşadığı travmatik olaylardan ötürü bircok kaygisi mevcut ve bu kaygilari yogun yasadigi donemlerde uzaklasmak istiyor fakat sevdigi icinde bir sekilde yine sizinle.iletesim halinde kaliyor not(sevildiginizi gercekten hissediyorsaniz tabi)psikoterapiyle daha saglikli bir sekilde ilerleyebilirsiniz.
Yazmistim tekrar okudumda sanirim evlenip ayrilan sevgiliniz ben annesi sanmistim.Evliligi surduremiyecek derecede yogun yasiyorsa sizinle evlendiginde de bu durumu yasamasi yuksek olasilik.Surekli gel git yasayan bir adamla yasaminizi idame ettirebilecek.misiniz bunu sorun kendinize