Tabii ki gelir ama uyumlama yapıp arada temizlikte yaparsan daha iyi olur...Taşları, objeleri uyumlamak kolaydır, önce serin bir suda yıkayacaksın sonra avucuna alıp ne için kullanacaksan ona uyumlayacaksın ama burda şöyle bir durum var uyumlamanın haricinde her taşın kendine göre temizlik ve şarj aşaması vardır.kimi ay ışığında şarj edilip uyumlanır kimi toprakta bekletilir kimi tuzlu suya konulur mesela...bunları yaptıktan sonrada uyumlarsın bir kere uyumladıktan sonrada her temizlik şarjdan sonra yeniden uyumlamana gerek kalmaz...gerçi zaten uyumlayacak enerjin varsa yani insye olduysan baş ağrısı için taş kullanmana gerek yok zaten ağrını geçirebilirsin.Eğer insiye değilsen de dediğim gibi temizlik ve şarj aşamalarını her ay düzenli olarak yaparsın veya taşın enerjisinin kirlendiğini hissettiğinde yaparsın yani uyumlama şart değil.
peki bu uyumlama olayını tam olarak nasıl yapıcam, insiye derken ben hiçbişey olmadım henüz :) bu konulara yabancıyım..taş uyumlamasını kendim de yapabilir miyim ?