• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

Tabii ki gelir ama uyumlama yapıp arada temizlikte yaparsan daha iyi olur...Taşları, objeleri uyumlamak kolaydır, önce serin bir suda yıkayacaksın sonra avucuna alıp ne için kullanacaksan ona uyumlayacaksın ama burda şöyle bir durum var uyumlamanın haricinde her taşın kendine göre temizlik ve şarj aşaması vardır.kimi ay ışığında şarj edilip uyumlanır kimi toprakta bekletilir kimi tuzlu suya konulur mesela...bunları yaptıktan sonrada uyumlarsın bir kere uyumladıktan sonrada her temizlik şarjdan sonra yeniden uyumlamana gerek kalmaz...gerçi zaten uyumlayacak enerjin varsa yani insye olduysan baş ağrısı için taş kullanmana gerek yok zaten ağrını geçirebilirsin.Eğer insiye değilsen de dediğim gibi temizlik ve şarj aşamalarını her ay düzenli olarak yaparsın veya taşın enerjisinin kirlendiğini hissettiğinde yaparsın yani uyumlama şart değil.

peki bu uyumlama olayını tam olarak nasıl yapıcam, insiye derken ben hiçbişey olmadım henüz :) bu konulara yabancıyım..taş uyumlamasını kendim de yapabilir miyim ?

peki bu uyumlama olayını tam olarak nasıl yapıcam, insiye derken ben hiçbişey olmadım henüz :) bu konulara yabancıyım..taş uyumlamasını kendim de yapabilir miyim ?

Şimdi şöyle söyleyeyim tatlım sen eğer herhangi bir enerji sistemi insiyesi olmadıysan yani uyumlanmadıysan reikiden farklı bir biçimde yol izleyeceksin.Şöyle ki alacağın taşın hangi konuda faydalı olduğu zaten belli, baş ağrısı...Senin burda yapman gereken bu taşı uyumlamak değil çünkü zaten taşın işlevi belli bu yüzden taşı aldığında bunu ilk olarak serin birsu altında temizleyeceksin sonrasında ise onu şarj etmen gerek bu sayede tertemiz bir biçimde işlevini yerine getirmesini sağlayabilirsin...Bu çok derin bir konu olmakla birlikte kafanı karıştırmamak adına özelden bir link atacağım orada basitce yapman gereken yazıyor canım...

Şimdi şöyle söyleyeyim tatlım sen eğer herhangi bir enerji sistemi insiyesi olmadıysan yani uyumlanmadıysan reikiden farklı bir biçimde yol izleyeceksin.Şöyle ki alacağın taşın hangi konuda faydalı olduğu zaten belli, baş ağrısı...Senin burda yapman gereken bu taşı uyumlamak değil çünkü zaten taşın işlevi belli bu yüzden taşı aldığında bunu ilk olarak serin birsu altında temizleyeceksin sonrasında ise onu şarj etmen gerek bu sayede tertemiz bir biçimde işlevini yerine getirmesini sağlayabilirsin...Bu çok derin bir konu olmakla birlikte kafanı karıştırmamak adına özelden bir link atacağım orada basitce yapman gereken yazıyor canım...
sağol canım, temizleme olayını biliyorum canım şarj dediğin de sitede bahsedilen toprağa gömme veya diğer taşlarla birarada tutma şeklinde oluyor sanırım değil mi?

sağol canım, temizleme olayını biliyorum canım şarj dediğin de sitede bahsedilen toprağa gömme veya diğer taşlarla birarada tutma şeklinde oluyor sanırım değil mi?

Aynen öyle canım ama her taşı her taşla bir arada tutamıyorsun, benim doğal taşlara korkunç bir merakım var hemen hemen her taştanda vardım evimde ama bu konuda çok derin bilgilere sahip değilim sırf çok güzel oldukları ve bana huzur verdikleri için almıştım açıkçası ama özel olarak öğrenmek istediğin bir şey varsa senin için hemen araştırabilirim hem bende öğrenmiş olurum...

ben de taze insiye oldum arkadaşlar. hocamı çok sevdim, eğlenceli bir gündü. ama acaba beklentim mi fazla? umarım reiki denen şey gerçektir, bir uydurmadan ibaret değildir. çünkü ben kendimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum. 21 günlük çalışmayı da yapıyorum, ama sonra kendi kendimi kandırdığım hissine kapılıyorum. Acaba insiye olamadım mı???

Aynen öyle canım ama her taşı her taşla bir arada tutamıyorsun, benim doğal taşlara korkunç bir merakım var hemen hemen her taştanda vardım evimde ama bu konuda çok derin bilgilere sahip değilim sırf çok güzel oldukları ve bana huzur verdikleri için almıştım açıkçası ama özel olarak öğrenmek istediğin bir şey varsa senin için hemen araştırabilirim hem bende öğrenmiş olurum...

teşekkür ederim canım =)

umarım reiki denen şey gerçektir, bir uydurmadan ibaret değildir. çünkü ben kendimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum.

Sanıyorum ki reiki konusunda ruhani olarak pek hazır değilmişsin çünkü korkunç bir çelişki yaşıyorsun, bunda birinci kusur sende çünkü emin olmadığın bir enerjiye insiye olmak istedin, ikinci kusur hocanda çünkü henüz hazır olmayan bir öğrenciye bu enerjinin insiyesini vermiş...Umarım enerji her zamanki gibi aklını kullanıp yolunu bulur ve seni bu çelişkiden kurtarır canım...

Son düzenleme:
merhabalar bu sitede reiki ile ilgili insanlar görmek ne güzel
ben daha yeni fark ettim böyle bir konu olduğunu:)
bende kundalini reiki masterım
ayrıca tachyon ve abundance prosperity reiki inisiyelerim var
düzenli olarak çalışıldığında çok çok faydasını gördüğümüz yöntemler
çalışan tüm arkadaşlarım benim ve bütünün en yüksek hayrına olmasını diliyorum öyleyse olsun...

Sanıyorum ki reiki konusunda ruhani olarak pek hazır değilmişsin çünkü korkunç bir çelişki yaşıyorsun, bunda birinci kusur sende çünkü emin olmadığın bir enerjiye insiye olmak istedin, ikinci kusur hocanda çünkü henüz hazır olmayan bir öğrenciye bu enerjinin insiyesini vermiş...Umarım enerji her zamanki gibi aklını kullanıp yolunu bulur ve seni bu çelişkiden kurtarır canım...

belki de biraz zamana ihtiyacım vardır kılıçbalığı. ya aslında olay şu: reikiyle ilgili epey araştırma yaparak gittim, çok aklıma yattı, hocam da kendini hazır hissedince gel dedi ve öyle yaptım. ama insanlar reiki tecrübelerini paylaşırken anlatılanları dinleyince "benim burda ne işim var" diye düşünmeye başladım, dediğin gibi çelişkiye düştüm. yok radyoyu reikiyle tamir ediyorum, yok çiviyi reikiyle çakıyorum, kapının zili bozuktu reikiyle onardım, vs. bunların gerçek olması olasılığını nasıl düşünebilirim?

belki de biraz zamana ihtiyacım vardır kılıçbalığı. ya aslında olay şu: reikiyle ilgili epey araştırma yaparak gittim, çok aklıma yattı, hocam da kendini hazır hissedince gel dedi ve öyle yaptım. ama insanlar reiki tecrübelerini paylaşırken anlatılanları dinleyince "benim burda ne işim var" diye düşünmeye başladım, dediğin gibi çelişkiye düştüm. yok radyoyu reikiyle tamir ediyorum, yok çiviyi reikiyle çakıyorum, kapının zili bozuktu reikiyle onardım, vs. bunların gerçek olması olasılığını nasıl düşünebilirim?[/QUOTE]

Bunların bende uydurma olduğuna inanıyorum...

Son düzenleme:
belki de biraz zamana ihtiyacım vardır kılıçbalığı. ya aslında olay şu: reikiyle ilgili epey araştırma yaparak gittim, çok aklıma yattı, hocam da kendini hazır hissedince gel dedi ve öyle yaptım. ama insanlar reiki tecrübelerini paylaşırken anlatılanları dinleyince "benim burda ne işim var" diye düşünmeye başladım, dediğin gibi çelişkiye düştüm. yok radyoyu reikiyle tamir ediyorum, yok çiviyi reikiyle çakıyorum, kapının zili bozuktu reikiyle onardım, vs. bunların gerçek olması olasılığını nasıl düşünebilirim?

Reiki böyle bir şey değil, reiki pozitif enerjiden gelen bir şifa gücüdür, yemek yaparken mesela yemeğe reiki enerjisi yükleyebilirsin, hasta olan birini şifalandırabilirsin ama kapının bozuk zilini reiki ile düzeltemezsin, komik geldi biraz...Canım eğer ciddi ciddi gittiğin yerde bunlardan bahsediliyorsa tam bir soytarı ekibine düşmüşsün:59:

belki de biraz zamana ihtiyacım vardır kılıçbalığı. ya aslında olay şu: reikiyle ilgili epey araştırma yaparak gittim, çok aklıma yattı, hocam da kendini hazır hissedince gel dedi ve öyle yaptım. ama insanlar reiki tecrübelerini paylaşırken anlatılanları dinleyince "benim burda ne işim var" diye düşünmeye başladım, dediğin gibi çelişkiye düştüm. yok radyoyu reikiyle tamir ediyorum, yok çiviyi reikiyle çakıyorum, kapının zili bozuktu reikiyle onardım, vs. bunların gerçek olması olasılığını nasıl düşünebilirim?[/QUOTE]

Değil mi yani, tamam reiki çok güçlü bir enerji ama saçmalamanın luzumu yok, ne acayip insanlar var böyle, bayılıyorlar abartmaya şaka gibi...

Reikinin Diğer Kullanım Alanları | Reiki Hakkında Herşey
Reikinin, tüm canlıların ve cansızların yani varolan herşeyin "bir enerji alanı" olduğunu düşünürsek hepsinin üstünde etkisi olduğunu söyleyebiliriz... aklına her geldiğinde,burada da işe yaramaz canım saha neler dediğin her yerde "hiç yoktan iyidir" deyip reikiyi denemenizi tavsiye ederim...emin olun hiç ummadığınız ve şaşırtıcı sonuçlar alırsınız..Reiki 2 almış arkadaşlar 1.Sembolü çizerek de tamamıyle bitmiş pillerin bir süreliğine de olsa şarj olduğu ,çalışmayan aletlerin çalıştığına şahit olurlar
kısaca olmaz diye birşey yok.reikiyi hayatın her alanında kullanmak mümkün:)
turgay hocanın sitesinde de bu bilgilere ulaşmak mümkün
iyi ki reiki diyorum:)

Son düzenleme:

Reikinin Diğer Kullanım Alanları | Reiki Hakkında Herşey
Reikinin, tüm canlıların ve cansızların yani varolan herşeyin "bir enerji alanı" olduğunu düşünürsek hepsinin üstünde etkisi olduğunu söyleyebiliriz... aklına her geldiğinde,burada da işe yaramaz canım saha neler dediğin her yerde "hiç yoktan iyidir" deyip reikiyi denemenizi tavsiye ederim...emin olun hiç ummadığınız ve şaşırtıcı sonuçlar alırsınız..Reiki 2 almış arkadaşlar 1.Sembolü çizerek de tamamıyle bitmiş pillerin bir süreliğine de olsa şarj olduğu ,çalışmayan aletlerin çalıştığına şahit olurlar
kısaca olmaz diye birşey yok.reikiyi hayatın her alanında kullanmak mümkün:)
turgay hocanın sitesinde de bu bilgilere ulaşmak mümkün
iyi ki reiki diyorum:)

Tatlım kesinlikle iyi ki reiki ama bu arkadaşların durumları biraz farklı bence, reikinin bir çıt üzerine hayal güçlerini devreye katmışlar yakında abra melin'in book of shadow'una da el atmazlarsa ahdım kalır...Bence kışgüneşi arkadaşımızın insiye olup olmadığının sağlamasını yapmak lazım...Ben huylandım biraz:16::16::16:

Mümkün olduğunca reiki/spiritüel bilgiler içeren forumlara bakıyorum.

Benim en büyük ikilemde kaldığım mevzu; bir kısım reiki için "inanmak şart" diyor.

Diğer bir kısım ise "reikede inanç yoktur, inanmanız gerekmez siz niyet ettiğiniz üzere çalışır" deniliyor...

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, eğitmeniniz bu konuda neler demişti?

Çünkü burası ince bir ayrıntı; acaba gerçekten reiki enerjisi varmı; yoksa bir takım düzelmeler beyin gücüylemi yani bir nevi placebo etkisi ile mi oluyor?

Önemli olan inanmak da değil bana göre.. Elbette inanırsanız daha güzeldir ama bu beyninizin inanması ile gerçekleşen bir süreç değil.
Reikinin çalışması için gereken tek koşul reddetmemenizdir.

Önemli olan inanmak da değil bana göre.. Elbette inanırsanız daha güzeldir ama bu beyninizin inanması ile gerçekleşen bir süreç değil.
Reikinin çalışması için gereken tek koşul reddetmemenizdir.

Katılıyorum, enerji akıllıdır yolunu bulur...

ne kadar ilginç ..bütün sayfaları okudum tek tek güzel ve mantıklı bi olay:)

Back