- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
merhaba arkadaşlar.bende reikiyidaha önceleri duymuştum.astroloji,kişisel gelişim vs konuları hep ilgimi çekmiştir.
yakşalış 1 ay önce reikiye karşı yoğun bir ilgim başladı.daha öncede astroloji,kişisel gelişim vs konular ilgi alanıma girmiştir.
Reiki ile ilgili sürekli okuyorum.Reikiyi kullanabilemek için öncelikle bir reiki master tarafından uyumlanmak gerekiyor.bende uyumlanmak ve reikiyi öncelikle kendimde kullanmak için internette araştırmalar yapıyorum.
uyumlamayı belli bir ücret karşılığı yapıyorlar.değişen ücretler var.ben de yaşadığım şehirde Reiki master bulumadaığım için uzaktan uyumlama düşünüyordum.bunun için görüştüğüm kişşlerde oldu.
ama yaşadığım şehirde Bir reiki master olduğnu öğrendim.uygun zamanda gidip görüşeceğim.kafama uyarsa uymlanmayı düşünüyorum..
internette uygun ücrete tuzaktan uyumlama yapan kişileyener var.isteyen arkadaşa mesajla yazarım..
ben de en kısa zamanda uyumlanmak istiyorum
mrb arkadaslr gezınrken reıkı yı gordm bkayım bır dedım ılk basta baskalarına bıle yardım edılebılecgını gormdn sadecemutlu pozıtıf olma kısımlarını okuynca ne guzl artk bende hep olumlu pozıtf olmak ıstyrm dıye dusndum acaba hazırmıyım dedım okudkca ılgımde arttı . ama bu hazır oldugumuzu nasıl anlayacagız.mesela ben ınandım bu olaya gercktnde ıstedım. bu hazır oldugumumu gösterır.
birde bir arkds yazms basldm kalp carpıntım oldu bırktım o anda dıye buda benı sasrttı böle olmsz etkıleyeck yonlerıde olabılrmı.
ayrıca ben böle birşeyı istedgmde eşimn tepkısını cokda merk edıyorum.
ama ınanınn bu konu cok ılgımı cektı ve cok ısteklıyım
Merhabalar,
Reiki'yi ilk defa yurtdışında tanıştığım bir arkadaşımdan öğrenmiştim ve bana inanılmaz geldi. Bu tarz olgulara çok inanırım. Şu aralar çok sıkıntılı günler atlatıyorum ve bunların adını koyamıyorum bir türlü.
Her şeyi kafama takıyorum ve bu yüzden kendi kendimi hasta ediyorum. 3 gündür yataktan kalkamıyorum mesela.
Reiki zaten 2 aydır üzerinde başlamayı düşündüğüm bir şey ama nasıl nerden başlanır hiç bir fikrim yok. Şu anda çalışmadığım için buna ayıracak bir bütçem de yok ne yazık ki. En azından başlangıç için neler yapabilirim bilgisi olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
Canımın içi önce klavyene reiki vermek gerek, bazı harfler basmıyor galiba ve okumakta güçlük çekiyoruzŞaka bir yana Minok ve sana ortak mesaj yazıyorum bu yüzden hemen en alta bak...
anlattıkların için teşekkürler:):)
evet yazı problemım var klavyeden zıyadeee:):) sorun bendeee
ben de 2 kere iniseye oldum. başlarda acayip hevesliydim ama şimdi reiki falan hikaye oldu.
benim anlamadığım dünya kadar para alıyorlar. valla verdiğim paraya acıyorum. yani bence bu iş sembolik paralarla yapılmalı. ticarete dökülememeli.
Kesinlikle ticarete dökülmesi son derece yanlış, sembolik ücret alınması bencede daha mantıklı...
katılıyorum...
reiki den sırf bu yuzden sogudum...
uzaktan insiye de olmaz dendigi halde hala bunu uzaktan yaptıgını soleyip tonlarca para isteyenler var... kime guveneceksin?
evren için çalıştıklarını soyluyorlar.. madem öle daha cok insana fırsat tanıyın... parayı veren düdüğü çalar mantıgındaki insanların reiki ile ne ilgisi olabilir diyorum...
cok guven sarsıcı geliyor...
merhaba arkadaşlar.usui reiki 1 e insiye oldum 5 gün önce.o kadar mutluyum ki anlatamam.çakra dengelemelerimi yaparken filan birçok deneyim yaşıyorum....eğer aranızda reiki deneyimleri yaşayıp paylaşmak isteyenler olursa lütfen yazın...önümdeki 21 günlük süreci ve arınma dönemimi çok merak ediyorum doğrusu
sevgiyle kalına.s.
canım bişi sorucam nette kendi çapımda bi araştırma yaptım da çakra açılırken kuyruk sokumunda müthiş ağrı,orgazm benzeri duygular,gözbebeklerinin şaşı olması falan yazıodu,çok merak edip reiki yaptırmak istememe rağmen bunları okuduktan sonra tırstım biraz,kalıcı hasara neden oluo mu bilio musun iyileşelim derken beter olmayalım:18:
Kızlar ben sizi çok seviyorum :)) Tam Reiki uyumlaması almaya karar vermişken "bir de bizim forumdakiler ne demişler acaba" diye bakmak geldi aklıma KilicBaligi, Talin, ikiniz de süpersiniz çok teşekkürler :) Turgay hocanın eğitimini kaçırmışım ama kendisine hemen mail atıp ocak programını soracağım... Ayrıca Kilicbaligi senin dediğin meditasyon cd'sini de indirdim, kitapları da sipariş vermek üzereyim verdiğin bilgiler ve yol göstermelerin için tekrar sana ve Talin'e çok teşekkürler :)
Kızlar ben sizi çok seviyorum :)) Tam Reiki uyumlaması almaya karar vermişken "bir de bizim forumdakiler ne demişler acaba" diye bakmak geldi aklıma KilicBaligi, Talin, ikiniz de süpersiniz çok teşekkürler :) Turgay hocanın eğitimini kaçırmışım ama kendisine hemen mail atıp ocak programını soracağım... Ayrıca Kilicbaligi senin dediğin meditasyon cd'sini de indirdim, kitapları da sipariş vermek üzereyim verdiğin bilgiler ve yol göstermelerin için tekrar sana ve Talin'e çok teşekkürler :)
canım bişi sorucam nette kendi çapımda bi araştırma yaptım da çakra açılırken kuyruk sokumunda müthiş ağrı,orgazm benzeri duygular,gözbebeklerinin şaşı olması falan yazıodu,çok merak edip reiki yaptırmak istememe rağmen bunları okuduktan sonra tırstım biraz,kalıcı hasara neden oluo mu bilio musun iyileşelim derken beter olmayalım:18:
:)))))çok komik şeyler bunlar yahuu:)yok böyle bişey canım,inanma:)
Ve ben de dün ilk uyumlamamı aldım :)
Çok enteresan bir deneyimdi, 21 gün sürecek çakra çalışmalarına da hemen dün akşam başladım.. Bende de inanılmaz bir üşüme oldu yaklaşık 20 saat kadar süren, sonra geçti.. Şimdiyse çok huzurlu hissediyorum kendimi, şu 21 günün sonunda neler olacak çok merak ediyorum :)
Master'ım eski bir arkadaşım, 3 ay sonra Reiki 2 uygulamasına gelebileceğimi söyledi, çok memnun oldum :) Tavsiye ettiğiniz kitapların da faydasını çok gördüm, eskiden de bu tarz şeyler hep okurdum ancak uzun zamandır bırakmıştım, çok çok iyi geldi tekrar okumak ve hayata yeniden olumlu ve sevgiyle bakmak :)
Sevgiler :)
Ardaşlar ben de Reiki 1 e uymlandım yalnız hocam bana "sana fazla enerji gitti" dedi bu iyi bişey mi yoksa ben de enerji azdı da bu sebeple mi fazla enerji aktı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?