• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

Benimde saglik problemlerim oldukca fazla simdi reiki ile sifa bulma yoluna gittim. 3 gündür uzaktan reiki şifa terapisi aliyorum. Hastaliklarim kronik reiki yapilirken karincalanma hissediyorum. Biraz faydasi oldugunu dusunuyorum. Süt ve hayvansal ürünler tüketmemeye çalismam söylendi.
Kök çakram tıkalıymış.
Kronik olan hastalıklarda işe yarıyor mu?
Konu ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz birşeyler var mıdır?
Teşekkürler,

Bende uyumlandim ama reiki yaparken surekli bir gozumden yas gelme esneme soz konusu oluyor. Anlamadim gitti. :)

;)

Angel ve sen de reiki almışınız ne güzel.

Bende düşündüm ama Maddi açıdan durumun uygun değildi.

Canımın içi önce klavyene reiki vermek gerek, bazı harfler basmıyor galiba ve okumakta güçlük çekiyoruz :( Şaka bir yana Minok ve sana ortak mesaj yazıyorum bu yüzden hemen en alta bak...

Kızlar, Reiki enerjisi çok güçlü ve çok değeri bir enerji... Eğer kendinizi gerçekten hazır hissediyorsanız zaman geldi demektir... Öncelikle ikinizin durumundada pozitif enerji şart, üzerinizdeki etkileri silkelemeniz lazım. Bunun içinde ilk aşama olarak meditasyon yapmaya başlayacaksınız. İnternette Nil Gün Cakra Meditasyonu olarak araştırın ve indirin, veya D&R den cd olarak alabilirsiniz. Bu şekilde bir başlangıç yaparak bir hazırlık dönemine girmiş olacaksınız... Sizde biliyorsunuz aslında, hepimiz biliyoruz, bu enerji sistemlerinin, meditasyonların, Meleklerin ve daha bir çok sistemin amacı insanın ruhi dinginliğini sağlamak, pozitif enerji yüklemek, kendine dönerek ruhunun derinliklerindeki belki kendinize bile anlatamadığınız gizli saklı hislerinizi keşfetmek ve her şeyden önce kendinizi daha iyi tanıyıp gerçek ihtiyaçlarınızı anlamak... Bir diğer şeyde anı yaşamak ve farkındalığı arttırmak... Şu veya bu şekilde ister usui reiki olsun ister diğer ki enerjileri olsun bu aslında bir affediş ve sevgi yolu ve uzun bir yol... Hiç birimiz bir anda insiye olarak güllük gülistanlık haline gelmedik, uzun bir süreçti kimi zaman bozulmalar oldu hayatlarımızda, kimi zaman dahada sert olduk hayata ve insanlara karşı ve aksi gibi istenmedik ot dibimizde biter misali türlü saçmalıkları, haksızlıkları ve aslında bir çok zor sınavı çektik kendimize... Sonrasında ise yavaş yavaş içinde bulunduğumuz sis dağılmaya başladı ve karşı tepedeki o güzel patikanın etrafındaki çiçekleri ve uçuşan kelebekleri görmeye başladık... Haksızlıkları, yapılan kötülükleri olduğu gibi kabul edip affetmeyi öğrendik, bağışladık ve evrene geri saldık insanları ve durumları bu sayede bu insanların bu olayların yerini güzel şeyler doldurmaya başladı, insan olmayı insanca yaşamayı öğrendik, rahatladık, umursamamaya başladık ve her şeyden önemlisi enerjimizi alan negatif ruhlu tüm insanları çıkartmaya başladık hayatlarımızdan... Şu an için belki yazdıklarım sizin için bir şey ifade etmiyor ama bütün bunlar benim yaşadığım aydınlanma sürecinden ibaret...

Aydınlanma... Bir nevi allaha yakınlaşma diyelim... Diyeceksiniz ki ne alakası var, aslında çok alakası var. Sanılanın aksine(reiki için allaha şirk koşmaktan bahsedildiği oluyor, çok yanlıştır) hep söylediğimiz bir laf var, Yaradanın yarattığı yaradana aittir ve ona döner. Hayatımızdaki yoğunluktan, negatiflikten koşuşturmadan kimi zaman yatarken bile dua etmeyi unutuyoruz, aslında çok zor bir şey değil çok şükür diyebilmek... İşte biz ne kadar aydınlığa dönersek yüzümüzü o kadar kendimize zaman ayrımaya, kendimizi dinlemeye başlıyoruz otomatikman da yaşadığımız her anın değerini bilmeye ve şükretmeye zaman ayırmaya başlıyoruz. İyi ve ya kötü yaşadığımız her şeyi sevgi ile kabul ettiğimizde bu sefer hayatımızdaki negatif enerjiler yerini pozitif enerjilere bırakmaya başlıyor ve aslında en önemlisi de bu... Şu an diyebilirsiniz, içinizden geçebilir; berbat bir hayatım var nesine şükredeyim? işim yok, param yok, eşimle kavgalıyım, aldatıldım,çok borcum var, hastayım vs vs vs binbir türlü şey geçebilir aklınızdan ama burada bakmanız gereken şey bardağın boş olan kısmı değil dolu olan kısmına bakmak... Eğer param yok diye mızmızlanırsanız hayatınız boyunca paranız olmayacak arkadaşlar, veya işsizim bir baltaya sap olamadım diyerek kendinize acırsanız hayat boyu ne uzar ne kısalırsınız bu örnekler çoğaltılabilir... Belki paranız yoktur ama sağlıklısınızdır, veya işiniz yoktur şu an için ama bundan 1 sene sonra belki muazzam bir kariyer yapmaya başlayacaksınız bunu bilebilir misiniz? Hayır, öyleyse silkelenin, allahın yazdığını allahtan başkası bilmez yalnızca yaşadığımız sürece öğreniriz...

Bardağın dolu tarafına bakmayı öğrenin, nasıl bir ruh haline sahipseniz hayatınıza onu çekersiniz bu yüzxden şunu daima hatırlayın; "Önce Ben"... Bu ne demek? Hayatınızdaki insanlara karşı büsbütün egoist olun demek istemiyorum elbette ancak aranızda uçağa binen varsa neden kalkış anonsunda "çocuklu yetişkin yolcularımızın oksijen maskelerini önce kendilerine sonra refakat ettikleri çocuklarına takmaları gerekmektedir" cümlesinin geçtiğini düşünün... Bu çocukların hayatını tehlikeye atmak değil tam tersi kendi hayatınızı garantiye alarak onların hayatını koruyabilecek güze sahip olacağınız manasına geliyor aslında... İşte tıpkı bu söz gibi hayatınızın her alanında önce kendinizi garantiye alın ki çevrenize yardımınız dokunabilsin, bu aslında egoistlik değil...Kısaca önce kendinize sonra başkalarına hayrınız olsun :) Çevrenizdeki insanların isteklerine daima evet demek zorunda değilsiniz bunu unutmayın, bir insana hayır demek sizi kötü bir insan haline getirmez yani hayır diyerekde iyi bir insan olabilirsiniz, bunun dengesini iyi kurun. Haketmeyen insanlar için kılınızı kıpırdatmayın, onları hayatınızdan atın, bu kişiler çok yakın arkadaşlarda olabilir, belki ale bireyleride olabilir... Arkadaşlar için kolay görüşmezsiniz olur biter, aile konusunda ise yapacağınız en güzel şey kulaklarınızı tıkamak olacaktır, etki altında kalmayın yani... Dediğim gibi önce siz...

Bilemiyorum kızlar, güzel bir yola giriyorsunuz, arınacaksınız zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, bundan 5 sene sonra durup şu günü hatırladığınızda çok büyük bir yol katettiğinizi ve olgunlaştığınızı göreceksiniz, çektiğiniz sıkıntıların ödülleri yavaş yavaş yanınızda yer alamaya başlayacak...

Bu yola girmeye hazır mısınız?
Ruhunuzun açlığını doyurmaya hazır mısınız?
Daha iyi şeylere sahip olabilmek için eskileri yıkmaya hazır mısınız?

Eğer hazırsanız durmayın derim... Reikiye ek olarak yukarıda yazdığım gibi meditasyon ile başlayın, bol bol dinleyinNil Gün Çakra Meditasyon cd yi, bol bol araştırın okuyun...Bunun yanında size ruhsal olarak ilaç gibi gelecek iki tavsiyem daha var... Bunlardan biri; Meleklerle Yaşamak kitabını alın ve okuyun, Reiki ile alakası kesinlikle yok ama insanın psikolojisini düzeltiyor o kesin, bunun yanısıra Kuantum ile alakalı bir kaç kitap edinin özellikle Kuantum Başarı - Zenginliğin ve Başarının Şaşırtıcı Bilimi isimli kitabı alın, sindire sindire okuyun. Yalnızca düşünmenin uyku getirdiğini, isteklerimize sahip olmak için olumlu düşünmenin yanısıra planlama yapmamız gerektiğini, bu planların nasıl hazırlanıp nasıl işleme konulacağını anlatan realist bir kitap... Bir bakıma okullarda okutulması gereken bir kitap diyebiliriz... Yani;

1- Meditasyon yapılacak ve ruha yavaş dozda vitamin takviyesi yapılacak
2- Reiki uyumlaması yapılacak
3- Meleklerle yaşamak kitabı alınacak ve psikolojimiz rahatlatılacak
4- Kuantum Başarı - Zenginliğin ve Başarının Şaşırtıcı Bilimi kitabı alınacak ve kaldıraç etkisi ile gerçek amaçlarımızı keşfederek bu amaçları gerçekleştirebilecek yolda ilerlemeye koyulunacak...

Hayatınız alttaki resme benzemesin, tökezlerseniz tüm yüklerin altında ezilirsiniz bu yüzden yükleri hafifletin ve yavaş yavaş kurtulun, o yokuşu çıkmak daha kolay gelecek...

Eki Görüntüle 259216

Benden şimdilik bu kadar kızlar... Hayatınızın dilediğiniz gibi olması ve su gibi akması dileği ile... Enerji akıllıdır, yolunu bulur...

Sevgiler

Kılıç balığı verdiğin bilgiler öyle kıymetliki. Teşekkürederim güzel yüreğin ve kalemin için. Bende usui reiki 1e uyumlandım. Reiki 2e uyumlanacağım tarihte ne yazık ki iki bebeğimi kaybettim. Ki ortalama 6 ay kadar beklemiş ve heyecanla o günün gelmesini bekliyordum. Nasip kısmet. Hayatta hiçbirşey sebepsiz değil. Dilerim reiki kardeşleri olarak bir gün biraraya geliriz.

Kılıç balığı verdiğin bilgiler öyle kıymetliki. Teşekkürederim güzel yüreğin ve kalemin için. Bende usui reiki 1e uyumlandım. Reiki 2e uyumlanacağım tarihte ne yazık ki iki bebeğimi kaybettim. Ki ortalama 6 ay kadar beklemiş ve heyecanla o günün gelmesini bekliyordum. Nasip kısmet. Hayatta hiçbirşey sebepsiz değil. Dilerim reiki kardeşleri olarak bir gün biraraya geliriz.

Canım benim, çok ama çok üzüldüm başınsağolsun :(

Ne diyeceğimi bilemedim :(

ben de hamileyim kızlar. 1,5 sene önce reikiye uyumlanmıştım.
özellikle hamilelikte reikinin olumlu faydaları olduğunu okudum bebek için.

arkadaşım ben size de çağrı beyle bir görüşmenizi tavsiye ederim, ruhsal rahatsızlıklarda da baya etkili. ben seans ardından çok değişik bir haldeydim,çekingenliklerimden ve korkularımdan kurtuldum. bütçenizi bilemiyorum ama seans ücretleri gayet uygundu benim seans aldığım zaman(geçen sene)

Ankara da Öykü İnal var Reiki Master ve bütüncül şifacı uygulayıcısı ...adresinden ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar. Bende reiki 1 'e uyumlandın. Arada gelgitlerim oluyor. Şifacılıkla ilgili bir kitap aldım orada ili elinizi şakalara koyarak sinir ve huzursuzluk durumlarında sakinleşme sağlıyorsunuz. Baş bölgesine 20-25 dk reiki veridğinizde bir sakinlik oluyor. Her gün 40-45 dk bütün vücuda verdiğimde kendimi depolanmış hissediyorum. Kalabalık ortamlarda veya arkadaşlarımın depresyon halleri enerjimi düşürüyor. Benden uzakta olsalar bile enerjimi çekiyorlar.

Kronik olan bir rahatsızlık varsa bütün vücuda uygulamak gerekli. İnsanın zihni dolu olunca elindeki sıcaklığı hissedemeye biliyor.

Back