• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

bu konuyu görünce içim pır pır oluyor :) bende uyumlanmak istiyorum ama öğrenciyim ve ücret konusunda sıkıntılıyım malum :( yani şu an benim için zor gözüküyor ne kadar çok istesem de.. ayrıca hamileyken yapılan uyumlamanın bebeği de etkiliyor olması mükemmel bir şey :) sanırım hamileliğime bırakıcam, ama bırakmakta istemiyorum kafam karıştı :s ben bu işe bulaşacağım ondan eminim de bebeğimin de bu özelliğe sahip olarak doğacak olması benim gözlerimi parlattı deyim yerindeyse :) izmirde olmam da avantaj aslında ama napsam ki ben

bu konuyu görünce içim pır pır oluyor :) bende uyumlanmak istiyorum ama öğrenciyim ve ücret konusunda sıkıntılıyım malum :( yani şu an benim için zor gözüküyor ne kadar çok istesem de.. ayrıca hamileyken yapılan uyumlamanın bebeği de etkiliyor olması mükemmel bir şey :) sanırım hamileliğime bırakıcam, ama bırakmakta istemiyorum kafam karıştı :s ben bu işe bulaşacağım ondan eminim de bebeğimin de bu özelliğe sahip olarak doğacak olması benim gözlerimi parlattı deyim yerindeyse :) izmirde olmam da avantaj aslında ama napsam ki ben

izmir ve turgay hoca orada.çok şanslısın.arayıp turgay hocayla görüşmeni tavsiye ederim canım.o sana yol gösterecektir:)

bir görüşeyim bakalım ya dediğin gibi talin :)

turgay hoca bir tanedir.bu işi para kazanmak için yapmayan gerçekten yürekten yapan biridir.ona düşüncelerini anlatırsan sana yol gösterir.ismimi verirsen sana daha da yardımcı olur belki:)

turgay hoca bir tanedir.bu işi para kazanmak için yapmayan gerçekten yürekten yapan biridir.ona düşüncelerini anlatırsan sana yol gösterir.ismimi verirsen sana daha da yardımcı olur belki:)

Kesinlikle katılıyorum Turgay Hoca bir tanedir, her ne kadar benim reiki insiyemi başka bir değerli hocamız yapmış olsada bana o kadar çok konuda yardımcı olup yol gösterdi ki, tartışmasız harika bir insan...

reiki de paraylaymışşşşşş
parası olmayana pozitif enerji bile vermiyorlar:P

ay buna çok güldüm ama :D doğru diyorsun, ama biraz daha yayılabilirse ulaşımı daha kolay olur eminim ki.. ben de pazartesi arayayım diyorum, haftasonu rahatsız etmeyeyim...

Bu işin profesyonelleri hayatlarını evrensel enerji sistemlerine ve kişisel gelişime adıyorlar, netice itibarı ile bu bir iş elbette ki ücret mukabilinde olacaktır...Bunun dışında ben öğrencilerimden ücret almıyorum mesela çünkü benim iş ve para kazanma konusunda birinci önceliğim evrensel enerji sistemleri ve seminerler değil ve zaten para kazandığım bir işim var...Bu şekilde düşün tatlım, bu insanlar hayatlarını bir biçimde idame ettirmek zorundalar...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de Reikiye uyumlanmak istiyordum ancak Turgay beyin temmuz ayı seminer programını kaçırmışım :59: Şuan o kadar çok ihtiyacım var ki arınmaya her anlamda talin, kılıçbalığı sizden rica etsem bana enerji gönderebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar ben de Reikiye uyumlanmak istiyordum ancak Turgay beyin temmuz ayı seminer programını kaçırmışım :59: Şuan o kadar çok ihtiyacım var ki arınmaya her anlamda talin, kılıçbalığı sizden rica etsem bana enerji gönderebilir misiniz?

Selam Canım Yalnızca Usui Reiki 2 aşama ve Master olanlar uzaktan enerji gönderebilirler. Şayet bilgilerini gönderebilirsen (ad-soyad-yaş-yaşadığın şehir)sana seve seve enerji gönderirim :) Senin içinde bir kaç tavsiye yazacağım hem kendi farkındalığını arttırman için hemde usui reikiye başlamadan önce auranın güçlenmesi ve arınma dönemini kolay atlatman için faydalı olacaktır :)

Aromaterapi

+Menekşe Yağı, auranı güçlendirir ve sakinleştirici etkisi vardır.
+Leylak Yağı, Sezgilerini güçlü kullanmanı sağlar.
+Lavanta Yağı, dinlendirir ve stresi önemli ölçüde azaltır.

Menekşe Yağını küvet veya benzeri duşa kabin varsa ılık suya bir kaç damla damlat ve suyun içinde biraz dinlen. Eğer beyaz ve yeşil renkte mumlar yakarsan etrafında ki negatif enerjiyi temizlemende ve auranı şarj etmende faydalı olacaktır. Eğer Küvet yoksa duş aldıktan sonra eline 1-2 damla alıp vücuduna sürebilirsin. Etkisini hemen hissedeceğini umuyorum :)

Leylak yağını ben ay, yeniay'da iken avucuma 1 damla alıyorum ovusturuyorum bir kaç nefes çekiyorum. Bu Şekilde faydasını gördüm ama tabikii çok ciddi etkili değil yalnızca farkındalığını arttırıyor :)

Lavanta Yağı, Kesinlikle mükemmel bir anti-stress.. Aynı şekilde menekşe yağında olduğu gibi banyoda kullanabilirsin. Onun haricinde kendini gergin hissetiğin zamanlarda avucuna bir damla al ovuştur ve bir kaç nefes çek, bedenen rahatladığını anında hissedersin :)

Meditasyon

Meditasyon inanılmaz bir disiplin şeklidir. Vücudu rahatlatmak, farkındalığını arrtırmak, ruhani huzura kavuşmak için inanılmazdır. Sabah ve Akşamları özellikle aç karnına yapılan meditasyonlar çok etkilidir.

Sabahları güneş doğarken (sanırım bu 5:30 - 6:00) 20dk

Akşamlarıda güneş batarken de olabilir uyumandan öncede olabilir ama aç karnına yaparsan etkisini en iyi şekilde hissedersin tabii yine 20 dk :)

Meditsayon yapmak için zihnimizin Alfada oması çok önemli.. Tabii nedir bu Alfa? -"Zihnimizin uyanık tutup, bedeni uyutmaya alfa denir. Bunuda nefes egzersizleri ile yapıyoruz. Önce karından, sonra diafram, ciğerlerin alt kısmı en son ciğerler olmak üzere derin ve yavaş nefes alıyoruz, aynı şekilde nefesimizi burnumuzdan yavaşça veriyoruz bu nefes alma işlemini içinizden 6'ya kadar sayarak nefes alma ve yine 6 saniyede nefesinizi bırakma şeklinde de olabilir. İlk zamanlar biraz zorluk çekebilirsiniz ama sonra bedeniniz buna alışcaktır.

+Meditasyon sırasında Sandal Ağacı tütsüsü kullanmanızı tavsiye ederim.

Doğal Taşlar

En iyi negatif enerji toplayıcısı Dumanlı Kuvarstır. Temizleme ve yükleme işleminden sonra kullanabilirsiniz.

Temizleme ve Yükleme

Taşınızı 12 saat toprakta gömülü bırakacaksınız (Saksıda olabilir) daha sonra 3-5 dk akan suda taşınızı yıkadıktan sonra kullanabilirsiniz. Kolye olması bence en iyisi fakat her ne olursa olsun kimse taşınıza elinizi sürmesin. Bir başkası taşınıza elini sürerse yine aynı şekilde temizlemeniz gerekli.

Daha sonra 1 saat kadar güneşe bırakırsanız taşınız kendini yükler. Böylece kullanıma hazır olur :) Kolye uzunluğu göğüs aranıza kadar gelirse etkisi çoğalır.
Etkisini tamamen hissetmekte aşa yukarı 1 ayı bulur. Yani Taşınızı en az 1 ay takacaksınız ve her hafta temizleme işlemini yapacaksınız.

Aura Diyeti

Auranızı güçlendirmek istiyorsanız aşağıdaki maddelerden biraz elinizi eteğinizi çekmenizi öneririm

+Kırmızı Et
+Alkol
+Sigara (kullanıyorsanız ve reiki öğrenmekte istiyorsanız şimdiden azaltın veya bırakmaya çalışın.)
+Kola,Gazoz,Enerji İçeceği vs. (Maden suyu tüketebilirsiniz. Yalnız doğal olmasına özen gösterin)
+Beyaz şeker ve aşırı tuz tüketimi (Elbette şeker ve tuz mutlaka kullanacaksınız fakat bunları normale indirmeye çalışın.)

Gündelik Davranışlar

Usui Reiki bilmemeniz bu ilkeleri yapmayacağınız anlamına gelmez

+Bugün özellikle sinirlenme
+Bugün özellikle endişenme
+Varolan Tüm canlılara iyi davran
+Ekmeğini Helal yollardan kazan
+Şükredici Ol..

Kolay Gelsin :) :61:

bilgilerini gönderebilirsen seve seve sana enerji gönderirim canım:)

Evolin,Talin desteğiniz için çok teşekkür ederim.Benim üyelere mesaj gönderme hakkım yok şuan maalesef-100 mesaj olmadığı için- eğer sizin var ise mail adreslerinizi gönderebilirseniz özelden bilgilerimi göndereyim şuan enerjilerinize çok ihtiyacım var :14:

Evolin,Talin desteğiniz için çok teşekkür ederim.Benim üyelere mesaj gönderme hakkım yok şuan maalesef-100 mesaj olmadığı için- eğer sizin var ise mail adreslerinizi gönderebilirseniz özelden bilgilerimi göndereyim şuan enerjilerinize çok ihtiyacım var :14:

ne yazıkki benimde yok şuan tatlım özel mesaj iznim bir moderetörden rica edicem olursa elbette yollarım hemen sana :(

Çok teşekkür ederim canım,ben de moderatörlere rica edeyim belki kişisel bilgilerimi göndermeme izin verirler buraya yazsam olmaz sanırım engellerler.

Evolin,talin moderatörlere gönderdiğim mesajlarıma cevap gelmedi sanırım onlarada mesajlarım gitmiyor profil bilgilerime msn adresimi yazdım mümkünse oraya mail atsanız ve ben de size kişisel bilgilerimi göndersem şuan çok önemli bir atama dönemindeyim yardımınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Evolin,talin moderatörlere gönderdiğim mesajlarıma cevap gelmedi sanırım onlarada mesajlarım gitmiyor profil bilgilerime msn adresimi yazdım mümkünse oraya mail atsanız ve ben de size kişisel bilgilerimi göndersem şuan çok önemli bir atama dönemindeyim yardımınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Canım kusura bakma mesajı geç gördüm biraz:S ben seni kaydettim m**kb*z*@hotmail.com'dan sana bildirim gelirse kabul et :)

mrb arkadaslr gezınrken reıkı yı gordm bkayım bır dedım ılk basta baskalarına bıle yardım edılebılecgını gormdn sadecemutlu pozıtıf olma kısımlarını okuynca ne guzl artk bende hep olumlu pozıtf olmak ıstyrm dıye dusndum acaba hazırmıyım dedım okudkca ılgımde arttı . ama bu hazır oldugumuzu nasıl anlayacagız.mesela ben ınandım bu olaya gercktnde ıstedım. bu hazır oldugumumu gösterır.

birde bir arkds yazms basldm kalp carpıntım oldu bırktım o anda dıye buda benı sasrttı böle olmsz etkıleyeck yonlerıde olabılrmı.

ayrıca ben böle birşeyı istedgmde eşimn tepkısını cokda merk edıyorum.
ama ınanınn bu konu cok ılgımı cektı ve cok ısteklıyım

Merhabalar,

Reiki'yi ilk defa yurtdışında tanıştığım bir arkadaşımdan öğrenmiştim ve bana inanılmaz geldi. Bu tarz olgulara çok inanırım. Şu aralar çok sıkıntılı günler atlatıyorum ve bunların adını koyamıyorum bir türlü.

Her şeyi kafama takıyorum ve bu yüzden kendi kendimi hasta ediyorum. 3 gündür yataktan kalkamıyorum mesela.

Reiki zaten 2 aydır üzerinde başlamayı düşündüğüm bir şey ama nasıl nerden başlanır hiç bir fikrim yok. Şu anda çalışmadığım için buna ayıracak bir bütçem de yok ne yazık ki. En azından başlangıç için neler yapabilirim bilgisi olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar.bende reikiyidaha önceleri duymuştum.astroloji,kişisel gelişim vs konuları hep ilgimi çekmiştir.
yakşalış 1 ay önce reikiye karşı yoğun bir ilgim başladı.daha öncede astroloji,kişisel gelişim vs konular ilgi alanıma girmiştir.
Reiki ile ilgili sürekli okuyorum.Reikiyi kullanabilemek için öncelikle bir reiki master tarafından uyumlanmak gerekiyor.bende uyumlanmak ve reikiyi öncelikle kendimde kullanmak için internette araştırmalar yapıyorum.
uyumlamayı belli bir ücret karşılığı yapıyorlar.değişen ücretler var.ben de yaşadığım şehirde Reiki master bulumadaığım için uzaktan uyumlama düşünüyordum.bunun için görüştüğüm kişşlerde oldu.
ama yaşadığım şehirde Bir reiki master olduğnu öğrendim.uygun zamanda gidip görüşeceğim.kafama uyarsa uymlanmayı düşünüyorum..
internette uygun ücrete tuzaktan uyumlama yapan kişileyener var.isteyen arkadaşa mesajla yazarım..
ben de en kısa zamanda uyumlanmak istiyorum

Back