• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

Bir reiki master reiki 1 icin 200 lira dedi sizce bu normal mi?

canım ya olur mu hiç ne alakası var büyüyle:roflol:ay gerçekten çok güldüm..kitap alıp okudum demişsin hiç mi birşey anlamadın sen allah aşkına.ben reiki 1 e uyumlandım..ve reiki 1 de semboller filan yok zaten.ama yılbaşından sonra reiki 2 ye de uyumlanıcam ve sembolleri öğrenicem.bu semboller uzağa reiki göndermek için gerekıyor...ama gerçekten hayatın bir mucizesi reiki canım ya..lütfen yanlış yorumlarda bulunma .biraz daha araştırma yap derim ben.hatta birazdan sana kendi masterımın web sitesinin adresini yazıcam özelden.oraya gir ve güzelce araştır....
sevgiyle kal canıma.s.

selam uzun zaman olmuş ama umarım cevap verirsin bana da özelden master turgay hoca için bilgi verebilirmisin ?

10 gün önce reiki 1 e uyumlandım.Beni uyumlayan İsmail Bülbül Hoca.Gayet beyefendi güvenilir ,tecrübeli birisi. Şimdi 21 günlük uyum sürecindeyim.Tavsiye ederim.

Ben kendi reklamımı yaptım sonra da iş sarpa sarınca haberim yok moduna geçtim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaktan olmuyorsa ben uyumlandım sanarken hiç bişey olmamış mı oluyor şimdi. Kesinlikle ağlamak istiyorum. Parama değil inancıma üzülüyorum. Çünkü ben gerçek anlamda tam bir heves ve inanç içinde niyetlendim ve inanın para kazanma hevesim bile yoktu bu şifa olayından :(

Bende reiki 1 euyumlandım ama 21 günlük süreci yapamadım bir türlü uyumlanırken herkes birşeyler hissetmişti ben hiç bişey hissetmedim kendime yaparkende hissetmedim sonra da sıkılıp bıraktım ani öyle aman aman bir mucize beklemiyordum zaten ama hiç bir etkisi olmadı bende sıfır yani bilmiyorum kendimi çok dinliyorum heralde ya da çok inançsızım elle tutulur olmayan hiç bir şeye inanamıyorum tipik bir kova burcuyum aslında bu tür olaylara da en çok kova burcu yatkındır benim hocam da kova burcuydu kendisi de söylemişti bu tarz konulara kova burçları çok ilgi duyar diye evet ilgim var ama hissiyatım yok valla reiki yi bilmem ama bende kesin sorun var

Kızlar merhaba, ben bu akşam masaja gideceğim. bana masaj yapan bayan önce 15-20 dk reiki seansı yaptığını sonra masaja geçtiğini en son rejleksoloji ile masajı bitirdiğini söyledi. Açıkçası bayanın reiki seviyesini ve nasıl bir eğitim aldığını bilmiyorum ve biraz korktum. sizce dikkat etmem gereken birşey var mı, reiki enerjisini alan kişide(yani bende) olumsuz sonuçlar olabilir mi?

Bende reiki 1 euyumlandım ama 21 günlük süreci yapamadım bir türlü uyumlanırken herkes birşeyler hissetmişti ben hiç bişey hissetmedim kendime yaparkende hissetmedim sonra da sıkılıp bıraktım ani öyle aman aman bir mucize beklemiyordum zaten ama hiç bir etkisi olmadı bende sıfır yani bilmiyorum kendimi çok dinliyorum heralde ya da çok inançsızım elle tutulur olmayan hiç bir şeye inanamıyorum tipik bir kova burcuyum aslında bu tür olaylara da en çok kova burcu yatkındır benim hocam da kova burcuydu kendisi de söylemişti bu tarz konulara kova burçları çok ilgi duyar diye evet ilgim var ama hissiyatım yok valla reiki yi bilmem ama bende kesin sorun var
Bir arkadaşında deneyebilirsin canım çok basit. Reikiye kalbini aç ve bağlan sonra arkadaşının herhangi bir yerine elini koy kısa bi süre sonra akış başlayacaktır hem o hem sen hissedersin. Reiki öyle bir şeydir ki yanında oturanın bacağına elini koydun diyelim bi bakarsın kendiliğinden akmaya başlar ( o insanın şifa ihtiyacı nerdeyse oraya ) o yüzden var mı yok mu şüphesi sende enerjiyi sıkıştırmış olabilir. Demekki sende hocana istediğin an ulaşıp anlamadığın konuyu soramıyorsun hala tereddütlü olduğuna göre. Bi kere uzaktan inisiye olmaz. Yakından da hocan inisiye yetkilimi o da var. Türkiye de o kadar çok hocayım diye ortalarda dolaşan var ki :(

Bir arkadaşında deneyebilirsin canım çok basit. Reikiye kalbini aç ve bağlan sonra arkadaşının herhangi bir yerine elini koy kısa bi süre sonra akış başlayacaktır hem o hem sen hissedersin. Reiki öyle bir şeydir ki yanında oturanın bacağına elini koydun diyelim bi bakarsın kendiliğinden akmaya başlar ( o insanın şifa ihtiyacı nerdeyse oraya ) o yüzden var mı yok mu şüphesi sende enerjiyi sıkıştırmış olabilir. Demekki sende hocana istediğin an ulaşıp anlamadığın konuyu soramıyorsun hala tereddütlü olduğuna göre. Bi kere uzaktan inisiye olmaz. Yakından da hocan inisiye yetkilimi o da var. Türkiye de o kadar çok hocayım diye ortalarda dolaşan var ki :KK43:
Merhaba ben henüz bir şey hissetmiyorum bu normal mi. 9 gün oldu inisiye olalı. 21 gün tekniğini uyguluyorum bitince tekrar hocama gideceğim

[QUOTE="asis, post: 53586761, member: 138976"Merhaba ben henüz bir şey hissetmiyorum bu normal mi. 9 gün oldu inisiye olalı. 21 gün tekniğini uyguluyorum bitince tekrar hocama gideceğim[/QUOTE]
Hissetmeye aşırı oaklanıp beklenti içine girdiğinde enerjileri sıkıştırıyorsun. 21 gün şartı diye birşey yok. Tabiki ne kadar kendine şifa uygularsan o kadar hızlı yükselir enerjin ama diyelim ki üç gün yaptın bıraktın on yıl sonra aklına geldi o akış sende tekrar gerçekleşir. Kurallar , şartlar zorlayıcı olabiliyor bazı bünye de. Ben de tamamlamadım. Var mı yokmu bocalasından çıkamadım çünkü. O da olmadı bu şu da olmadı bu derken akışı sıkıştırdım. Reiki hocanın sana öğreteceği bir şey değil sonunda bunu anladım. İnisiye biz de ki el verme yöntemi gibi hoca aracılığı ile aktarılır. Kendini Reiki ye açtıkça bilgiler sana akmaya başlar. Gönderilen pdf dosyasını dikkatle oku ama şart koşma çünkü Allah herkese ilhamı verir ve senin yöntemlerin sana özel olur. Ben elimi kişinin başına koymayı tercih ederim misal sen omuzuna koymayı tercih edeceksin ( örnek bu öyle olmalı demiyorum ) Dosya da sana gelen hastanın alnına elinizi koyun bu kez seni zorlar çünkü sende omza koyma isteği var anlatabildim inşaallah. Reiki de sistem var şart yok. eLLERİN ZAMANLA SENİ YÖNLENDİRECEK . Geçmiş şifası yapacağında kendi niyet cümleni içinden geldiği gibi hazırla ya da ilişkilere şifa göndereceğin de misal gönlüne en rahat gelen niyet cümlesini hatırla. Başlarken bittikten sonra Allah a şükretmeyi unutma her ne yaparsan yap Allah ın izni ile yap ( Budist değiliz ) En önemlisi bunu hiç bir hoca söylemez kendi evladına bile şifa çalışması yapıyosan kendini ve onu koruma altına almadan sakın ola çalışma yapma. Enerji bedenleriniz birleştiği için senden ona ondan sana hastalıklar , negatif bedenli , bedensiz varlıklar geçebilir. Reiki yi satabilmek için kaba tabir bunu söylemezler. Korumaya aldığında ise korkulacak hiç bir şey yoktur aslında . Dedim ya canım o kadar çok boşa para harcadım ki yazık oldu zamanıma da parama da emeklerime de ama bunda da hayır var şimdi doğruların kıymetini daha iyi biliyorum en azından :D Kafana takılan bişey olursa sor yine elimden geldiğince cevaplarım.

[QUOTE="asis, post: 53586761, member: 138976"Merhaba ben henüz bir şey hissetmiyorum bu normal mi. 9 gün oldu inisiye olalı. 21 gün tekniğini uyguluyorum bitince tekrar hocama gideceğim
Hissetmeye aşırı oaklanıp beklenti içine girdiğinde enerjileri sıkıştırıyorsun. 21 gün şartı diye birşey yok. Tabiki ne kadar kendine şifa uygularsan o kadar hızlı yükselir enerjin ama diyelim ki üç gün yaptın bıraktın on yıl sonra aklına geldi o akış sende tekrar gerçekleşir. Kurallar , şartlar zorlayıcı olabiliyor bazı bünye de. Ben de tamamlamadım. Var mı yokmu bocalasından çıkamadım çünkü. O da olmadı bu şu da olmadı bu derken akışı sıkıştırdım. Reiki hocanın sana öğreteceği bir şey değil sonunda bunu anladım. İnisiye biz de ki el verme yöntemi gibi hoca aracılığı ile aktarılır. Kendini Reiki ye açtıkça bilgiler sana akmaya başlar. Gönderilen pdf dosyasını dikkatle oku ama şart koşma çünkü Allah herkese ilhamı verir ve senin yöntemlerin sana özel olur. Ben elimi kişinin başına koymayı tercih ederim misal sen omuzuna koymayı tercih edeceksin ( örnek bu öyle olmalı demiyorum ) Dosya da sana gelen hastanın alnına elinizi koyun bu kez seni zorlar çünkü sende omza koyma isteği var anlatabildim inşaallah. Reiki de sistem var şart yok. eLLERİN ZAMANLA SENİ YÖNLENDİRECEK . Geçmiş şifası yapacağında kendi niyet cümleni içinden geldiği gibi hazırla ya da ilişkilere şifa göndereceğin de misal gönlüne en rahat gelen niyet cümlesini hatırla. Başlarken bittikten sonra Allah a şükretmeyi unutma her ne yaparsan yap Allah ın izni ile yap ( Budist değiliz ) En önemlisi bunu hiç bir hoca söylemez kendi evladına bile şifa çalışması yapıyosan kendini ve onu koruma altına almadan sakın ola çalışma yapma. Enerji bedenleriniz birleştiği için senden ona ondan sana hastalıklar , negatif bedenli , bedensiz varlıklar geçebilir. Reiki yi satabilmek için kaba tabir bunu söylemezler. Korumaya aldığında ise korkulacak hiç bir şey yoktur aslında . Dedim ya canım o kadar çok boşa para harcadım ki yazık oldu zamanıma da parama da emeklerime de ama bunda da hayır var şimdi doğruların kıymetini daha iyi biliyorum en azından :KK70: Kafana takılan bişey olursa sor yine elimden geldiğince cevaplarım.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim. Koruma altına almayı nasıl yapacağım. Anlatırmısınız

Merhabalar Su karuş'tan uyumlama alan var mi ? Ben alicam ama uzaktanda uyumlama oluyor diyorlar sizce olur mu?

merhaba arkadaşlar.usui reiki 1 e insiye oldum 5 gün önce.o kadar mutluyum ki anlatamam.çakra dengelemelerimi yaparken filan birçok deneyim yaşıyorum....eğer aranızda reiki deneyimleri yaşayıp paylaşmak isteyenler olursa lütfen yazın...önümdeki 21 günlük süreci ve arınma dönemimi çok merak ediyorum doğrusu
sevgiyle kalına.s.
Merhaba 21 günlük süreçte neler yaşadınız . Bilgilendirirmisinz

Back