• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

bahsettiği sitede fiyatlarda var canım..
google'a reiki+turgay yaz çıkıyor..
konuyla alakam yok ama yardımcı olmak istedim..​

bildiğim kadarıyla uyumlanmış annenin bebeği de uyumlanmış oluyor, doğrumu? ve yine bildiğm kadarı ile bebeklere reiki uygulanmıyor. emin olmak için bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim. ben bebeğim doğmadan 1,5-2 yıl kadar önce reiki 1 için uyumlandım. sanırım oğlum da şifacı olabilir..

bir ay sonra reiki 2 ye uyumlanıcam inş bir problem çıkmazsa bebekte benle 2 yi almış olucak

bildiğim kadarıyla uyumlanmış annenin bebeği de uyumlanmış oluyor, doğrumu? ve yine bildiğm kadarı ile bebeklere reiki uygulanmıyor. emin olmak için bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim. ben bebeğim doğmadan 1,5-2 yıl kadar önce reiki 1 için uyumlandım. sanırım oğlum da şifacı olabilir..

evet canım eğer bebeğin karnındayken insiye olursan bebek de insiye olmuş oluyo
keşke benim için de bu mümkün olabilmiş olsaydı
bu gerçekten çok güzel bir fırsata.s.

bende çok merak ettim gerçekten ...denemeliyim ama ne zaman..hangi zamanda..

Talin canım yaa sana özelden msn atsam konuşabilir miyiz ben çok istiyorum kndim denemeler bile yaptım zamanında inancım tam yani ama bir uzmandan ders alıp öğrenmek süper olacak msn atıyorum sana

Talin canım yaa sana özelden msn atsam konuşabilir miyiz ben çok istiyorum kndim denemeler bile yaptım zamanında inancım tam yani ama bir uzmandan ders alıp öğrenmek süper olacak msn atıyorum sana

canım seni msn ye ekliycem akşama konuşuruz olur mu
sevgilera.s.

arkadaşlar ne güzel, uyumlanmadan sonra kendinizi farklı hissettiğinizi anlatmışsınız. ben de iki gün önce uyumlandım. hiçbişey hissetmedim ama. kendime uygularken de, başka şeylere uygularken de bişey gözlemleyemedim. ben mi yanlış yapıyorum yoksa hikaye mi bunlar diye bile düşünmeye başladım. umutsuzluk sardı beni :((

ben 2005 senesinde ankarada bir kadından güya reiki eğitimi aldım.Resmen dolandırıldım biriktirdiğim 85 lirayı aldı oturdu bi saatte hala sinir oluyorum kadına:oklava:
reiki adına kendimde hiçbirşey hissetmiyorum.Çok iyi diyebileceğiniz bir eğitmen var mı acaba ankarada lütfen paylaşırsanız sevinirim.

ben 2005 senesinde ankarada bir kadından güya reiki eğitimi aldım.Resmen dolandırıldım biriktirdiğim 85 lirayı aldı oturdu bi saatte hala sinir oluyorum kadına:oklava:
reiki adına kendimde hiçbirşey hissetmiyorum.Çok iyi diyebileceğiniz bir eğitmen var mı acaba ankarada lütfen paylaşırsanız sevinirim.

master çok önemli
şanssızlığa uğramışsınız gerçekten de
çok üzüldüm
önceki sayfaları okuduysanız turgay hocamı tavsiye ederim ben
aslen izmirde kendisi ama istanbul ve ankaraya da seminerlere gidiyor
tavsiye ederiim
sevgilera.s.

canım reik master ın adı ne merak ettim.

merhaba kızlar,

Bende Reiki 1. aşama eğitimi aldım. Gerçekten çok farklı ve yaşanması gereken bir durum. Talin daha iyi bilir. Uyumlanmayan bilemez. Ben kadıköy'de bir Reiki öğretmeninden aldım. Şunları söyleyebilirim ki, daha önce farketmediğiniz ne varsa, hepsini farkeder oluyorsunuz. Değişim oluyor ve daha az stress ve daha az sinir ve depresyon.

Öğretmen, Reiki'yi anlatırken sınıfta bulunan 25 kişiye, dışarıda bir şey fark ettinizmi demişti. Kimseden ses çıkmadı. Bana sordu. Siz daha iyi bilirsiniz dedim. Fark etmediğimiz, pencereye çok yakın olan ve o kadar güzel öten yüzlerce kuş sesiydi. Biz bunu dahi fark edememiştik. Gerisini siz düşünün artık. Zaten kaderle ilgili bir şey bu. Ünlü üstat Osho'nunda dediği gibi. 7,14,21,28,35. Bu yaşlarda bir değişim oluyor. Ben 28 yaşında aldım eğitimi. Bu yaş aralıklarına dikkat ederseniz, her 7 yaş sonrası bir değişim süreci yaşıyorsunuz. İslam'da da var bu, çakralardan bahsedilir. Talin'in yazdığı gibi 2. aşamayı hemen alamıyorsunuz maalesef. Ben kundalini için bekliyorum. Ne diyim. Yaşayın görün.

ben eğitim almadım ama kendimde bu yeteneği keşfettim.arkadaşlarıma masaj yaptığımda çok rahatladıklarını söylerlerdi.sonra enerjimi odaklamaya çalışıp denemeler yaptım kendi üzerimde mesela karnım ağrıdığında elimi koyuyorum ve bir süre sonra ısınmaya haifif hafif sızlamaya başlıyor sanki ağrı tek bir noktada toplanıyor şiddeti artıyor ve sonra dışarı çıkıyor elime geçiyor ağrı.elim kızarıyor ve şişiyor.daha sonra yıkıyorum ve duvara bastırıyorum bir süre sonra elim rahatlıyor negatif enerjiyi atmış oluyorum.sizin yaşadığınız tecrübe bunun gibi bişeymi

ya bu super bıseyy benn ınanrımm bu tur seylereee el verme gıbı bısey olsa gerekkkk bunun semınerıı elazıgda olmass sanırımmm nasıl alabılırm pekıı

bende uyumlanıp bişey hissetmemiş ve inancımı yitirmiş olanlardanım turgay koyagasiohlu mu bu bahsedilen master ve ücretleri hakkında bilgi verir misiniz

bende uyumlanıp bişey hissetmemiş ve inancımı yitirmiş olanlardanım turgay koyagasiohlu mu bu bahsedilen master ve ücretleri hakkında bilgi verir misiniz

evet benim bahsettiğim masterım turgay koyagasıoğlu canım
ücretleri hakkında şu an nasıldır bi bilgim yok ama sitesinden bu bilgilere ulaşılabilir sanırım
uzun zaman oldu ben uyumlanalı ama reikiyi uyguladıkça daha çok hissettiğimi anlıyorum.uzun süre yapmayınca hissetme de az oluyo sanırım

Back