Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reiki-1 e uyumlandm =))
- Konu Sahibi talin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
"ümit öner" adı korkutma beni şimdi üzüldüm ya (
canım korkacak birşey yok tabiyiki.sonuçta reikide gerçekten kendini geliştirmek ve sürekli uygulama yapmak çok önemli ama gerçekten masterların da çok önemi var.maalesef söylemek zorundayım ki bu işi tamameen ticarete dökmüş insanların sayısı çok fazla:1no2:bu yüzden ben masterımı seçerken çok dikkatli davranıp çok araştırdım.normalde benim bildiğim kadarıyla tüm seminerler 5-5 saatten az sürmemeli çünkü bilmen ve öğrenmen gereken gerçekten çok şey oluyor..mesela eminim ki masterın sana çakralarla ilgili bilgileri anlatmamıştır.1 saate o kadar bılgıyı sığdırmak imkansız...ama olan olmuş bir kere.sonuçta sen insiye olmuşsun reikiye ve mümkün olduğunca araştır ve öğren derim ben..herşey senin elinde
kutluyorum seni..internette reikiyle ilgili herşeyi bulabiliyorsun zaten artık ama yine de yardımcı olabileceğim birşey olursa ne zaman istersen sorabilirsin canım:1hug:
sevgiyle kala.s.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
talincim istanbuldasin sanırım, senin uyumlamanı hangi master yaptı acaba? sakıncası yoksa yazabilir misin belki istanbulda inisiye olmayı düşünebilirim,ve seninle nasıl özelden görüşebilirim?:1hug:Teşekkürler
merhaba canım.evet ben istanbuldayım ama benim masterım izmirde yaşıyor.ama ben çok iyi bir master olduğunu bildiğim için istanbula eğitimler için gelmesini bekledim masterıımın.gerçekten çok iyi bir master turgay ismi.sana özelden turgay hocamın web sitesinin linkini gönderiyorum.bakarsın..emin ol çok beğenecektin..hayırlısı olsun
sevgiyle kala.s.
Arkadaşlar, sizin mesajlarınızı gördükten sonra ben de bu konulara meraklı olduğum için hemen araştırdım. Hatta ankara'da master da buldum. Bir de gittim kitap aldım dün. Okudum bitirdim hevesle. Ama bu olay beni biraz korkuttu açıkçası, semboller varmış mum yakıyorsun tütsü yakıyorsun falan büyüyle bir alakası var mı bu işin. Yoksa ben de uyumlanmayı çok istiyorum ama doğa üstü bir güç gibi mi? Bu konuda bilgili olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
Arkadaşlar, sizin mesajlarınızı gördükten sonra ben de bu konulara meraklı olduğum için hemen araştırdım. Hatta ankara'da master da buldum. Bir de gittim kitap aldım dün. Okudum bitirdim hevesle. Ama bu olay beni biraz korkuttu açıkçası, semboller varmış mum yakıyorsun tütsü yakıyorsun falan büyüyle bir alakası var mı bu işin. Yoksa ben de uyumlanmayı çok istiyorum ama doğa üstü bir güç gibi mi? Bu konuda bilgili olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.
canım ya olur mu hiç ne alakası var büyüyle:roflol:ay gerçekten çok güldüm..kitap alıp okudum demişsin hiç mi birşey anlamadın sen allah aşkına.ben reiki 1 e uyumlandım..ve reiki 1 de semboller filan yok zaten.ama yılbaşından sonra reiki 2 ye de uyumlanıcam ve sembolleri öğrenicem.bu semboller uzağa reiki göndermek için gerekıyor...ama gerçekten hayatın bir mucizesi reiki canım ya..lütfen yanlış yorumlarda bulunma .biraz daha araştırma yap derim ben.hatta birazdan sana kendi masterımın web sitesinin adresini yazıcam özelden.oraya gir ve güzelce araştır....
sevgiyle kal canıma.s.
Merhaba Talin,
bende reiki-1/2 ve kundalini reiki-1 uyumlamaları aldım.
Anlattıgın gibi ilk reiki ile tanısmam olan 1 uyumlaması sonrası kendimi cok farklı hissediyordum. Hatta kendimi herseyi yapabilecegim falan zannediyordum. Fakat sonra ogrendimki benim duygularımı yasayan cok insan varmış. Yani ilk uyumlama sonrası duyular tavan yapıyor resmen.
reiki-2 uyumlamasında ise formüllerle tanısıyorsun ve her yere her zamana ve hangi saate istiyorsan reiki gonderebiliyorsun cok süper yani.
sana bir tecrubemi anlatayım kısaca; ust kattati komsumun oglu gece 00.30 civarı acayip derecede aglıyordu ve uzun surdu bende asagıdan reiki gıonderdim, aradan saniyeler gecti cocuk uykuya dalmış. sabah annesiyle konustum bizde anlamadık ama bir anda susdu ve uyudu dedi. yalnız su bilgiyi onemle belirtmek isterim. Reiki gondereceginiz kisinin mutlaka bilgisi olmalı yada ona arada bir gondermeniz konusunda sizin izin vermis olmalı yani oyle her istedigin kisiye reiki gonderemezsiniz, haberi olmalı ve kabul etmeli. Ben komsumun ogluna gondermemdeki rahatlıgım daha once konusma sırasında kendisine reiki 'den bahsetmistim, oda bana bunu duydugunu ve arada bir ogluna gondermemi istemsiydi, yani haberli idi.
tabi bu anlattigim cok extra bir ornek ben denedim ve basarılı oldu olmayadabilirdi. Yani bazen benim bile inancımı kaybettigim anlar oluyor ama yinede sansımı deniyorum.
kundalini reiki de ise ; reiki seansını cok kısa sureye ındirebiliyorsun yani uygulamaların 3-5 dk arası oluyor.
umarım hep iyi seyler için kullanmak nasip olur.
saglıklı ve bol ışıklı günler
a.s.
Anlattıgın gibi ilk reiki ile tanısmam olan 1 uyumlaması sonrası kendimi cok farklı hissediyordum. Hatta kendimi herseyi yapabilecegim falan zannediyordum. Fakat sonra ogrendimki benim duygularımı yasayan cok insan varmış. Yani ilk uyumlama sonrası duyular tavan yapıyor resmen.
reiki-2 uyumlamasında ise formüllerle tanısıyorsun ve her yere her zamana ve hangi saate istiyorsan reiki gonderebiliyorsun cok süper yani.
sana bir tecrubemi anlatayım kısaca; ust kattati komsumun oglu gece 00.30 civarı acayip derecede aglıyordu ve uzun surdu bende asagıdan reiki gıonderdim, aradan saniyeler gecti cocuk uykuya dalmış. sabah annesiyle konustum bizde anlamadık ama bir anda susdu ve uyudu dedi. yalnız su bilgiyi onemle belirtmek isterim. Reiki gondereceginiz kisinin mutlaka bilgisi olmalı yada ona arada bir gondermeniz konusunda sizin izin vermis olmalı yani oyle her istedigin kisiye reiki gonderemezsiniz, haberi olmalı ve kabul etmeli. Ben komsumun ogluna gondermemdeki rahatlıgım daha once konusma sırasında kendisine reiki 'den bahsetmistim, oda bana bunu duydugunu ve arada bir ogluna gondermemi istemsiydi, yani haberli idi.
tabi bu anlattigim cok extra bir ornek ben denedim ve basarılı oldu olmayadabilirdi. Yani bazen benim bile inancımı kaybettigim anlar oluyor ama yinede sansımı deniyorum.
kundalini reiki de ise ; reiki seansını cok kısa sureye ındirebiliyorsun yani uygulamaların 3-5 dk arası oluyor.
a.s.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
Merhaba Talin,
a.s.
evet canım benim ablam da reiki ve kundalini reiki eğitimlerinin hepsini tamamladı.hatta şimdi 3 e de gidip master olma yolunda..bu yüzden anlattıklarının hepsini gayet iyi bılıyorum zaten..ama yine de bılgılendirdiğin için teşekkür ederim..ben asla reikiye olan inancımı yitirmedim.çünkü gerçekten de reiki hayatın bir mucizesi.ablam bana uzaktan reiki gönderdiğinde bıle problemli olan gözüm yaşarıyor.ve sadece tek bir göz ..o kadar ilginç ve inanılmaz mucizeleri var ki reikinin...dediğin gibi dilerim hep iyi şeylere vesile olursevgiyle kal canıma.s.
Canım, özel mesaj ayarımı yaptım. Yollarsan sevinirim. Belki yanlış bir kitap seçimi yaptım. Galiba bir günde çok fazla bilgi yüklemesi yaptım. kafamçokkarıştı Kafam karıştı açıkçası biraz. Ama bugün hem forumda yazılanları hem de kendi çevremde bu konuda bilgili birkaç kişiyle görüşünce daha iyi anladım.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
TALİNCİM TURGAY BEYDEN MAİLİME CVP ALDIM.OCAKTA ANKARADA DİLERİM KATILABİLİRİM.TŞKLER CANIMa.s.
canım inşallah ya çok sevindim..turgay hocam çok iyidir gerçekten
hayırlısı olsun inşallah:1hug:
güzel haberlerini bekliyorum
sevgilera.s.
Arkadaşlar, bende Reiki eğitimi aldım.Reiki 1-2 eğitimlerini alıp bu enerjiye uyumlandım.Gerçekten çok memnunum.Ama Reiki master çok önemli.Doğru bilgiler alıp doğru uyumlamaların yapılması gerekli.Ben sizlere kendi masterimin adresini vereyim görüşmek isterseniz ulaşırsınız.Aydınlanma yolunda ilk adımı atarsınız.Kendisi kadınlar kulübü üyesidir.İsmi İREM BAYSAL İsteyene msn adresini özel mesaj olarak gönderebilirim.Ayrıca kişisel gelişim bölümünde yazıyor oradanda ulaşabilirsiniz.Sevgilerimle.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
Talin şu siteyi merak ettim bana da yollarmısın?
Bi de şimdi bize enerji gönderebiliyosun değilmi sıkıntılı anlarda istersek??
merhaba canım.birazdan özel mesajla sana da sitenin web adresini göndericem
ben uzağa reiki gönderemiyorum henüz.gönderebılmem için reiki 2 ye uymlanmam gerekiyor.inşallah önümüzdeki ay ona da uyumlanıcam:1rolleyes:
sevgilera.s.
:) bu sitede reiki var mı diye merak ediyordum. Üşenip aramamıştım da.
Talin şimdiden 2.seviyen hayırlı olsun. Güzel bir deneyim. Umarım 3. seviyeyi de alır ve master olursun. Ben 2. de kaldım. Master olmayı da düşünmediğimden devam etmedim :). Turgay beyle tanışmadım ama yazılarını ve sitesini ara ara takip ederim. Deneyimlerini bekliyorum... konuya da abone olup mesajları kaçırmayayım.
Talin şimdiden 2.seviyen hayırlı olsun. Güzel bir deneyim. Umarım 3. seviyeyi de alır ve master olursun. Ben 2. de kaldım. Master olmayı da düşünmediğimden devam etmedim :). Turgay beyle tanışmadım ama yazılarını ve sitesini ara ara takip ederim. Deneyimlerini bekliyorum... konuya da abone olup mesajları kaçırmayayım.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
evet işte benim için harika bir gün daha geride kaldıııııı:sm_cool:
sonunda reiki 2 ye de insiye oldum kızlar..havalarda uçuyorum yineee:sm_cool:
ama allak bullak oldum,kafam çorbaya döndü birazkafamçokkarıştı
şu anda neyi nasıl yapıcam filan gibi düşünceler oluştu tabi beynimde..o yüzden bugün hiçbirşey düşünmemeye karar verdim
zamanla taşlar yerine oturacak biliyorum
deneyimlerimi sonra yazıcam artıkyerimseniben
sevgiyle kalına.s.
sonunda reiki 2 ye de insiye oldum kızlar..havalarda uçuyorum yineee:sm_cool:
ama allak bullak oldum,kafam çorbaya döndü birazkafamçokkarıştı
şu anda neyi nasıl yapıcam filan gibi düşünceler oluştu tabi beynimde..o yüzden bugün hiçbirşey düşünmemeye karar verdim
zamanla taşlar yerine oturacak biliyorum
deneyimlerimi sonra yazıcam artıkyerimseniben
sevgiyle kalına.s.
merhaba canım.evet ben istanbuldayım ama benim masterım izmirde yaşıyor.ama ben çok iyi bir master olduğunu bildiğim için istanbula eğitimler için gelmesini bekledim masterıımın.gerçekten çok iyi bir master turgay ismi.sana özelden turgay hocamın web sitesinin linkini gönderiyorum.bakarsın..emin ol çok beğenecektin..hayırlısı olsun
sevgiyle kala.s.
merhaba banada sitenin linkini gönderebilirmisiniz
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
bende bütün araştırmalarım sonucunda bugün istanbula gidiyorum reiki 1 uyumlanmak için inş herşey güzel olur
canım merhaba
anladığım kadarıyla sen hamilesin ve reiki 1 e uyumlanmışsın
yani bebeğin de uyumlanmış oldu
yanlış tahmin mi?
eğer öyleyse bebeğine ve sana hayırlı olsun diyorum
bence hazır bebeğin karnındayken reiki 2 ye de uymlan canım
sevgilera.s.