• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

merhaba arkadaşlar
ben de 2 sene önce reiki 3. seviyeye uyumlandım ve va reikiyle tanışmamdan beri hayatımda harika değişimler oldu
reikiyi hissetmediğim zamanlar da oldu örneğin çok gergin olduğumda çok yorgun olduğumda yada uzun süre uygulamadığımda ama hissedip hissetmemek önemli değil sonuçlarını görebiliyorum
2 gün önce de kundalini reiki 1. seviyeye uyumlandım o da harika bir enerji usiu reikiden daha pratik geldi bana

talin 2. seviyeye geçtin mi merak ediyorum bu seviyede bildiğim kadarıyla uzağa reiki enerjisi gönderilebiliyordu. Böyle bir şeyi deneyimleme istiyorum bir şey hissedip hissetmeyeceğimi bana yardımcı olacak birileri var mı

selam arkadaşlar
evet canım ben reiki 2 seviyesine uyumlandım.çok oldu uyumlanalı:)
ve evet uzağa reiki gönderebiliyorum.istersen seve seve yaparım bunu senin için
daha sonra konuşuruz canım bunu .şu anda online değilsin
çok öpüyorum
sevgiyle

ben 28 eylüle kadar pek online olamayacagım ama bu tarihten sonra seni rahasız etmek istiyorum tekrar :) umarım yaşayabilirim bunu teşekkürler ilgilendiğin için

tamam canım tekrar haberleşiriz
ben hep burdayım
görüşmek üzere:))

canım ya olur mu hiç ne alakası var büyüyle:roflol:ay gerçekten çok güldüm..kitap alıp okudum demişsin hiç mi birşey anlamadın sen allah aşkına.ben reiki 1 e uyumlandım..ve reiki 1 de semboller filan yok zaten.ama yılbaşından sonra reiki 2 ye de uyumlanıcam ve sembolleri öğrenicem.bu semboller uzağa reiki göndermek için gerekıyor...ama gerçekten hayatın bir mucizesi reiki canım ya..lütfen yanlış yorumlarda bulunma .biraz daha araştırma yap derim ben.hatta birazdan sana kendi masterımın web sitesinin adresini yazıcam özelden.oraya gir ve güzelce araştır....
sevgiyle kal canıma.s.

Merhaba Talin,

ben de dün Reiki 1 e uyumlandım.

gerçekten uyumlandım mı ya da reiki gerçek mi şüphesi var? gerçi kafamda bi ağırlık hissediyorum ama psikolojik mi değil mi tam anlayamadım.

sen de 21 gün süreci nasıl geçti? kendinde farklılıklar hissettin mi?

ve senin hocanın internet adresini alabilirm iyim?

teşekkür ederim.

hoca ile ilgili bilgileri yazmışsın pardon.
ya bu 21 gü boyunca günde 1 saat ayırabilrim umarım.
21 gün sonra ne yapacagız ? :)

canım merhaba
öncelikle hayırlı olsun:)
benim 21 günüm gayet normal geçmişti ama her gün dengeleme yapmaya çalış mutlaka kendine uygula reikiyi.bende çok bi farklılık olmamıştı ama bu dönemi daha farklı ve ağır geçirenler oluyormuş
21 gün sonra da kendine fırsat buldukça uygulamaya çalış canım ve tabi başkalarına
yaptıkça reikinin enerjisini daha iyi hissediyor ve deneyim sahibi oluyorsun çünkü
sevgiyle kal

Merhaba,2 sene önce reiki 1'e uyumlandim.akşam eve geldiğimde 21 günlük ödevimi yapmak üzere bi köşeye çekildim ama daha ilk dakikalarda kalbim hizli hizli atmaya başladi,panik atak gibi bişey geçirdim ve derhal kestim.üstelik reikiye karşi hiçbir önyargim ya da korkum yoktu,ne olduğunun bilinciydeydim,çok araştirmiştim.bi daha da reiki 1 çalişmalarima devam edemedim... ama bu konuda ilerlemeyi çok istiyorum.şunu da belirteyim,ellerimi en az 5'er dakika her çakramin önünde ve arkasinda bekletmeyi inanilmaz sıkıcı buluyorum maalesef,keşke daha pratik bi yolu olsaydi...

Talin bence reiki 3 ede uyumlanıp eğitmen olmalısın =) hele de benım gibi isteklı kişiler varken bundan herkesın yararanmasını sağlamakta buyuk mutluluk verecektır sana.. bende farkındalık inisiyesi alıyorum şuan değişimi zamanla göreceğim ama reikiyide izmırde bır yer bulursam uyumlanmak ıstıyorum artık önerısı olanları dınlıyorum .. sevgı ve ısıkla kalın

canım benim masterımdan yardım alabılırsın istersen çok iyidir kendisi
turgay köyağasıgil.nette forum sitesi filan var
bi göz atarsın
sevgiyle

hayır canım evde öğrenemezsin.reiki konusunda bilgi edinebilirsin ama uyumlanman bir master tarafından yapılmalı:)

talin, ben de reikiyle yeni ilgilenmeye başladım. ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. bu forumları okuduktan sonra turgay beye mail attım isanbula gelip gelmeyeceğini sormak için. ama sitesinde programlarının hep izmirde olduğu yazılı. sanırım ilk kez başlayan biri reiki1 eğitimlerini katılmalı.

bu arada internetten araştırdığım kadarıyla uzaktan uyumlama diye birşey de var. bunu deneyen var mı?

Usui reiki için uzaktan uyumlama söz konusu olamaz, uzaktan uyumlama kundalini reiki için geçerlidir...Aksini iddia eden varsa uzak durun...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.usui reiki 1 e insiye oldum 5 gün önce.o kadar mutluyum ki anlatamam.çakra dengelemelerimi yaparken filan birçok deneyim yaşıyorum....eğer aranızda reiki deneyimleri yaşayıp paylaşmak isteyenler olursa lütfen yazın...önümdeki 21 günlük süreci ve arınma dönemimi çok merak ediyorum doğrusu
sevgiyle kalına.s.

Hayırlısı olsun Talin, Türkiye'den henüz reiki konusunun hiç bilinmediği 90 'lı yıllarda bu konuda master olmuş bir eğitmen olarak reikinin bu denli yaygınlaştığını görmek beni çok mutlu ediyor zira henüz o yıllarda ne yazık ki reikinin büyü, bizim ise büyücü olduğumuz sanırılırdı kapalı Türk toplumu tarafından...:1::1::1:

Usui reiki için uzaktan uyumlama söz konusu olamaz, uzaktan uyumlama kundalini reiki için geçerlidir...Aksini iddia eden varsa uzak durun...

kesinlikle :34:

Hayırlısı olsun Talin, Türkiye'den henüz reiki konusunun hiç bilinmediği 90 'lı yıllarda bu konuda master olmuş bir eğitmen olarak reikinin bu denli yaygınlaştığını görmek beni çok mutlu ediyor zira henüz o yıllarda ne yazık ki reikinin büyü, bizim ise büyücü olduğumuz sanırılırdı kapalı Türk toplumu tarafından...:1::1::1:

:))kesinlikle haklısın.ama dediğin gibi bu işi sadece para için yapan o kadar şarlatan var ki çevremde kandırılan kişiler olduğunu görmek beni üzüyo açıkcası.ben şanslıydım turgay beyle tanışmam mümkün olmuştu:)ayırlara vesile olsun
sevgiyle:71:

burdan link yollayabiliyor muyuz bilmiyorum ama reiki sevgi yolu diye bir internet sitesinde reiki 1. aşama için uzaktan uyumlama yapılıyor demiş. hiç görüşmeyeyim o zaman onlarla. tijen aykut diye bir isim gördüm, onunla irtibat kurmayı düşünüyorum.

Back