canım ya olur mu hiç ne alakası var büyüyle:roflol:ay gerçekten çok güldüm..kitap alıp okudum demişsin hiç mi birşey anlamadın sen allah aşkına.ben reiki 1 e uyumlandım..ve reiki 1 de semboller filan yok zaten.ama yılbaşından sonra reiki 2 ye de uyumlanıcam ve sembolleri öğrenicem.bu semboller uzağa reiki göndermek için gerekıyor...ama gerçekten hayatın bir mucizesi reiki canım ya..lütfen yanlış yorumlarda bulunma .biraz daha araştırma yap derim ben.hatta birazdan sana kendi masterımın web sitesinin adresini yazıcam özelden.oraya gir ve güzelce araştır....
sevgiyle kal canıma.s.
bu arada internetten araştırdığım kadarıyla uzaktan uyumlama diye birşey de var. bunu deneyen var mı?
merhaba arkadaşlar.usui reiki 1 e insiye oldum 5 gün önce.o kadar mutluyum ki anlatamam.çakra dengelemelerimi yaparken filan birçok deneyim yaşıyorum....eğer aranızda reiki deneyimleri yaşayıp paylaşmak isteyenler olursa lütfen yazın...önümdeki 21 günlük süreci ve arınma dönemimi çok merak ediyorum doğrusu
sevgiyle kalına.s.
Usui reiki için uzaktan uyumlama söz konusu olamaz, uzaktan uyumlama kundalini reiki için geçerlidir...Aksini iddia eden varsa uzak durun...
Hayırlısı olsun Talin, Türkiye'den henüz reiki konusunun hiç bilinmediği 90 'lı yıllarda bu konuda master olmuş bir eğitmen olarak reikinin bu denli yaygınlaştığını görmek beni çok mutlu ediyor zira henüz o yıllarda ne yazık ki reikinin büyü, bizim ise büyücü olduğumuz sanırılırdı kapalı Türk toplumu tarafından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?