talin bana da reiki1 icin odedigin ucreti ozelden soylemeni istesem ayip mi olur:tomato:
bildiğim kadarıyla uyumlanmış annenin bebeği de uyumlanmış oluyor, doğrumu? ve yine bildiğm kadarı ile bebeklere reiki uygulanmıyor. emin olmak için bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim. ben bebeğim doğmadan 1,5-2 yıl kadar önce reiki 1 için uyumlandım. sanırım oğlum da şifacı olabilir..
bende çok merak ettim gerçekten ...denemeliyim ama ne zaman..hangi zamanda..
Talin canım yaa sana özelden msn atsam konuşabilir miyiz ben çok istiyorum kndim denemeler bile yaptım zamanında inancım tam yani ama bir uzmandan ders alıp öğrenmek süper olacak msn atıyorum sana
ben 2005 senesinde ankarada bir kadından güya reiki eğitimi aldım.Resmen dolandırıldım biriktirdiğim 85 lirayı aldı oturdu bi saatte hala sinir oluyorum kadınaklava:
reiki adına kendimde hiçbirşey hissetmiyorum.Çok iyi diyebileceğiniz bir eğitmen var mı acaba ankarada lütfen paylaşırsanız sevinirim.
ben 2005 senesinde ankarada bir kadından güya reiki eğitimi aldım.Resmen dolandırıldım biriktirdiğim 85 lirayı aldı oturdu bi saatte hala sinir oluyorum kadınaklava:
reiki adına kendimde hiçbirşey hissetmiyorum.Çok iyi diyebileceğiniz bir eğitmen var mı acaba ankarada lütfen paylaşırsanız sevinirim.
bende uyumlanıp bişey hissetmemiş ve inancımı yitirmiş olanlardanım turgay koyagasiohlu mu bu bahsedilen master ve ücretleri hakkında bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?