"ümit öner" adı korkutma beni şimdi üzüldüm ya(
talincim istanbuldasin sanırım, senin uyumlamanı hangi master yaptı acaba? sakıncası yoksa yazabilir misin belki istanbulda inisiye olmayı düşünebilirim,ve seninle nasıl özelden görüşebilirim?:1hug:Teşekkürler
Arkadaşlar, sizin mesajlarınızı gördükten sonra ben de bu konulara meraklı olduğum için hemen araştırdım. Hatta ankara'da master da buldum. Bir de gittim kitap aldım dün. Okudum bitirdim hevesle. Ama bu olay beni biraz korkuttu açıkçası, semboller varmış mum yakıyorsun tütsü yakıyorsun falan büyüyle bir alakası var mı bu işin. Yoksa ben de uyumlanmayı çok istiyorum ama doğa üstü bir güç gibi mi? Bu konuda bilgili olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba Talin,
bende reiki-1/2 ve kundalini reiki-1 uyumlamaları aldım.
Anlattıgın gibi ilk reiki ile tanısmam olan 1 uyumlaması sonrası kendimi cok farklı hissediyordum. Hatta kendimi herseyi yapabilecegim falan zannediyordum. Fakat sonra ogrendimki benim duygularımı yasayan cok insan varmış. Yani ilk uyumlama sonrası duyular tavan yapıyor resmen.
reiki-2 uyumlamasında ise formüllerle tanısıyorsun ve her yere her zamana ve hangi saate istiyorsan reiki gonderebiliyorsun cok süper yani.
sana bir tecrubemi anlatayım kısaca; ust kattati komsumun oglu gece 00.30 civarı acayip derecede aglıyordu ve uzun surdu bende asagıdan reiki gıonderdim, aradan saniyeler gecti cocuk uykuya dalmış. sabah annesiyle konustum bizde anlamadık ama bir anda susdu ve uyudu dedi. yalnız su bilgiyi onemle belirtmek isterim. Reiki gondereceginiz kisinin mutlaka bilgisi olmalı yada ona arada bir gondermeniz konusunda sizin izin vermis olmalı yani oyle her istedigin kisiye reiki gonderemezsiniz, haberi olmalı ve kabul etmeli. Ben komsumun ogluna gondermemdeki rahatlıgım daha once konusma sırasında kendisine reiki 'den bahsetmistim, oda bana bunu duydugunu ve arada bir ogluna gondermemi istemsiydi, yani haberli idi.
tabi bu anlattigim cok extra bir ornek ben denedim ve basarılı oldu olmayadabilirdi. Yani bazen benim bile inancımı kaybettigim anlar oluyor ama yinede sansımı deniyorum.
kundalini reiki de ise ; reiki seansını cok kısa sureye ındirebiliyorsun yani uygulamaların 3-5 dk arası oluyor.
umarım hep iyi seyler için kullanmak nasip olur.
saglıklı ve bol ışıklı günler
a.s.
TALİNCİM TURGAY BEYDEN MAİLİME CVP ALDIM.OCAKTA ANKARADA DİLERİM KATILABİLİRİM.TŞKLER CANIMa.s.
Talin şu siteyi merak ettim bana da yollarmısın?
Bi de şimdi bize enerji gönderebiliyosun değilmi sıkıntılı anlarda istersek??
merhaba canım.evet ben istanbuldayım ama benim masterım izmirde yaşıyor.ama ben çok iyi bir master olduğunu bildiğim için istanbula eğitimler için gelmesini bekledim masterıımın.gerçekten çok iyi bir master turgay ismi.sana özelden turgay hocamın web sitesinin linkini gönderiyorum.bakarsın..emin ol çok beğenecektin..hayırlısı olsun
sevgiyle kala.s.
bende bütün araştırmalarım sonucunda bugün istanbula gidiyorum reiki 1 uyumlanmak için inş herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?