Regli öncesi kasık ağrısı???

20 subatti canım bat ta 19 martti ama olamadim ben belirtilerimi akşama falan yazarım canım şimdi acayip isim misafirim gelcek hemen mutfağa gitmem lazım hoşçakalın

Keşke olsa benimki baya büyüyor canim dikkatimi çekti gerçekten nerdeyse kahverengi gozum simsiyah oluyor o derece
Ayyyyy nasıl güzel uyandım yataktan cıkmadan bi bakım dedim ve haberini aldım nasıl sevindim maşallah hayırlı olsun tatlım git güzelce kanınada baktır keyfini sür bu güzel haberin allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah göz bebegi büyüme mevzusu dogru mu acaba dedim tatlım banada dua et carsamba kan baktırmaya gidicem direk

Ayy canim benim cok sagol.Allahım tez vakitte mujdelerinizi duymayı nasip etsin bana dualarım sizinle , ayrıca göz bebeği büyüme meselesi doğru çıktı kirpiklerim çarpık curpuk yumuşak oda doğru kocakarı bilimlerini kesinlikle yabana atmamak lazım dogru teshis valla

Bende bu programı kullanıyorum dediği tarihlerde yaptım ama olmadı yine olmadı olmuyo çok karamsarlastım bu sefer sanki hiç olmıcak sanki hiç anneliği tadamıcakmışım gibi
Hayır canım öyle dusunmemelisin bol bol dua et banada rahmin ters dediler çocuk olmuyomus gibi bi takım şeyler duyuyordum halt etmisler Allah büyüktür, Rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin sana canım benim üzme kendini

Allah razı olsun güzel dileklerin için. İnşaallah rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlara da nasip etsin. Çok üzücü bir durum kafaya takmamaktan alıkoyamıyorum kendimi eşim içine atıyor belli etmemeye çalışıyor. Kimi istemez gebe kalır. Kimi çok ister olmaz. Herşey Allahtan. Hak ne dilerse o. Umut dünyası işte her ay adet dönemine yakın belirti arıyoruz hepimiz oldumu olucak mı tuttu mu diye. Psikolojimiz bozuluyor işte dert oluyor. İnşaallah en kısa zamanda muradıma ererim ben ve benim gibi olan herkes.

Ayyyyy çok sevindimmm süper haber oldu bu.insan bekledikçe çıldııyor güZel haberi hepimizin bi an önce alması dileğiyle.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn

haklısın takmamak elde değil ama takıp takıp sonra amaaan olmuyosa olmuyodur napım diyip vazgecince hamile kalanlar var bu sitede canım, o yuzden sen mümkün mertebe içini rahat tut ve bak şey okumuştum geçende ilginçtirki kaç kişi o yöntemle hamile kalmış yöntem şu; spermi temiz bir kaba topluyorsun sonra o kaptan iğnesiz şırıngaya çekip vajinanın taaa dibine fışkırtıyosun tabi bunu yaparken bacaklar bel havada olsun ki iyice içeri kaçsın sperm anladınmı canım bunu doğurgan ve yumurtalama günlerinde denesen nolur belki işe yarar

Geçen haziran ayında babam beyin kanaması geçirmişti yoğun bakım da kaldı şükürler olsun ki atlattık. O ay sadece 3 kere birlikte olabilmiştim eşimle ve hamile kalmışım çok aşırı stres ve üzüntüden kendimi takip bile etmiyordum. Bir gün geçmişti nasıl olsa yoktur ama yinede bakayım demiştim ve silik çizgi cıkmıştı. Sevinemedim babam hastanede yatıyodu hiç bişey anlamamıştım ne eşim sevindi doğru düzgün ne de ailem. Sonrası malum değerler düşük çıktı yükselme istenilen kadar olmadı ve dış gebelik geçirdim bir hafta o duyguyu yasadım o da ne mutlu ne mutsuz aptal gibiydim çünkü babam ciddi rahatsızlık geçirmişti. Ondan sonra üç ay korunduk ve hala da hamile kalamadım

geçmiş olsun rabbim acılarını unuttursun inş çok zor

Bu dediğini bile yaparım incir kürü okudum onu da yapıcam bide adetim bitsin doktora gidicem dış gebelikten sonra hiç.gitmedim bi baktırcam ne var ne yok diye

canım belirtilerim şöyle idi;
ben 14 şubatta başladım korunmasız olarak ve o 14 şubattan 1 hafta falan sonrasında herhalde yerleşme oldu benim kasıklarım sızım sızım sızladı,yorgunluk,halsizlik,uyku hali,dikkat dağınıklığı,duygusallık oluştu midem kalkıp duruyordu vee felaket başım ağrıdı sarı akıntı çok oldu 1 hafta rahat böyle geçti ama benim anlamam beklenen adetime 5 gün varken oldu hatta ogün test yaptım negatif çıktı kasığımda şişlik hissettim,göz bebeklerim kocaman siyah oldu kahverengi gözüm resmen siyah şuandada ve kirpiklerim yumuşak karışık, ve gögüs uclarım ileriye fırlamış rengi koyu ama sadece ucun rengi koyu bunların hepsini adetten 5 gün önce hissetmeye başladım ve adet günü ve ertesi günü tüm adet sancısını çektim ama kan yerine krem rengi sarıya dönük yoğun akıntılar geldi hep,artarak devam ediyor midem daha çok kalkmaya başladı ama bulanmıyor gece yan yatamıyorum çok zor nefesim kesiliyor, üşüyorum bazen,gögüslerim acıyor arasıra kasıgımda elektriklenme oluyor böyle işte canım sonuç bu
insan anlıyo canım ben daha test yapmadan anladım hamile olduğumu içime doğdu eşimde rüyasında görmüş beni doğururken artık hayırlısı bakalım doktora gitcem kaç haftalık ne durumda çok meraktayım rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın yüce rabbim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…