- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
-
- Konu Sahibi glshendgn88
Canım su kalpliler doğurgan günlerini degerlendirdim işaretledim muhtemelen yavrum o zamanda oldu arkadaşım da bu program sayesinde şimdi 5 aylık hamile
folik asit e başlamadıysan önceden hemen başla, gerçi kesin dr. unda söyleyecektir sana..Tamam canımbi doktor var pendikte ona gitcem herhal ayy daha ilk ya o kadar korku ve heyecan varki
20 subatti canım bat ta 19 martti ama olamadim ben belirtilerimi akşama falan yazarım canım şimdi acayip isim misafirim gelcek hemen mutfağa gitmem lazım hoşçakalınEvet hemen randevu al doktoruna git baksin bir bebis nereye nasil tutunmus hayirlisi ike guzelce bir muayene etdinnseni kanina falan baktir vitamin vs ne gerekiyorsa soylerler eksik grdik bisi olmasin mutlaka git bugun yada yarin erteleme sakin.senin en son regl tarihin nezamandi
4 aydır folbiol kullanıyorum canım eminim onunda faydası oldu şimdi bıraktım onu doktor nasılsa verecektir diyefolik asit e başlamadıysan önceden hemen başla, gerçi kesin dr. unda söyleyecektir sana..
Ayyyyy nasıl güzel uyandım yataktan cıkmadan bi bakım dedim ve haberini aldım nasıl sevindim maşallah hayırlı olsun tatlım git güzelce kanınada baktır keyfini sür bu güzel haberin allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah göz bebegi büyüme mevzusu dogru mu acaba dedim tatlım banada dua et carsamba kan baktırmaya gidicem direkKeşke olsa benimki baya büyüyor canim dikkatimi çekti gerçekten nerdeyse kahverengi gozum simsiyah oluyor o derece
Bende bu programı kullanıyorum dediği tarihlerde yaptım ama olmadı yine olmadı olmuyo çok karamsarlastım bu sefer sanki hiç olmıcak sanki hiç anneliği tadamıcakmışım gibi
Ayy canim benim cok sagol.Allahım tez vakitte mujdelerinizi duymayı nasip etsin bana dualarım sizinle , ayrıca göz bebeği büyüme meselesi doğru çıktı kirpiklerim çarpık curpuk yumuşak oda doğru kocakarı bilimlerini kesinlikle yabana atmamak lazım dogru teshis vallaAyyyyy nasıl güzel uyandım yataktan cıkmadan bi bakım dedim ve haberini aldım nasıl sevindim maşallah hayırlı olsun tatlım git güzelce kanınada baktır keyfini sür bu güzel haberin allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah göz bebegi büyüme mevzusu dogru mu acaba dedim tatlım banada dua et carsamba kan baktırmaya gidicem direk
Hayır canım öyle dusunmemelisin bol bol dua et banada rahmin ters dediler çocuk olmuyomus gibi bi takım şeyler duyuyordum halt etmisler Allah büyüktür, Rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin sana canım benim üzme kendiniBende bu programı kullanıyorum dediği tarihlerde yaptım ama olmadı yine olmadı olmuyo çok karamsarlastım bu sefer sanki hiç olmıcak sanki hiç anneliği tadamıcakmışım gibi
Ayyyyy çok sevindimmm süper haber oldu bu.insan bekledikçe çıldııyor güZel haberi hepimizin bi an önce alması dileğiyle.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnHayır canım öyle dusunmemelisin bol bol dua et banada rahmin ters dediler çocuk olmuyomus gibi bi takım şeyler duyuyordum halt etmisler Allah büyüktür, Rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin sana canım benim üzme kendini
haklısın takmamak elde değil ama takıp takıp sonra amaaan olmuyosa olmuyodur napım diyip vazgecince hamile kalanlar var bu sitede canım, o yuzden sen mümkün mertebe içini rahat tut ve bak şey okumuştum geçende ilginçtirki kaç kişi o yöntemle hamile kalmış yöntem şu; spermi temiz bir kaba topluyorsun sonra o kaptan iğnesiz şırıngaya çekip vajinanın taaa dibine fışkırtıyosun tabi bunu yaparken bacaklar bel havada olsun ki iyice içeri kaçsın sperm anladınmı canım bunu doğurgan ve yumurtalama günlerinde denesen nolur belki işe yararAllah razı olsun güzel dileklerin için. İnşaallah rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlara da nasip etsin. Çok üzücü bir durum kafaya takmamaktan alıkoyamıyorum kendimi eşim içine atıyor belli etmemeye çalışıyor. Kimi istemez gebe kalır. Kimi çok ister olmaz. Herşey Allahtan. Hak ne dilerse o. Umut dünyası işte her ay adet dönemine yakın belirti arıyoruz hepimiz oldumu olucak mı tuttu mu diye. Psikolojimiz bozuluyor işte dert oluyor. İnşaallah en kısa zamanda muradıma ererim ben ve benim gibi olan herkes.
amin canım benim inş hepimizin hayırlı evlatları olur boynu bükük kalmazAyyyyy çok sevindimmm süper haber oldu bu.insan bekledikçe çıldııyor güZel haberi hepimizin bi an önce alması dileğiyle.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn
geçmiş olsun rabbim acılarını unuttursun inş çok zorGeçen haziran ayında babam beyin kanaması geçirmişti yoğun bakım da kaldı şükürler olsun ki atlattık. O ay sadece 3 kere birlikte olabilmiştim eşimle ve hamile kalmışım çok aşırı stres ve üzüntüden kendimi takip bile etmiyordum. Bir gün geçmişti nasıl olsa yoktur ama yinede bakayım demiştim ve silik çizgi cıkmıştı. Sevinemedim babam hastanede yatıyodu hiç bişey anlamamıştım ne eşim sevindi doğru düzgün ne de ailem. Sonrası malum değerler düşük çıktı yükselme istenilen kadar olmadı ve dış gebelik geçirdim bir hafta o duyguyu yasadım o da ne mutlu ne mutsuz aptal gibiydim çünkü babam ciddi rahatsızlık geçirmişti. Ondan sonra üç ay korunduk ve hala da hamile kalamadım
Bu dediğini bile yaparım incir kürü okudum onu da yapıcam bide adetim bitsin doktora gidicem dış gebelikten sonra hiç.gitmedim bi baktırcam ne var ne yok diyehaklısın takmamak elde değil ama takıp takıp sonra amaaan olmuyosa olmuyodur napım diyip vazgecince hamile kalanlar var bu sitede canım, o yuzden sen mümkün mertebe içini rahat tut ve bak şey okumuştum geçende ilginçtirki kaç kişi o yöntemle hamile kalmış yöntem şu; spermi temiz bir kaba topluyorsun sonra o kaptan iğnesiz şırıngaya çekip vajinanın taaa dibine fışkırtıyosun tabi bunu yaparken bacaklar bel havada olsun ki iyice içeri kaçsın sperm anladınmı canım bunu doğurgan ve yumurtalama günlerinde denesen nolur belki işe yarar
Bu dediğini bile yaparım incir kürü okudum onu da yapıcam bide adetim bitsin doktora gidicem dış gebelikten sonra hiç.gitmedim bi baktırcam ne var ne yok diye[/Q
aynen canım dene bakam inş hayırlı haberlerini duyarız
Amin canım çok saol Allah razı olsun zor günlerdi hem sevinç hem hüzün aynı anda olunca hiç bişey anlamıyosun Rabbim acılarını göstermesin hiçbiriningeçmiş olsun rabbim acılarını unuttursun inş çok zor
aynen canım dene bakam inş hayırlı haberlerini duyarızBu dediğini bile yaparım incir kürü okudum onu da yapıcam bide adetim bitsin doktora gidicem dış gebelikten sonra hiç.gitmedim bi baktırcam ne var ne yok diye
canım belirtilerim şöyle idi;Takvimim programi sayedinde mi oldu ne programi bu ben baska bir progrmafan bakiyorum 4 ay oldu bizimdebuay ama kalamadim bakalim buay nr olacak gorecegiz 2 gun daha sabir etmem gerekiyor dua et hamilelerin duasi tutarmis . Birde belirtilerini yazarmisin nasil benim bugun hafif hafif karnim sizliyor ama onceki aylar gibi siddetli degil birde bacaklarim cok usuyor karnim cok cok cabuk acikiyor devamli uyumak istiyorum halsizim falan ne bielyim ya belkide psikolosiktir ..regl olucam diye cok korkuyorum ama tabi hayirlisi allahtan