Regli öncesi kasık ağrısı???

Bende nisanı beklicem artık nisan mayıs en sevdiğim aylardır inşaallah olur ama tam yumurtlama zamanımda kardeşim askerden geliyor annemlere de gitmem lazım nasıl ayar cekicem bilmiyom ki yaw

AMIN CANIM RABBIM SAGLIKLA KCAGINA ALMAYI NASİP ETSIN

canım sen kaç aydır ıstıyodun herhangı bı problem varmıydı bu ay farklı bısey yaptınmı
Ben evleneli nisanda 1 yıl olcak canım ve bebek çalışmamıza henüz 14 şubatta basladik ve o zamandan da tuttu rabbim çok sukur verdi inş sağlıcakla kucağıma alirim canim, programima gore 4 hafta 4 günlük hamileyim Rabbim dileyen herkezi çocuksuz birakmasin ben çocukları çok severim ve inş benimde olucak,beni düşündüren disimde tel olması 1 aydirda telliyim ya düzelmeye başlarken ağrılar pesimi birakmazsa bu halimle napicam bilmiyorum bugün herhalde ilk gebelik doktoruma gidebilirim doktora ağrı kesici icebiliyormuyum diye sormam lazım

Kızlar günaydın yataktan kalkmadan atesimi ölctüm 36.8 cıktı normalde 36.4 gebelik belirtisi mi yoksa adetim yakın ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…