Regli öncesi kasık ağrısı???

Ayy canim benim cok sagol.Allahım tez vakitte mujdelerinizi duymayı nasip etsin bana dualarım sizinle , ayrıca göz bebeği büyüme meselesi doğru çıktı kirpiklerim çarpık curpuk yumuşak oda doğru kocakarı bilimlerini kesinlikle yabana atmamak lazım dogru teshis valla
Dogru diyosun vallaha dua et tatlım bizlere benimde dualarım sizlerle dağlıkla kucagınıza alın inşallah tatlım

Amin ca
canım belirtilerim şöyle idi;
ben 14 şubatta başladım korunmasız olarak ve o 14 şubattan 1 hafta falan sonrasında herhalde yerleşme oldu benim kasıklarım sızım sızım sızladı,yorgunluk,halsizlik,uyku hali,dikkat dağınıklığı,duygusallık oluştu midem kalkıp duruyordu vee felaket başım ağrıdı sarı akıntı çok oldu 1 hafta rahat böyle geçti ama benim anlamam beklenen adetime 5 gün varken oldu hatta ogün test yaptım negatif çıktı kasığımda şişlik hissettim,göz bebeklerim kocaman siyah oldu kahverengi gözüm resmen siyah şuandada ve kirpiklerim yumuşak karışık, ve gögüs uclarım ileriye fırlamış rengi koyu ama sadece ucun rengi koyu bunların hepsini adetten 5 gün önce hissetmeye başladım ve adet günü ve ertesi günü tüm adet sancısını çektim ama kan yerine krem rengi sarıya dönük yoğun akıntılar geldi hep,artarak devam ediyor midem daha çok kalkmaya başladı ama bulanmıyor gece yan yatamıyorum çok zor nefesim kesiliyor, üşüyorum bazen,gögüslerim acıyor arasıra kasıgımda elektriklenme oluyor böyle işte canım sonuç bu
insan anlıyo canım ben daha test yapmadan anladım hamile olduğumu içime doğdu eşimde rüyasında görmüş beni doğururken artık hayırlısı bakalım doktora gitcem kaç haftalık ne durumda çok meraktayım rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın yüce rabbim.

Amin canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah .isteyen herkese de nasip etsin . Benim bugun regl olmam gerekiyordu ve cok sancili olurum ben bu donemde ama suan ara ara kasigim ve belim agriyor okadar normalde kivranirim1 hafta onceden .akintim azaldi ki onceden cogalirdi regl oncesi cok acikiyorum durmadan tuvalete gidiyorum devamli bir uyku halim var birde ayaklarim cok usuyor .ama benkm gozlerimde bisi yok kirpikerim biraz karisik gibi bakalim yarinda bekleyecegim carsamba test yaparim sanirim aldim bugun test ama yapmicam carsamba gunune kadar beklicem sabir bakalim umarim buay hayirlisi ile hamile kalmisimdir.

Amin ca

Amin canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah .isteyen herkese de nasip etsin . Benim bugun regl olmam gerekiyordu ve cok sancili olurum ben bu donemde ama suan ara ara kasigim ve belim agriyor okadar normalde kivranirim1 hafta onceden .akintim azaldi ki onceden cogalirdi regl oncesi cok acikiyorum durmadan tuvalete gidiyorum devamli bir uyku halim var birde ayaklarim cok usuyor .ama benkm gozlerimde bisi yok kirpikerim biraz karisik gibi bakalim yarinda bekleyecegim carsamba test yaparim sanirim aldim bugun test ama yapmicam carsamba gunune kadar beklicem sabir bakalim umarim buay hayirlisi ile hamile kalmisimdir.
Tatlim inş adet olmazsin bugün sıvı akintin oldumu veya bugüne kadar sarı akıntılar sarı lekenmeler oldumu bende hep oldu

Tatlim inş adet olmazsin bugün sıvı akintin oldumu veya bugüne kadar sarı akıntılar sarı lekenmeler oldumu bende hep oldu
evet akintim oluyor ama cok deil ve belimde cok agri var kasigimdada ara ara agri oluyor bilmiyorum bakalim elim ayagim buz gibi bir turlu doymak bilmiyorum:))

Kızlar bende de cumartesi akşamı kalp çarpıntısı oldu bi on dakka kadar bu güne kadar hiç böyle bişey olmamıştı benımde ayaklarım ısınmıyor ve gögüslerime dokunamıyorum resmen off daha reglime cok var 29 una kadar kim bekleyecek şimdi şu erken testlerden yapsam mı a acaba diyorum persembe günü gibi daha önce bu erken testlerde tecrübesi olan var mı

dua et bana canım senın testın fotoğrafını esıme gösterdım ıkımizde agladık cok duygulandım allah kucagına almayı nasıp etsın
Canım benim ya Rabbim sizinde kucağınızi boş birakmasin ben sizler için dua edicem tabii,ama sende gece gündüz dua et allahim hayırlı evlat nasip et diye umarım dualarimiz kabul olur olacaktir Allah büyük.

Canım benim ya Rabbim sizinde kucağınızi boş birakmasin ben sizler için dua edicem tabii,ama sende gece gündüz dua et allahim hayırlı evlat nasip et diye umarım dualarimiz kabul olur olacaktir Allah büyük.
amın canım 24 aydır o ıkıncı çizgıyı görmek için ugrasıyom rabbım nasıp etsın

amın canım 24 aydır o ıkıncı çizgıyı görmek için ugrasıyom rabbım nasıp etsın
Canım bak oglen bir arkadaşa yazmistim bunu okumuştum geçende; ilginçtirki kaç kişi o yöntemle hamile kalmış yöntem şu; spermi temiz bir kaba topluyorsun sonra o kaptan iğnesiz şırıngaya çekip vajinanın taaa dibine fışkırtıyosun tabi bunu yaparken bacaklar bel havada olsun ki iyice içeri kaçsın sperm anladınmı canım bunu doğurgan ve yumurtalama günlerinde denesen nolur belki işe yarar denesene :KK51:

Kızlar kahverengi leke tarzında bi akıntı geldi benim sanırım oldum hala ümit ediyor insan ama :KK61:

Canım bak oglen bir arkadaşa yazmistim bunu okumuştum geçende; ilginçtirki kaç kişi o yöntemle hamile kalmış yöntem şu; spermi temiz bir kaba topluyorsun sonra o kaptan iğnesiz şırıngaya çekip vajinanın taaa dibine fışkırtıyosun tabi bunu yaparken bacaklar bel havada olsun ki iyice içeri kaçsın sperm anladınmı canım bunu doğurgan ve yumurtalama günlerinde denesen nolur belki işe yarar denesene :KK51:
bu yontemı bende dusunmuyorum degıl ama bır yerden duymadım benım aklıma gelıyo öyle hatta esıme söyledım guldu dedim gel kendı asılamamızı kendımız yapalım dıye ama bıraz uzunca bır enjektor lazım asılamadakı kateter gıbı bulsam denerım

Bende eşime söyledim cevabı kesinlikle saçmalama ! Ondan gizli yapmam mümkün değil. Eşim kesinlikle olmaz diyor uff ya :KK43:

X