- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
-
- Konu Sahibi glshendgn88
Bence adeti bekle canım illaki bigun gorceksin çift çizgiyi umutsuzluk yok pozitif düşün inş güzel günler sizi bekliyordur :)Hic umudum yok hamilede degilim biliyorum ama aldim iste test :) yapmam belki adetimi beklerim hayal kırıklıgı yasarim simdi
İnsallah canım ya insallah evlendigim ilk zamanlar hamile kalcam diye korkuyordum korunuyorduk bosuna korunmusuz zaten olmuyormus :/Bence adeti bekle canım illaki bigun gorceksin çift çizgiyi umutsuzluk yok pozitif düşün inş güzel günler sizi bekliyordur :)
Ben adetten ,,5 gün once yaptım demiştim zaten negatif çıktı belkide ben beceremedim idrarı çok az damlatmis olabilirim bu dunkune dolu dolu akittim aklında bulunsun canımHic umudum yok hamilede degilim biliyorum ama aldim iste test :) yapmam belki adetimi beklerim hayal kırıklıgı yasarim simdi
He yaa sanki hemen tutcakmis gibi :)) korunma ooho prezervatif yırtıldı diye ertesi gün hapı bile atmistim ne sacmalik ya benimkiİnsallah canım ya insallah evlendigim ilk zamanlar hamile kalcam diye korkuyordum korunuyorduk bosuna korunmusuz zaten olmuyormus :/
Onun etkisi oluyormuymus canim yaBen adetten ,,5 gün once yaptım demiştim zaten negatif çıktı belkide ben beceremedim idrarı çok az damlatmis olabilirim bu dunkune dolu dolu akittim aklında bulunsun canım
Halamin kizi kacti hemen hamile kaldi teyzemin kizlari evlendi hemen ilk geceden hamile kaldilar bnde öyle olurum sandım :)He
He yaa sanki hemen tutcakmis gibi :)) korunma ooho prezervatif yırtıldı diye ertesi gün hapı bile atmistim ne sacmalik ya benimki
Bence olur dün dikkat ettim 4 ,5 damla dolu dolu akitinca çizgilere kolayca aktı gitti idrar hemen verdi sonucu ama adetten 5 gün once yaptığım 2 damlacık idrarla yapıldı cizgilere yeterli idrar gitmedi bence ondan negatif cikti diye dusunuyorum benOnun etkisi oluyormuymus canim ya
Böyle örneklerde var tabii :))Halamin kizi kacti hemen hamile kaldi teyzemin kizlari evlendi hemen ilk geceden hamile kaldilar bnde öyle olurum sandım :)
Anladım canım hayırlısı olsun :))B
Bence olur dün dikkat ettim 4 ,5 damla dolu dolu akitinca çizgilere kolayca aktı gitti idrar hemen verdi sonucu ama adetten 5 gün once yaptığım 2 damlacık idrarla yapıldı cizgilere yeterli idrar gitmedi bence ondan negatif cikti diye dusunuyorum ben
Teyzemin kızları hemen hamile kalinca teyzem beni arastırıyor olmuyor mu yoksa falan filan dedi cok morelim bozuldu anlatamam istemiyoruz dedim bendeBöyle örneklerde var tabii :))
Amin canım :) gorusrz benim temizlik yapmam lazımAnladım canım hayırlısı olsun :))
Gôrüsürz canım kolay gelsin ..Amin canım :) gorusrz benim temizlik yapmam lazım
Millete malzeme lazım bosver sen takma kafaya o senin gunahina giriyor haberi yok dünyalık insanlarTeyzemin kızları hemen hamile kalinca teyzem beni arastırıyor olmuyor mu yoksa falan filan dedi cok morelim bozuldu anlatamam istemiyoruz dedim bende
Sağol canım hoscakalGôrüsürz canım kolay gelsin ..
Test yaptım canım negatif :) :)Sağol canım hoscakal
Dayanamadın dimi sağlık olsun belki adetin gecikir :)Test yaptım canım negatif :) :)
Dayanamadım :) insallah canımDayanamadın dimi sağlık olsun belki adetin gecikir :)