Regli öncesi kasık ağrısı???

Ben bide birşey sorcam kızlar çok merak ediyorum hamilelerin göz bebekleri buyurmu bu bir belirtimi böyle birşey duymuştum ben bilgisi olan varmı ???
Amin inşallah canım ya o belirtiyi bende duydum ama kesin olur diye bir belirti degilmiş doktorlar öyle belli olcak birşey degil diyorlar

bende aynı durumdayım 4 gün var reglime ama 2 gündür çok ağrım var ki şu yaşıma kadar reglimin 1. günü başlar ağrılarım ilaçta almak istemedim o sebeple bugün kan verdim yarın alıcam sonucu duruma göre ağrı kesicilere hücum edicem artk..

Evet öyleymiş canım ben bugüne kadar hiç dikkat etmemistim herhalde daha önceden de büyüyordu nerden ne belirti cikarcagimi şaşırdım iyice
Merhaba canım burada yeniyimde okuyunca yazmadan geçmek istemedim.adet öncesi testlerini ablam ve bir arkadasım yapmıstı ilk yapıldıgında negatif görünüyor 5-10 dakika sonra değişebiliyor 5-10 dakika sonra baktın deme cubuga biz ablamda olmadı diyip kenara koymustuk aradan zaman geçince gördük şok olduk ta

Merhaba canım hoşgeldin aramıza ben baktım cubugun Prospektusunde 5 dk içinde gerçek sonucu göreceksiniz eğer 10 dk sonra sonuç değişirse itimat etmeyin yazıyor ben yinede 15 dk sonra baktım acaba çift çizgi ciktimi diye maalesef kopkoyu tek cizgiydi napalm 2 gün sonra herşey belli olcak zaten

Hoşbulduk

Canım yazdıkların gebelik belirtisi de olabilir adet de. Mide bulantısı ilk başta olmuyor genelde ama tabi belli olmaz. Ben de sürekli belirtiler üzerinden tahminde bulunduğum oluyordu. Sen adet belirtisi gibi düşün çok ümitlenme çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsin ben çok uğradım biliyorum ama insan hamile olduğunu hissediyor ben hissettim. Eğer adetin düzensizse biraz bekle derim benim hep gününde gelirdi adetim bi gün geçti yaptım çıktı çok şükür. Sen de bekle bakalım inş hamilesindir

İnşallah hamilesinizdir canlar bende yaklaşık 7 8 gündür kasik ve karın ağrısı , kasıkta ani batmalar var gaz falanda var ama ülseratif kolit hastası olduğum için onu önemsemiyorum en önemlisi kışın bile üşümeyen ben donuyorum ellerim ayaklarım ısınmıyor hiç bu arada pkoluyum adet araligi 70 günü buluyor ve genelde hiç adet belirtim olmaz geçen hafta test yaptım negatif ti önümüzdeki hafta yine yapmayı düşünüyorum aslında çook istiyorum artık cook

İnşallah canım evet o hayal kırıklıgını biliyorum oyuzden biraz tedirgin yaklaşıyorum hiç kasık batması adet öncesi yaşamazdım ben ama biz bayanlar üşütünce bile belirtilerimiz
İnşallah canım inşallah dogru diyorsun o hayal kırıklıgını cok yaşadım bakalım hayırlısı bende kasıkta batma hiç yaşamazdım adet öncesi ama üşütünce olabiliyorsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sende sağlıklı sıhhatli kucagına al büyüt inşallah canım bizede dua et

Ben bide birşey sorcam kızlar çok merak ediyorum hamilelerin göz bebekleri buyurmu bu bir belirtimi böyle birşey duymuştum ben bilgisi olan varmı ???

Ya ben soyle bisi biliyorum brnim kiz karfesim hamile oldugunu bilmezken kayinvalidem onun icin gozleri cakmak cakmakti demisti ve hamile oldugunu anlamisti 10 gun sonra hamile oldugunu ogrendik onu . Yani gozlerden anlasiliyormus hamile oldugun .hergun bende ayna da gozlerime bakiyorum ama bisi anlamiyorum tabiki insallah hepimiz oyleyizdir ya hayirlisi ile rabbim nasip etsin benim b7gunu saymazsak 2 gunum var test yapmamak icin direniyorum karbimda da hafif bir agri var korkuyorum da bakalim hayirlisi

Aynen
Bana Yengem dedi sevgi kirpilerin yumuk yumuk olmuş hamilemisin dddi bakalım nasio

benim çevremdeki yaşlılar hiç anlamıyo ya canım inş hamileyizdir :) ben bugun namaz kılarken kasığımda farklı birşey hissettim sanki biri çekiştiriyor gibi hergün değişik birşey hissediyorum valla yarın olmam gerekiyor en geç pazar olmam gerekiyor eğer olmazsa idrar falan deil gidip kan testi yaptırcam

Insalla
Insallah canim ya hadi haber verirsin mutlaka sonucu .
Benim pazartesi olmam gerekiyor normalde ama bugun biraz fazla karnim agriyor sanki hasta olucak gibiyim bakalim hayirlisi rabbim dogru vakti bilir onun bildigi vardir elbet allah herkese hayirli evlat dogurup buyutmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…