Regli öncesi kasık ağrısı???

Amin canim haber vericem mutlaka

hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bende bugün kan testi sonucunu aldım reglime 5 gün var ama sonuç 0.77 negatif..
Teşekkür ederim canım. adet günün geçmeden negatif çıkıyor dediler biraz daha bekle inş hamilesindir

Teşekkür ederim canım. adet günün geçmeden negatif çıkıyor dediler biraz daha bekle inş hamilesindir
düne kadar umudum vardı belirtilerden etkilenmiştim ama bugün sonucu alınca biraz üzüldüm ama bir o kadarda rahatladım çünki feci stress yapmışım bakalım hayırlısı sanmıyorum ama olursa da sürpriz olsun:)

Arkadaşlar hamileyimmmm
Ayyy cok sevindim cok sukur hadi bakalim allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah :))insallah darisi bizim basimiza canim ya ..kendime olmus kadar sevindim valla..
Bakalim benimde bug7n regl gunum 2 gun daha bekleyip bende test yapicam insallah bana da rabbim size burdan haber vermeyi nasip etsin insallah.

Bütün hissettiklerim doğru çıktı zaten 1 ay önce korunmasız olarak başladık veee takvimim programinin sayesinde oldu başardım

Arkadasim çok tesekkur ederim ben bunu bol bol dua ve takiple başardım tum isteyenler içinde bol bol dua edicem inş Rabbim sizede nasip etsin iliski öncesi Allahım bize hayirli evlat nasip et demek çok önemli bunu anladım

Adetten 5 gün once yaptım test yoktu bak 3. Gün geçiyor nerdeyse şimdi dolu dolu çıktı peki şuanda ne yapmam gerekiyor kızlar doktora hemen mi gidiyim ayy iyiki varsiniz ya

Bütün hissettiklerim doğru çıktı zaten 1 ay önce korunmasız olarak başladık veee takvimim programinin sayesinde oldu başardım
Takvimim programi sayedinde mi oldu ne programi bu ben baska bir progrmafan bakiyorum 4 ay oldu bizimdebuay ama kalamadim bakalim buay nr olacak gorecegiz 2 gun daha sabir etmem gerekiyor dua et hamilelerin duasi tutarmis . Birde belirtilerini yazarmisin nasil benim bugun hafif hafif karnim sizliyor ama onceki aylar gibi siddetli degil birde bacaklarim cok usuyor karnim cok cok cabuk acikiyor devamli uyumak istiyorum halsizim falan ne bielyim ya belkide psikolosiktir ..regl olucam diye cok korkuyorum ama tabi hayirlisi allahtan

Adetten 5 gün once yaptım test yoktu bak 3. Gün geçiyor nerdeyse şimdi dolu dolu çıktı peki şuanda ne yapmam gerekiyor kızlar doktora hemen mi gidiyim ayy iyiki varsiniz ya
öncelikle sakinleş devamlı gittiğin dr.un varsa arayıp geleceğini söyle ve kan testiyle de netleştir.. .. yoksa da yakın çevrenden dr. tavsiyesi al ve kontrollerine başla

öncelikle sakinleş devamlı gittiğin dr.un varsa arayıp geleceğini söyle ve kan testiyle de netleştir.. .. yoksa da yakın çevrenden dr. tavsiyesi al ve kontrollerine başla
Tamam canım bi doktor var pendikte ona gitcem herhal ayy daha ilk ya o kadar korku ve heyecan varki

Evet hemen randevu al doktoruna git baksin bir bebis nereye nasil tutunmus hayirlisi ike guzelce bir muayene etdinnseni kanina falan baktir vitamin vs ne gerekiyorsa soylerler eksik grdik bisi olmasin mutlaka git bugun yada yarin erteleme sakin.senin en son regl tarihin nezamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…