- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
-
- Konu Sahibi glshendgn88
Adetime 8 gün kaldı canım bu hissettiklerm 13 14 gün öncesinden başladı şuan 8 gün kaldı bat a ne yapsam adet gunumumu beklesem yoksa direkt testmi yapsam bilemedimAdetin gectiyse test yap yada 4 5 gun varsa bir erken gebelk testi yap var gibi gorunuyr soylediklrrnden
Adetime 8 gün kaldı canım bu hissettiklerm 13 14 gün öncesinden başladı şuan 8 gün kaldı bat a ne yapsam adet gunumumu beklesem yoksa direkt testmi yapsam bilemedim
Ben sabredip 8 gün daha bekliyim umutsuzluğa düşmek istemiyorum canım isimi garantiye aliyim6 gune kdar testler var onlardn yap yada sabrederm diyosn adete kadr gecmesini bekle
Ben sabredip 8 gün daha bekliyim umutsuzluğa düşmek istemiyorum canım isimi garantiye aliyim
İnş canım sana mutlaka olumlu yada olumsuz haber veririm sağolIyi o zaman cnm guzel haberler beklioruz
Tabii git canım hemde en yakın zamanda inş sağlıklı hamilelik gecirirsin hayırlı olsunMerhaba bende bugün test cubuguyla hamile olduğumu öğrendim 1gun geçti artık psikolojikmi nedir dün geceden beri gecmeyen bi kasık ağrım var ayagima vuruyo göğüslerim fena şiş ama benim tek korkum dış gebelik olmak kasık ağrım yüzünden korkuyorum haftaya doktora gitsem diyorum
Hic dusunme boyle seyleri pozitif ol dis gebelik olmasi icin hicbi sebep yok aklina neden getiriyosun boyle seyleri guzel dusun guzel seyler olsun moralini yuksek tutAmin insallah normal bir gebeliktir
Biraz uzun oldu amadoğurgan gün,yumurtlama günü bu ikisini değerlendirdik sizce hamilelik ihtimalim varmi
Canım sana birşey sorucam benimde kasıkta batmalar var aralıklarla oluyor ama karnımda acı hissi oldu bikaç gün ve asırı yorgun halsiz hissediyorum kendimi arada midem bulanıyo cabuk acıkıyorum yedikten sonrada mide bulantım oluyo adetlerim son zamanlarda cok düzensiz gecen ay 15 inde oldum o tarihe göre bugun gecikmenin 3. Günü ama adet düzensizligim oldugundan tam emin olamadım sence test yapsammı birde sen erken gebelik testiyle baktırdınDoğum günün kutlu olsun canım ama bence yapma çünkü daha önce ben de sabredemedim adetten önce yaptım sonuç negatif
Merak ettim naptın test yaptırdın mı bi benzer durumlarda bende var cünkü inşallah güzel haberler verirsinArkadaşlar bende de şuan kasık ağrısı oluyo özellikle gündüzleri adete 9 gün var hiç böyle erken den agrimazdi kasiklarim,ve çok halsiz oluyorum uyumak istiyorum devamlı usuyuyorum, ayrıca basımın sol tarafına çok nadir ağrı giriyor, ve akintim sarı gelmeye başladı kesik sarı bile olduğu oluyor şeffaf çok nadir ve midem cok kalkiyor ama bulanmiyor ozellikle aksamlari hemen yatmak istiyorum bu yuzden, anlamadım bana da bi yardımcı olun lütfen
Canım adetime 5 gün varken dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı şimdi adetime 2 gün kaldı olcammi bilmem inş olmam ama kasik ağrısı çok oldu bende bugün de dikkat ettim kasik cevremde şişlik var inş adet olcam diye sismemistir, 19 martı iple cekiyorum Allah isteyen herkezi yavrusuz birakmasin inşM
Merak ettim naptın test yaptırdın mı bi benzer durumlarda bende var cünkü inşallah güzel haberler verirsin
Aynısını sanada atiyimAyni belirtiler bende de var ama ocak ayida boyle oldu 6 gun geciktim malesef sonunda regl oldum buay henuz regl olmama 3 gun var 21 martta olmam lazim test yapip yapmamakta teredut ediyorum moralim bozulmasin diye sende var mi bir gelisme test yaptirdin mi peki insallah allah nasip eder hayirlisi ile
Adetin geçerse test yap ben ilk defa yaptım test hem merak hem heyecan keske yapmasaydim dedim 5 gün daha bekleyemedim negatif çıktıAynısını sanada atiyim
Canım adetime 5 gün varken dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı şimdi adetime 2 gün kaldı olcammi bilmem inş olmam ama kasik ağrısı çok oldu bende bugün de dikkat ettim kasik cevremde şişlik var inş adet olcam diye sismemistir, 19 martı iple cekiyorum Allah isteyen herkezi yavrusuz birakmasin
benimde reglime 4 gün var ve 2 gündür çok şiddetli kasık ve karın ağrısı çekiyorum sanki ayaklarımdan üşütmüşümde karnım acıyor gibi...Canım benim reglme iki üç gün kala şiddetli kasık ağrım oldu iki gün sürdü. Regl olmadan önce hiç kasık ağrım olmazdı ilk defa oldu onda da hamile olduğumu öğrendim