- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 36
-
- Konu Sahibi glshendgn88
Canım başka ne gbi belirtilerin vardıCanım benim reglme iki üç gün kala şiddetli kasık ağrım oldu iki gün sürdü. Regl olmadan önce hiç kasık ağrım olmazdı ilk defa oldu onda da hamile olduğumu öğrendim
İki gün boyunca kalçalarım çok acıdı canım göğüslerimde büyüme vardı bi de ara sıra karnım acıyordu. Başka belirti yoktu canımCanım başka ne gbi belirtilerin vardı
Benimde aynı kasıklarım ağrıyo göğüsler aynı karnımda ağrı oluyo ara sıra inşallah bndede vardr çok istyrumm son 2 gün test yapsam çıkar mı ki 17 şubattı adetimİki gün boyunca kalçalarım çok acıdı canım göğüslerimde büyüme vardı bi de ara sıra karnım acıyordu. Başka belirti yoktu canım
Canım olabilir sende de aynı belirtiler varmış ama bence adet tarihinin geçmesini bekle derim en garantisi. Adetim bir gün geçti yaptım çıktı canım sen de geçer geçmez yaparsınBenimde aynı kasıklarım ağrıyo göğüsler aynı karnımda ağrı oluyo ara sıra inşallah bndede vardr çok istyrumm son 2 gün test yapsam çıkar mı ki 17 şubattı adetim
Yarın doğum günüm hem yapmak istiyrm hem istemyrm bu ay çok pskoljm bozulduCanı
Canım olabilir sende de aynı belirtiler varmış ama bence adet tarihinin geçmesini bekle derim en garantisi. Adetim bir gün geçti yaptım çıktı canım sen de geçer geçmez yaparsın
Doğum günün kutlu olsun canım ama bence yapma çünkü daha önce ben de sabredemedim adetten önce yaptım sonuç negatifYarın doğum günüm hem yapmak istiyrm hem istemyrm bu ay çok pskoljm bozuldu
İnşallah olur Rabbim gönlüne göre nasip etsinDua edn nolur ya olsn bu ay
Canım peki yumurtlama günün ne zamandiBenimde aynı kasıklarım ağrıyo göğüsler aynı karnımda ağrı oluyo ara sıra inşallah bndede vardr çok istyrumm son 2 gün test yapsam çıkar mı ki 17 şubattı adetim
Biraz uzun oldu amadoğurgan gün,yumurtlama günü bu ikisini değerlendirdik sizce hamilelik ihtimalim varmi