Regli öncesi kasık ağrısı???

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
36
Selam kızlar bi sorunum var özellikle hamile arkadaşlardan yorum bekliyorum. Gebelikte kasık ağrısı ne zaman başlar regliye kaç gün kala başlar ya da regli zamanında mı başlar. Benim bu ay ilk defa regliye 12 gün kala ağrımaya başladı ve 3 gündür aralıkla devam ediyor. Daha önce böyle olmazdı. Benim gibi erken kasık ağrısı başlayıpda gebe kalanlar var mı çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Canım benim reglme iki üç gün kala şiddetli kasık ağrım oldu iki gün sürdü. Regl olmadan önce hiç kasık ağrım olmazdı ilk defa oldu onda da hamile olduğumu öğrendim

Yine iki üç gün olsa reglime bu sancıya anlam verebilirim aklımı karıştıran bu kadar erken sancı olması yumurtlama olayımda geçti onun sancısıda değil hamile olsam bu kadar erken başlamaz kafam da deli sorular

İki gün boyunca kalçalarım çok acıdı canım göğüslerimde büyüme vardı bi de ara sıra karnım acıyordu. Başka belirti yoktu canım
Benimde aynı kasıklarım ağrıyo göğüsler aynı karnımda ağrı oluyo ara sıra inşallah bndede vardr çok istyrumm son 2 gün test yapsam çıkar mı ki 17 şubattı adetim

Canı
Benimde aynı kasıklarım ağrıyo göğüsler aynı karnımda ağrı oluyo ara sıra inşallah bndede vardr çok istyrumm son 2 gün test yapsam çıkar mı ki 17 şubattı adetim
Canım olabilir sende de aynı belirtiler varmış ama bence adet tarihinin geçmesini bekle derim en garantisi. Adetim bir gün geçti yaptım çıktı canım sen de geçer geçmez yaparsın

Canı

Canım olabilir sende de aynı belirtiler varmış ama bence adet tarihinin geçmesini bekle derim en garantisi. Adetim bir gün geçti yaptım çıktı canım sen de geçer geçmez yaparsın
Yarın doğum günüm hem yapmak istiyrm hem istemyrm bu ay çok pskoljm bozuldu

Ben de çok istiyorum ama sivilce çıktı yüzümde adet belirtisi galiba ama kasık ağrıma anlam veremedim bekleyip görücem artık

Arkadaşlar bende de şuan kasık ağrısı oluyo özellikle gündüzleri adete 9 gün var hiç böyle erken den agrimazdi kasiklarim,ve çok halsiz oluyorum uyumak istiyorum devamlı usuyuyorum, ayrıca basımın sol tarafına çok nadir ağrı giriyor, ve akintim sarı gelmeye başladı kesik sarı bile olduğu oluyor şeffaf çok nadir ve midem cok kalkiyor ama bulanmiyor ozellikle aksamlari hemen yatmak istiyorum bu yuzden, anlamadım bana da bi yardımcı olun lütfen

Biraz uzun oldu ama doğurgan gün,yumurtlama günü bu ikisini değerlendirdik sizce hamilelik ihtimalim varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…