Regli öncesi kasık ağrısı???

niye tepki gösteriyorlar anlamıyorum bu konuyu ilk okuduğumda eşimede demiştim bak böyle hamile kolay kalınıyormuş diye saçmalama dedi bana hayret birşey

benim anlamadığım ne gerek böyle bir yönteme ha eşiniz içinize şırınga etmiş ha siz böyle uzun uzadıya uğraşmışsınız , ayrıca spermler hava ile temas ettiğinde kalitesi bozulacaktır hiç sağlıklı bir yöntem değil bence..

valla bilmiyorum canım ama kız hamile kaldım diyor şırınga spermi çok ileriyemi fırlatıyomu ne :)

Eşimde zaten sağlıklı olmayacağına kanaat getiriyo şırınga hızı spermleri ile normal yolla giden spermlerin hızı arasında fark vardır diyo.

Hayırlı aksamlar kızlar benim de adetime 5 gün var bugun test aldım yarın sabah yapicam diye biliyorum bu ay da tutmamıstır ama bir umut iste bir kac belirti var diye aldim testi :) rabbim bizlere de nasip eder insallah ..

Hayırlı aksamlar kızlar benim de adetime 5 gün var bugun test aldım yarın sabah yapicam diye biliyorum bu ay da tutmamıstır ama bir umut iste bir kac belirti var diye aldim testi :) rabbim bizlere de nasip eder insallah ..
İnş çıkar canim ben adete 5 gün varken yapmistim çıkmadı 2 geçti öyle yaptım pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…