• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Kızlar selam 🥳 adetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 😍🙏🏻 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam 😇 ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh 🧿🧿🧿🧿
Benim doktor adet bir hafta geçsin o zaman direk keseye bakarız ultrasyonla kan vermemi istemedi üzülme diye sonra

Kızlar selam 🥳 adetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 😍🙏🏻 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam 😇 ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh 🧿🧿🧿🧿
Maşallah canım

Hanımlar üstteki dörtgün kala alttaki iki gün kala yaptığım. Ne zaman çıktı bu çizgiler bilmiyorum çünkü ilk beş dakikada yoktu. Ama ikincisi sanki bi tık daha koyu diye sormak istedim sizce var mı gebelik ?

Eklentiler

• 7BA58913-0603-4D5A-92ED-3D492E319ABB.jpeg
    7BA58913-0603-4D5A-92ED-3D492E319ABB.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 150
Hanımlar üstteki dörtgün kala alttaki iki gün kala yaptığım. Ne zaman çıktı bu çizgiler bilmiyorum çünkü ilk beş dakikada yoktu. Ama ikincisi sanki bi tık daha koyu diye sormak istedim sizce var mı gebelik ?
C8zgi var bence hamilesiniz

Kuruma çizgisi gibi değil bencede. Kan testi verin direkt çıkar orda 🥳 bizi de bilgilendirirsiniz 😁 hayırlısı olsun inşallaah 🙏🏻

Back