- 5 Ocak 2025
- 22
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi kekyapayim
Regle 5 gün kala negatif erken gebelik testi pozitife döner mi? Döngüm 30 35 gün. Marka prodoctor. Silik çizgi falan yok hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmadığınız sürece pozitife dönme ihtimali var beklenen regl günününüz gecikirse öyle yapın bence testiRegle 5 gün kala negatif erken gebelik testi pozitife döner mi? Döngüm 30 35 gün. Marka prodoctor. Silik çizgi falan yok hiç
İnşallah çıkar hiç silik çizgi olmayınca canım sıkıldı maalesefRegl olmadığınız sürece pozitife dönme ihtimali var beklenen regl günününüz gecikirse öyle yapın bence testi
Bi gün önce negatif bi gün sonra pozitif çıkarabilir illa silik çizgi çıkmasına da gerek yok regl olmadığınız sürece umut var benceİnşallah çıkar hiç silik çizgi olmayınca canım sıkıldı maalesef
Bir test daha almıştım dayanabilirsem regl günüme kadar beklicem :))Bi gün önce negatif bi gün sonra pozitif çıkarabilir illa silik çizgi çıkmasına da gerek yok regl olmadığınız sürece umut var bence
Bir sorum daha olacak çok garip bir şey oldu az önce kahverengi leke geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması olsaydı test negatif çıkar mıydı kafamda deli sorulaaaaaarBi gün önce negatif bi gün sonra pozitif çıkarabilir illa silik çizgi çıkmasına da gerek yok regl olmadığınız sürece umut var bence
Umutlandırmak istemem ama bunu araştırıp okumuştum leke eğer yerleşme kanamasıysa teste bikaç gün verin yazıyordu. Yerleşme kanamasından bikaç gün sonra çıkıyormuş. İnşallah gönlündeki olur arkadaşım ben de çok istiyorum şu anda negatif adet günüm göğüslerim patlayacak gibi ama kanama yok ve hiç gecikmez geceden olurduİnşallah çıkar hiç silik çizgi olmayınca canım sıkıldı maalesef
O kadar strese girdim ki dayanamayıp bir soru daha açtımUmutlandırmak istemem ama bunu araştırıp okumuştum leke eğer yerleşme kanamasıysa teste bikaç gün verin yazıyordu. Yerleşme kanamasından bikaç gün sonra çıkıyormuş. İnşallah gönlündeki olur arkadaşım ben de çok istiyorum şu anda negatif adet günüm göğüslerim patlayacak gibi ama kanama yok ve hiç gecikmez geceden olurdu![]()
Biz en çok stresten kaybediyoruz ama bir şeyi çok istemek böyle bir hismiş sanırım.. yalnızca 2 ay oldu denemeye başlayalı ama bende bir sorun var mı diye düşünmeye başladım, aslında doğalında bıraksak daha kolay olacak sankiO kadar strese girdim ki dayanamayıp bir soru daha açtım( inşallah vardır inşallah regl değildir
(
Evet ya keşke bugün test yapmasaydım diyorum. Ama bugün lekeyi görünce şok oldum ya bakalım regl olmazsam test yapıcam:))Biz en çok stresten kaybediyoruz ama bir şeyi çok istemek böyle bir hismiş sanırım.. yalnızca 2 ay oldu denemeye başlayalı ama bende bir sorun var mı diye düşünmeye başladım, aslında doğalında bıraksak daha kolay olacak sanki
Ay inşallah hayırlısıyla bebiş vardırEvet ya keşke bugün test yapmasaydım diyorum. Ama bugün lekeyi görünce şok oldum ya bakalım regl olmazsam test yapıcam:))
Dönmez çünkü adete 1 hafta kala bile pozitif çıkabiliyormuş adet oldunuz mu yoksa gecikme varmıRegle 5 gün kala negatif erken gebelik testi pozitife döner mi? Döngüm 30 35 gün. Marka prodoctor. Silik çizgi falan yok hiç
Regl oldum hatta bitti bile :))Dönmez çünkü adete 1 hafta kala bile pozitif çıkabiliyormuş adet oldunuz mu yoksa gecikme varmı
O zaman bu ay yumurtlama ovülasyon günlerini değerlendirin boş geçirmeyinRegl oldum hatta bitti bile :))
Evet inşallah nasip olur tüm isteyenlereO zaman bu ay yumurtlama ovülasyon günlerini değerlendirin boş geçirmeyin![]()
Sonuç nedirBir test daha almıştım dayanabilirsem regl günüme kadar beklicem :))
Regl oldumSonuç nedir![]()