• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Bende eğer yarın daha koyu görürsem çizgiyi kan vermeye gidicem çok heycanlıııı 😍😍🙏🏻 ama tabi çizgi görmeme ihtimalimde var. Yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum 😇
Siz kaç gün kala öğrendiniz
Bende tam 5 gün varken öğrendim kasıklarımda ağrı oluyordu devamlı 😇🤗

IMG_20200821_071409.jpg
IMG_20200821_071354.jpg

Selam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Benm regıla da 3 gun var yapsam cıkar mı acaba bende bebek istiyorum 4 ay oldu deniyoruz

Selam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Benimde yaptigimda 4 gün vardı adetime silik çizgi cıktı 2 gün sonra hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 3 haftalik

Çok teşekkür ederim aynen yine her gün test yapıp takip edicem. 2 gün sonra yine kan testi yaptırıcam inşallah en az 2 katına çıkar 🥰🥰🥰🥰
Kardeşim en az 4 gün bekle ondan sonra ver az çıkarsa telaş yaparsın tahminen 4 gün sonra 400 500leri bulur şuan 2 haftalık görünüyor gebelik

Back