• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 30 kaset test negatif

Çok teşekkür ederim yazdıkların beni o kadar rahatlattı ki insan üzülüyor işte elde değil. Kanda çıkıp teste çıkmaması da ne bileyim insanın aklına kötü şeyler geliyor 🙁
Tamam yarın düşünürsün . Bugün değil sonucu bi al eline

şimdi de işe geçtim kanama silikleşerek durmuş :( ya nedir bu eşimede söyleyip üzmek istemiyorum. eğer hamileysem bugün döllenmenin 14. günü beklenen adet tarihim bugündü
Yumurta döllenmıs ama tutunmamış olma ihtimali düşünülebilir kanama başladıysa siz sağlık ocağını arayın 9 gibi sonucu öğrenin sonra da iş çıkışı acil mi olur doğum kontrol uzmanı mı olur hangisine ulaşım saglayabılırsenız görüşün

Yumurta döllenmıs ama tutunmamış olma ihtimali düşünülebilir kanama başladıysa siz sağlık ocağını arayın 9 gibi sonucu öğrenin sonra da iş çıkışı acil mi olur doğum kontrol uzmanı mı olur hangisine ulaşım saglayabılırsenız görüşün
peki yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce :(

Merhabalar hanımlar benimde adet günüm takvime göre 5 gün gecikti bugün 6. gündeyim kaset test yaptım çıkmadı erken gebelikte de hafif çıkmış gibiydi emin olmadım normalde günü gününe olan biriydim kafam karıştı kan da veremedim negatif görmekten korktuğum için ama bilemedim olsaydı bugün yaptığım testte çıkmazmıydı sizce

Merhabalar hanımlar benimde adet günüm takvime göre 5 gün gecikti bugün 6. gündeyim kaset test yaptım çıkmadı erken gebelikte de hafif çıkmış gibiydi emin olmadım normalde günü gününe olan biriydim kafam karıştı kan da veremedim negatif görmekten korktuğum için ama bilemedim olsaydı bugün yaptığım testte çıkmazmıydı sizce
Bide akıntım geliyor sürekli arada kasıklarımda bi ağrı batma hissediyorum

Kan vermeden bilemezsınız korkunun ecele faydası yok

Kan vermeden bilemezsınız korkunun ecele faydası yok
Teşekkür ederim birde benim sağlık ocağı doktor bilgilerim eski memleketimdi bugün sabah olduğum yere aldım sağlık ocağını değiştirdim yine de gitsem kan alırlar mı acaba

1 saat arayla devam ediyorsa yumurta dollenmıs ama tutunamamış . Gecmıs olsun
kan tahlilim çıktı beta 1.12. bugün beklenen adet günümdü doktor bence kimyasal olarak bile düşünme norml değerine 3 günde düşmüş dedi. üç gün önce 30.72 idi

kan tahlilim çıktı beta 1.12. bugün beklenen adet günümdü doktor bence kimyasal olarak bile düşünme norml değerine 3 günde düşmüş dedi. üç gün önce 30.72 idi
Ne olarak düşünülebilirmiş o zaman bu . İlk defa duydum boylesını

Back