• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 30 kaset test negatif

bilmiyorum ya ne kadar şanssız insanım nerde tuhaf birşey var beni buluyor:(
Oyle deme arkadasim. Bak haftasi ilerleyip bebek olup dusseydi daha uzucuydu. Ya da dis gebelik olsaydi. Bir suru uzuntu, stress.
Kimyasal yine adet ile atiliyor.
Ben olsam bir kere daha ayni saglik ocaginda beta verir yukselmediginden emin olurdum. Diger ihtimalleri elerdim.
Yukselmediyse de doktora gitmezdim sanirim. Gecmis olsun.

benimde adetim gecikti testler negatif kan testi vereceğim ama daha 2 gün gecikti belirtiler var adete bi de c life kullandım fln o mu geciktirdi bilmiyorum
sizi anlıyorum ama bi kadın doğum doktoru demişti adeti geciken her kadın hamiledir sonra düşer çıkar beta demişti.

benimde adetim gecikti testler negatif kan testi vereceğim ama daha 2 gün gecikti belirtiler var adete bi de c life kullandım fln o mu geciktirdi bilmiyorum
sizi anlıyorum ama bi kadın doğum doktoru demişti adeti geciken her kadın hamiledir sonra düşer çıkar beta demişti.
işte bu sebepten bir daha regl 5 gün gecikmedikçe test falan yapmıycam. doktor dedi ki birçok kadın hiç anlamadan kimyasal gebelik geçirir. eğer erkenden test yapmasaydım kimyasal olduğumu bilip üzülmeyecektim. neyse tecrübe oldu bana da

Bir de bir şey hissediyor musunuz bilmiyorum ben bir şey hissetmiyorum şişim ve kasık batması ara ara oluyor o kadar

Bir de bir şey hissediyor musunuz bilmiyorum ben bir şey hissetmiyorum şişim ve kasık batması ara ara oluyor o kadar
bende her zamanki regl şişliği ve bir kaç gün kala hafif gögüs hassasiyeti olmuştu. burda arkadaşlr akıntıdan bahsediyor ilginç olarak ilk defa akıntım hiç olmamıştı. bide beklenen regl günümde regl oldum ben gecikme olmadı. kimyasaldan sonra yoğun kanama oluyor dediler benim hiç öyle olmadı. çok pıhtılı az kanama oluyordu genelde küçük pıhtılar geliyordu. bu arada afedersiniz bilgi olsun diye paylaştım.

1.jpg
bugun bu şekilde çıktı cok az iz görüyorum ama bilmiyorum

hakkında hayırlısı olsun kuzum tekrar deneriz can sağlığı olsun inşallah çok güzel haberlerle buraya yazarız :KK200:
benimde yarın regl bitiyor bat:14 mart ovalasyon testi aldım. onunla takip edip değerlendirme yapıcm. inşallah rabim nasip eder isteyen herkese

Çok teşekkür ederim yazdıkların beni o kadar rahatlattı ki insan üzülüyor işte elde değil. Kanda çıkıp teste çıkmaması da ne bileyim insanın aklına kötü şeyler geliyor 🙁
Hayır hayır sakın böyle düşünme, 3 kimyasal geçirmiş bir anne olarak sana şunu söylüyorum, kimyasal kötü bir şey değil, hamilr kalabildiğini biliyorsun şuan mesela , değerin yükselir umarım, yükselmezse hethangi bir müdahaleye gerek kalmadan normal adet göreceksin ve beta 0 lanacak, bu kadar. Sonrası için de hiçbir etkisi yok. Ben kimyasal geçirdim, 2 ay üstüne oğluma hamile kaldım. Oğlum 11 aylıkkrn kimyasal geçirdim. Daha bu hafta yinr kimyasal geçirdiğimi öğrendim 🙂

bende bu ay ovalüsyon ile takip edeceğim bir de doktora danışacağız . perşembe randevu aldım inşallah nasip eder

Yade61 Yade61 kimyasal gebelik hissedilyor mu sadece kan da mı çıkıp sonra değerler azalıyor sadece adet gecikmesi ile mi belli oluyor

Yade61 Yade61 kimyasal gebelik hissedilyor mu sadece kan da mı çıkıp sonra değerler azalıyor sadece adet gecikmesi ile mi belli oluyor
Bazen eğer böye tez canlı olup test yapmasan anlayamazsın bile kimyasal geçirdiğini, adetin 1-2 gün gecikiyor, sonra adet görüyorsun. Sadece kanda beta yükseliyor sonra düşüp 0 lanıyor kanamayla

kişiden kişiye değişiyor. doktora gitmek içini rahatlatacaksa git tabi ama gün aşırı ilişki yapın deyip gönderiyorlar. ben içim rahatlasın diye gittim, bence bu ay da dene sonra git. insan psikolojik olarak beklentiye giriyor çünkü

Bazen eğer böye tez canlı olup test yapmasan anlayamazsın bile kimyasal geçirdiğini, adetin 1-2 gün gecikiyor, sonra adet görüyorsun. Sadece kanda beta yükseliyor sonra düşüp 0 lanıyor kanamayla
mesela benim hiç gecikmeden regl oldum daha önceden test yapmasam haberim olmayacaktı. pişman oldum yaptığıma bir daha regl bir hafta geçmeden test yapmıycm inşallah öyle bir karar aldım

mesela benim hiç gecikmeden regl oldum daha önceden test yapmasam haberim olmayacaktı. pişman oldum yaptığıma bir daha regl bir hafta geçmeden test yapmıycm inşallah öyle bir karar aldım
Umarım sabredebilirsin, ben hep böyle diyip regle 1 hafta kala teste başlardım 🙂

haklısını ama benim yaş 39 amh de düşük o yüzden benim cok bekleme lüksüm yok takipli ve doğal yolla gebe kalmak istiyorsam doktor ve takviyelere devam etmeliyim c life arı poleni balık yağı baya takviye alıyorum

Back