• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Ooo çok süper ya o zaman yumurtlamanın 10. Günü çıkmış testte sizin hemen değil mi çünkü ilk testi 2 gün önce yapmışsınız. Benim bugün 8. Gün çatlamanın yarın öbür gün bi deneyeyim 🙈🙈
Eğer dış gebelik gibi bir durum yoksa erken döllenme olmuş olabilir benimki. Çünkü erken gebelik testleri dışında testlerde de çıkıyor. Üstelik daha adetime 3 gün var. Neyse pazartesi test yaptırcam yine bakalım inşallaah olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕

Eğer dış gebelik gibi bir durum yoksa erken döllenme olmuş olabilir benimki. Çünkü erken gebelik testleri dışında testlerde de çıkıyor. Üstelik daha adetime 3 gün var. Neyse pazartesi test yaptırcam yine bakalım inşallaah olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕
Allah gönlünüze göre versin umarım istediğiniz gibi sonuçlanır 🥰🥰

Değildir ya niye kötü düşünüyorsun? 10. Günde öğrenen çok kişi gördüm ben forumda normal yani endişe etme

10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim. 😂😂 Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada 💕Pazartesi günü kanı tekrarlıcam bakalım inşallaah olmuştur hayırlısı 😍😍😍😍
Canım bence boşa kan verme 5 6 haftalık olsun gider direk ultrasyona bakarsin

Valla tatlım hep negatifi gorunce onsanın yapasi gelmiyor bidaha test benim 5 gün geçti bekliyim hafta sonu gecsin yapicam bakalim insallah be de de vardir
Aynen benim doktor bugün adet bi hafta geçsin öyle gel dedi gebelik varsa kese görünür dedi bazen kimyalsal olabiliyormuş

Selam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Bende erken gebelik yaptım negatif çıktı 5 gün var acaba alsam mı normal olandan bilemedim .Allah halkında hayırlısını versin

Kızlar selam 🥳 adetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 😍🙏🏻 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam 😇 ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh 🧿🧿🧿🧿
İnşallah sağlıklı olur sürekli tahlil veren bn yaşadım sıkıntı kürtaj oldm düşük değerde sıkıntı olabiliyor binsenedr hala hamile kalmayı bekliyorum yeniden

Kızlar selam 🥳 adetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 😍🙏🏻 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam 😇 ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh 🧿🧿🧿🧿
Kız kan verip durma kese 6 inci haftada görünüyo O zman direk bakarsin

Back