• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Çıkar bence olumlu yada olumsuz en azından aklınızda soru işareti kalmaz
Adetle brlikte 22, ama bilemedm ki çok gaz var sürekli ishal oluyorum günlerdir ve ishal anında adet sancisindan ölüyorum sanki geldi gelecek altta bazen zonklama oluyor anliyamadim çok erkn basladi usuttum dsem günlerce sürer mi üşütme peki

Adetle brlikte 22, ama bilemedm ki çok gaz var sürekli ishal oluyorum günlerdir ve ishal anında adet sancisindan ölüyorum sanki geldi gelecek altta bazen zonklama oluyor anliyamadim çok erkn basladi usuttum dsem günlerce sürer mi üşütme peki
İnanın bişey diyemem ama en mantıklısı test yapmak. Testte zaten herşey ortaya çıkıyor 🤷🏻‍♀️

Hayırlı olsun tebrik ederim. Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti biliyor musunuz? Ne kadardır istiyordunuz? Serapkilic Serapkilic
10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim. 😂😂 Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada 💕Pazartesi günü kanı tekrarlıcam bakalım inşallaah olmuştur hayırlısı 😍😍😍😍

Eklentiler

• IMG_20200822_070457.jpg
    IMG_20200822_070457.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 144
10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim. 😂😂 Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada 💕Pazartesi günü kanı tekrarlıcam bakalım inşallaah olmuştur hayırlısı 😍😍😍😍
Ay benimde 4 gün var bende normal test yspayım sonucu atarımmmm

Bir de kaç dk bekledilten sonra çizgiyi gördünğz hayırlı olsun bu aradaaa

Hanilesin cnm baros belli tebrik ediyorum belirtin varmi yazarmisin belirtilerini kimi kabiz olunuyor diyor kimi gaz oluyor diyor sende neler var beninde gecti reglm ama test yapmadim daha

Hanilesin cnm baros belli tebrik ediyorum belirtin varmi yazarmisin belirtilerini kimi kabiz olunuyor diyor kimi gaz oluyor diyor sende neler var beninde gecti reglm ama test yapmadim daha
Teşekkür ederim inşallaaahhh 🙏🏻🙏🏻 Nasıl durabiliyosun test yapmadaaannn 🤷🏻‍♀️ ben ölürdüm heralde. Bende belirti olarak kasıklarımda ağrı var hasta olcakmışım gibi, yorgunluk, uyku hali var halsizlik var, ayakta duramıyorum durunca kasıklarım sızlıyo gibi onun dışında pek bişey anlamıyorumki şu an 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Teşekkür ederim inşallaaahhh 🙏🏻🙏🏻 Nasıl durabiliyosun test yapmadaaannn 🤷🏻‍♀️ ben ölürdüm heralde. Bende belirti olarak kasıklarımda ağrı var hasta olcakmışım gibi, yorgunluk, uyku hali var halsizlik var, ayakta duramıyorum durunca kasıklarım sızlıyo gibi onun dışında pek bişey anlamıyorumki şu an 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Valla tatlım hep negatifi gorunce onsanın yapasi gelmiyor bidaha test benim 5 gün geçti bekliyim hafta sonu gecsin yapicam bakalim insallah be de de vardir

Ooo çok süper ya o zaman yumurtlamanın 10. Günü çıkmış testte sizin hemen değil mi çünkü ilk testi 2 gün önce yapmışsınız. Benim bugün 8. Gün çatlamanın yarın öbür gün bi deneyeyim 🙈🙈

Benimde adetime 1 hafta var söylediğiniz belirtiler bendede var hemde aynısı hamile olabilirmiyim acaba 🙄

Benimde adetime 1 hafta var söylediğiniz belirtiler bendede var hemde aynısı hamile olabilirmiyim acaba 🙄

Bi kaç gün daha bekleyin bence sonra idrar testi yapın. Hatta erken gebelikte değil normal terstlerden yapın. Takip edin gün gün. Belli oluyor. Allah kalbinizd göre verir inşallaah 🙏🏻💕

Back