- 3 Ağustos 2020
- 53
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Serapkilic
Çıkar bence olumlu yada olumsuz en azından aklınızda soru işareti kalmazHayırlı olsun adet snrasi 22ci günüm testte benimde cikarmikivarsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar bence olumlu yada olumsuz en azından aklınızda soru işareti kalmazHayırlı olsun adet snrasi 22ci günüm testte benimde cikarmikivarsa
Benimde durum aynı bakalım tekrar kan verdiğimde neler olacakBenimde yaptigimda 4 gün vardı adetime silik çizgi cıktı 2 gün sonra hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 3 haftalik
Test aldım sabah yapacamEğer şüpheleniyosanız mutlaka yapın derim. Ben 5 tl ye aldım testlerde silik çizgi gördüm. Erken gebelik daha net çıktı tabi
Hayırlısı olsun inşallaahhTest aldım sabah yapacam
Adetle brlikte 22, ama bilemedm ki çok gaz var sürekli ishal oluyorum günlerdir ve ishal anında adet sancisindan ölüyorum sanki geldi gelecek altta bazen zonklama oluyor anliyamadim çok erkn basladi usuttum dsem günlerce sürer mi üşütme pekiÇıkar bence olumlu yada olumsuz en azından aklınızda soru işareti kalmaz
Darısı bana artık bende sabah gitcem kan vermeye adetim benimde 25 agustos25 ağustos adet olmam lazım yani 4 gün var. Ama idrar testlerinde silik çizgi görünce kan testi yaptırırdım. Sonuç pozitif çok şükür![]()
İnanın bişey diyemem ama en mantıklısı test yapmak. Testte zaten herşey ortaya çıkıyorAdetle brlikte 22, ama bilemedm ki çok gaz var sürekli ishal oluyorum günlerdir ve ishal anında adet sancisindan ölüyorum sanki geldi gelecek altta bazen zonklama oluyor anliyamadim çok erkn basladi usuttum dsem günlerce sürer mi üşütme peki
Verdiniz mi kan merak ettimmDarısı bana artık bende sabah gitcem kan vermeye adetim benimde 25 agustos
10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim.Hayırlı olsun tebrik ederim. Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti biliyor musunuz? Ne kadardır istiyordunuz?Serapkilic
Ay benimde 4 gün var bende normal test yspayım sonucu atarımmmm10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim.Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada
Pazartesi günü kanı tekrarlıcam bakalım inşallaah olmuştur hayırlısı
![]()
Bir de kaç dk bekledilten sonra çizgiyi gördünğz hayırlı olsun bu aradaaa10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim.Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada
![]()
Benim ilk 1 dk da çizgi görünmeye başlıyor 5 sk içinde koyulaşıyor çizgi zatenBir de kaç dk bekledilten sonra çizgiyi gördünğz hayırlı olsun bu aradaaa
Hanilesin cnm baros belli tebrik ediyorum belirtin varmi yazarmisin belirtilerini kimi kabiz olunuyor diyor kimi gaz oluyor diyor sende neler var beninde gecti reglm ama test yapmadim daha10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim.Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada
![]()
Teşekkür ederim inşallaaahhhHanilesin cnm baros belli tebrik ediyorum belirtin varmi yazarmisin belirtilerini kimi kabiz olunuyor diyor kimi gaz oluyor diyor sende neler var beninde gecti reglm ama test yapmadim daha
Valla tatlım hep negatifi gorunce onsanın yapasi gelmiyor bidaha test benim 5 gün geçti bekliyim hafta sonu gecsin yapicam bakalim insallah be de de vardirTeşekkür ederim inşallaaahhhNasıl durabiliyosun test yapmadaaannn
ben ölürdüm heralde. Bende belirti olarak kasıklarımda ağrı var hasta olcakmışım gibi, yorgunluk, uyku hali var halsizlik var, ayakta duramıyorum durunca kasıklarım sızlıyo gibi onun dışında pek bişey anlamıyorumki şu an
![]()
Ooo çok süper ya o zaman yumurtlamanın 10. Günü çıkmış testte sizin hemen değil mi çünkü ilk testi 2 gün önce yapmışsınız. Benim bugün 8. Gün çatlamanın yarın öbür gün bi deneyeyim10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim.Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada
![]()
Benimde adetime 1 hafta var söylediğiniz belirtiler bendede var hemde aynısı hamile olabilirmiyim acabaTeşekkür ederim inşallaaahhhNasıl durabiliyosun test yapmadaaannn
ben ölürdüm heralde. Bende belirti olarak kasıklarımda ağrı var hasta olcakmışım gibi, yorgunluk, uyku hali var halsizlik var, ayakta duramıyorum durunca kasıklarım sızlıyo gibi onun dışında pek bişey anlamıyorumki şu an
![]()
Benimde adetime 1 hafta var söylediğiniz belirtiler bendede var hemde aynısı hamile olabilirmiyim acaba![]()