Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Eğer dış gebelik gibi bir durum yoksa erken döllenme olmuş olabilir benimki. Çünkü erken gebelik testleri dışında testlerde de çıkıyor. Üstelik daha adetime 3 gün var. Neyse pazartesi test yaptırcam yine bakalım inşallaah olur

Allah gönlünüze göre versin umarım istediğiniz gibi sonuçlanır

Değildir ya niye kötü düşünüyorsun? 10. Günde öğrenen çok kişi gördüm ben forumda normal yani endişe etme

Canım bence boşa kan verme 5 6 haftalık olsun gider direk ultrasyona bakarsin

Valla tatlım hep negatifi gorunce onsanın yapasi gelmiyor bidaha test benim 5 gün geçti bekliyim hafta sonu gecsin yapicam bakalim insallah be de de vardir
Aynen benim doktor bugün adet bi hafta geçsin öyle gel dedi gebelik varsa kese görünür dedi bazen kimyalsal olabiliyormuş

Bende erken gebelik yaptım negatif çıktı 5 gün var acaba alsam mı normal olandan bilemedim .Allah halkında hayırlısını versin

Kızlar sırt ağrınız varmı. Benim bugün baya var sanırım adet olcam

İnşallah sağlıklı olur sürekli tahlil veren bn yaşadım sıkıntı kürtaj oldm düşük değerde sıkıntı olabiliyor binsenedr hala hamile kalmayı bekliyorum yeniden

Kız kan verip durma kese 6 inci haftada görünüyo O zman direk bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…