- 3 Ağustos 2020
- 53
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Eğer dış gebelik gibi bir durum yoksa erken döllenme olmuş olabilir benimki. Çünkü erken gebelik testleri dışında testlerde de çıkıyor. Üstelik daha adetime 3 gün var. Neyse pazartesi test yaptırcam yine bakalım inşallaah olurOoo çok süper ya o zaman yumurtlamanın 10. Günü çıkmış testte sizin hemen değil mi çünkü ilk testi 2 gün önce yapmışsınız. Benim bugün 8. Gün çatlamanın yarın öbür gün bi deneyeyim
Allah gönlünüze göre versin umarım istediğiniz gibi sonuçlanırEğer dış gebelik gibi bir durum yoksa erken döllenme olmuş olabilir benimki. Çünkü erken gebelik testleri dışında testlerde de çıkıyor. Üstelik daha adetime 3 gün var. Neyse pazartesi test yaptırcam yine bakalım inşallaah olur
Değildir ya niye kötü düşünüyorsun? 10. Günde öğrenen çok kişi gördüm ben forumda normal yani endişe etmeEğer dış gebelik gibi bir durum yoksa erken döllenme olmuş olabilir benimki. Çünkü erken gebelik testleri dışında testlerde de çıkıyor. Üstelik daha adetime 3 gün var. Neyse pazartesi test yaptırcam yine bakalım inşallaah olur
Tavsiyeniz ve iyi dilekleriniz için sagolun dediginiz gibi yapicamBi kaç gün daha bekleyin bence sonra idrar testi yapın. Hatta erken gebelikte değil normal terstlerden yapın. Takip edin gün gün. Belli oluyor. Allah kalbinizd göre verir inşallaah
Gittim hastaneye daha çok erken adet gecikirse 1 hafta sonra gel dediVerdiniz mi kan merak ettimm
Canım bence boşa kan verme 5 6 haftalık olsun gider direk ultrasyona bakarsin10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim.Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada Pazartesi günü kanı tekrarlıcam bakalım inşallaah olmuştur hayırlısı
Aynen benim doktor bugün adet bi hafta geçsin öyle gel dedi gebelik varsa kese görünür dedi bazen kimyalsal olabiliyormuşValla tatlım hep negatifi gorunce onsanın yapasi gelmiyor bidaha test benim 5 gün geçti bekliyim hafta sonu gecsin yapicam bakalim insallah be de de vardir
Bende erken gebelik yaptım negatif çıktı 5 gün var acaba alsam mı normal olandan bilemedim .Allah halkında hayırlısını versinSelam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Insallah hamileyizdir sanada kendimede bol bol dua edicemAynen benim doktor bugün adet bi hafta geçsin öyle gel dedi gebelik varsa kese görünür dedi bazen kimyalsal olabiliyormuş
Hakkımızda hayırlısı olsun insAllahInsallah hamileyizdir sanada kendimede bol bol dua edicem
Evett sırt ağrısı bende var bayaaKızlar sırt ağrınız varmı. Benim bugün baya var sanırım adet olcam
İnşallaah amin cümlemizinBende erken gebelik yaptım negatif çıktı 5 gün var acaba alsam mı normal olandan bilemedim .Allah halkında hayırlısını versin
Dayamamamki o kadarrCanım bence boşa kan verme 5 6 haftalık olsun gider direk ultrasyona bakarsin
İnşallaah öyledirDeğildir ya niye kötü düşünüyorsun? 10. Günde öğrenen çok kişi gördüm ben forumda normal yani endişe etme
Dayamamamki o kadarraşırı stresli bi dönem cidden
[/QUOTEbenim ilk gebeligimde silik çıkmıştı hamileydim 6 haftasında kese göründü
Evett sırt ağrısı bende Hadi ya benim adete iki gün kala hep olur kesin olcam ben insAllah sen olmassin
İnşallah sağlıklı olur sürekli tahlil veren bn yaşadım sıkıntı kürtaj oldm düşük değerde sıkıntı olabiliyor binsenedr hala hamile kalmayı bekliyorum yenidenKızlar selamadetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh
Kız kan verip durma kese 6 inci haftada görünüyo O zman direk bakarsinKızlar selamadetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?