- Konu Sahibi Serapkilic
-
Herhangi ağrın akıntın vs varmı cnmEvet yaptım zeynep sen ne yaptın?
Eki Görüntüle 2686999
Ama silik var sende sankiFlaşılı çekseydin keşke böyle silik çizgide belli olmaz
Sormaya ama ağrım var cnm ama sende çizgi gördüm sankii kanmı verseydin acabaGörmek istersen bi hayalet çizgi var aslında , offff off nolacak bu halimiz.
Alt karında iğne batmaları gibi bişeyler oldu dün, ve dünden beri su gibi alıntılarım geliyor ve hafif adet sancısı, ama bunları her klomen kullanan çatlama iğnesi kullananlar yaşıyormuş. Senin de aynılarını var mı?Herhangi ağrın akıntın vs varmı cnm
Ciddi o hayaleti cizgiyi sende gördün mü ? Testi Yapınca ilk 10. Dakkada çektim. Ama onu biz görmek istediğimiz için görüyoruzSormaya ama ağrım var cnm ama sende çizgi gördüm sankii kanmı verseydin acaba
Evet gördüm cnm bnce git özelden kanver iğne etkisi çoktn geçmiştir bndede akıntı var ama koyu akıntı çoook hafif sarıCiddi o hayaleti cizgiyi sende gördün mü ? Testi Yapınca ilk 10. Dakkada çektim. Ama onu biz görmek istediğimiz için görüyoruz
Bnmde adet ağrısı gibi ama bnde silik yok bazen bakıyom varmı diye görüyo gibi oluyorum blkide çok bakmamdanAlt karında iğne batmaları gibi bişeyler oldu dün, ve dünden beri su gibi alıntılarım geliyor ve hafif adet sancısı, ama bunları her klomen kullanan çatlama iğnesi kullananlar yaşıyormuş. Senin de aynılarını var mı?
Yok canım şimdi kan verirsem negatif çıkacak hissindeyim, hereksiz üzülecem, bırak kanamam gelince yaşayayım o üzgünlüğüEvet gördüm cnm bnce git özelden kanver iğne etkisi çoktn geçmiştir bndede akıntı var ama koyu akıntı çoook hafif sarı
Evet o durumu malesef bende yaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı canım. Daha bata var bekleyelim bakalımBnmde adet ağrısı gibi ama bnde silik yok bazen bakıyom varmı diye görüyo gibi oluyorum blkide çok bakmamdan
Ayyyy inş inşşşşş bebeğim yaaaaYok canım şimdi kan verirsem negatif çıkacak hissindeyim, hereksiz üzülecem, bırak kanamam gelince yaşayayım o üzgünlüğüve gece rüyamda kucağımda bebek gördüm.
Ayy inanmıyorum şok oldum ve çok sevindim maaşallahSaat aralığını çok iyi seçmişsin ikisi arasında 12 saat bırakmak lazım.Şimdi sen kalp atışına kadar bu şekilde ilerle daha sonra doktorundan antifaktör testi iste canım.doz yetiyor mu yetmiyor mu ona bi baksın.Çoğu doktor bilmez ama belki seninki biliyordur.progestanı da önlem amaçlı kullanabilirsin fitil olarak.Bana her gebelikte vermişti perinatoloğum.sen günde iki kere de alsan olur.iğneler anlık yakıyor morarma falan olabiliyor ama önemli değil.ben de şu an var canım ama işte kucağıma almadan var diyemiyorum artık.7+2 deyim bende
Yaa evettt gerçekten de öyle oluyor inşallah herşey çok güzel olur yine aynı zamanlara denk geldikBiz seninle hep aynı zamanlarda aynı mutlulukları yaşıyoruz inşallah bu kez ikimizde kucağımıza alırız canım
Senin kaç günün var bacım ya bnm en son adet tarihine bakarsan 7 gün var adetime ama doktor 14 gün içinde adet olursun demişti hamile değilsenEvet o durumu malesef bende yaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı canım. Daha bata var bekleyelim bakalım
Evet canım çok şükür aldık.geçen perşembe bebeği de kalbini de gördük.Şimdilik herşey yolunda.Biz de beklemiyorduk ama allah tekrar nasip etti.ama bu kez testte çift çizgiyi görünce kendim başladım tedavime.ilk kez geçen hafta gidip keseyi de bebeği de kalbi de gördüm.Tabi benim korkum ayrıntılı ultrasona kadar hatta doğurana kadar bitmeyecek.şu anda eşimin işinden dolayı almanyadayım.iki sene kalcam burda.kendi doktorum aynı ilaçlara devam et dedi.bakalım nasipte varsa doğar.Ayy inanmıyorum şok oldum ve çok sevindim maaşallahİnşallah bu sefer alacaksın kucağına kalp atışı aldınız mı peki canım ?
Canım ağustosun 26 sında iğne vuruldu, ağustosun 28 inde çatlama oldu hissettim. Yani çatlamanın 12. Günündeyim, sanırım 2 gün sonra bat günüm. Hesabı çatlama zamanından sonra 14. Günü adet tarihi diye belirleniyor diye biliyorum.Senin kaç günün var bacım ya bnm en son adet tarihine bakarsan 7 gün var adetime ama doktor 14 gün içinde adet olursun demişti hamile değilsen
Güzel düşün güzel olsun canım..İlkinde seninde dediğin gibi tesadüfi birşeydi..Allah'tan olacağı varmış..Ama şimdi herşey güzel olacak inşallah..Darısı benim ve tüm isteyenlerin başınaEvet canım çok şükür aldık.geçen perşembe bebeği de kalbini de gördük.Şimdilik herşey yolunda.Biz de beklemiyorduk ama allah tekrar nasip etti.ama bu kez testte çift çizgiyi görünce kendim başladım tedavime.ilk kez geçen hafta gidip keseyi de bebeği de kalbi de gördüm.Tabi benim korkum ayrıntılı ultrasona kadar hatta doğurana kadar bitmeyecek.şu anda eşimin işinden dolayı almanyadayım.iki sene kalcam burda.kendi doktorum aynı ilaçlara devam et dedi.bakalım nasipte varsa doğar.
Sen haftaya cuma keseyi görürsün bence.inşallah hayırlı haberlerle gelGüzel düşün güzel olsun canım..İlkinde seninde dediğin gibi tesadüfi birşeydi..Allah'tan olacağı varmış..Ama şimdi herşey güzel olacak inşallah..Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına
Bülmiyorumki bn anlamadım çatlama vs sadece 27 sinde iğne yapıldı ertesi gün ve birsonraki gün çook ağrım oldu iki gün içinde geçti ağrısıCanım ağustosun 26 sında iğne vuruldu, ağustosun 28 inde çatlama oldu hissettim. Yani çatlamanın 12. Günündeyim, sanırım 2 gün sonra bat günüm. Hesabı çatlama zamanından sonra 14. Günü adet tarihi diye belirleniyor diye biliyorum.
Hesaba göre Cuma yada cumartesi adet tarihin. İnşallah gelmez tabiiBülmiyorumki bn anlamadım çatlama vs sadece 27 sinde iğne yapıldı ertesi gün ve birsonraki gün çook ağrım oldu iki gün içinde geçti ağrısı
Bilemedim nasıl oluyo hesaplanması adet günüm ise gecen ay 16 ağustostaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?