• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Canım inşallah ama o silik çizgi kayboldu sonradan kot cebime atıp saglik ocagina koştura koştura kan vermeye gittim acaba nemden mi öyle oldu bilmiyorum 😟😟
Nemden öyle bişey olacağını zannetmiyorum, çizginiz sonradan da çıkmamış, kuruma çizgisi değildi belli. Değeriniz daha çok düşüktür bence değeriniz 20 lierde çıkacak çünkü daha bata 5 gününüz var. Test sonucunu lütfen bizimle paylaşınız

Yani benim gibi reglime 1hafta kalan biri var onunda aynı benim gibi çıkmış görseli bile aynı sonra dağılıp tamamen kaybolmuş ve regl olmuş😭😭

Bakın eski yaptığım testle şimdiki yaptığım test ..ikiside bebetime.
Şimdi yaptığımda ikinci pembe çok silik çizgi belirti 1saat sonra fln kayboldu..Renkleriyle oynamadan da attım oynarakta attım.

İkisininde renkleriyle oynadım..
Şimdi kaybolan da ince çizgiler halinde birşey çıkmış.

Eklentiler

• IMG_20200907_113206.jpg
    IMG_20200907_113206.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20200907_113158.jpg
    IMG_20200907_113158.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200907_113041-01.jpeg
    IMG_20200907_113041-01.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200907_113041-01.jpeg
    IMG_20200907_113041-01.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 68
Bakın eski yaptığım testle şimdiki yaptığım test ..ikiside bebetime.
Şimdi yaptığımda ikinci pembe çok silik çizgi belirti 1saat sonra fln kayboldu..Renkleriyle oynamadan da attım oynarakta attım.

İkisininde renkleriyle oynadım..
Şimdi kaybolan da ince çizgiler halinde birşey çıkmış.
Ya inşallah vardır ben hep luboqik mi ne onu kullanıyorum hiç yanılmadı.

Yaa çok sonra çıktı ya çizgiler inşallah yanılmıyoruzdurr
Merhaba🙋‍♀️Ikinci cizgi ne kadar sure sonra cikti acaba. Bata 2 gun kaldi sabah ilk idrarla yaptim negatif cikti. Bi kenara koydum epey zaman sonra aklima gelince tekrar baktim hayalet bir cizgi olusmus kuruma cizgisi mi bilemedim

Merhaba🙋‍♀️Ikinci cizgi ne kadar sure sonra cikti acaba. Bata 2 gun kaldi sabah ilk idrarla yaptim negatif cikti. Bi kenara koydum epey zaman sonra aklima gelince tekrar baktim hayalet bir cizgi olusmus kuruma cizgisi mi bilemedim
Valla 2 gün kala benim bi kaç saat sonra çıkmıştı ama belirgindi

Nemden öyle bişey olacağını zannetmiyorum, çizginiz sonradan da çıkmamış, kuruma çizgisi değildi belli. Değeriniz daha çok düşüktür bence değeriniz 20 lierde çıkacak çünkü daha bata 5 gününüz var. Test sonucunu lütfen bizimle paylaşınız
İnşallah canım...doktorun diğer istediği kan tahlilleri çıkmış ama beta HCG çıkmamış bakalım yazıcam..

Kızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..

Kızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.

Canım inşallah ilerleyecek erken öğrenmek diyorum ya her zaman avantaj.inşallah sağlıcakla ilerler.zaten baya erkendi bu şekilde çıkması normal.gözün aydın.

Canım inşallah ilerleyecek erken öğrenmek diyorum ya her zaman avantaj.inşallah sağlıcakla ilerler.zaten baya erkendi bu şekilde çıkması normal.gözün aydın.
İnşallah canım ilk ignemi oldum..Cuma günü kan vericem artışa bakıp ona göre kese için cagiracakmis.
Umarım kimyasal dış gebelik vs birsey olmaz..
Ağrımaya bir yerim yok çünkü omuzlarım ağrıyor bir kaç gündür boşluğun fln..Dış gebelikte de böyle birşey okumuştum ama bu kadar erken belirti verir mi bilemiyorum..
😟
Daha reglime kaç gün var.

İnşallah canım ilk ignemi oldum..Cuma günü kan vericem artışa bakıp ona göre kese için cagiracakmis.
Umarım kimyasal dış gebelik vs birsey olmaz..
Ağrımaya bir yerim yok çünkü omuzlarım ağrıyor bir kaç gündür boşluğun fln..Dış gebelikte de böyle birşey okumuştum ama bu kadar erken belirti verir mi bilemiyorum..
😟
Daha reglime kaç gün var.
Canım sırt omuz ağrısı normal gebeliktede oluyor ben hepsinde yaşadım.çocuk tutunurken yaşanıyor.parçalı kahverengi kanama vs olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz.lütfen korkma.ben daha önce dış gebelik de geçirdim sen erken öğrendiğin için böyle hissediyosun çok normal.bu kez sanki bebek yokmuş gibi normal hayatına devam et.Hiç birşey olmayacak de.çünkü ben inanıyorum bu kez olacak allahın izniyle.iğneni de kullanıyosun folikasit benexol folbiol da iç.bu kez güzel olacak

Ben demiştim çok düşük bir değer çıkacak, Sağlıkla ilerlesin inşallah:anneadayı:

Canım sırt omuz ağrısı normal gebeliktede oluyor ben hepsinde yaşadım.çocuk tutunurken yaşanıyor.parçalı kahverengi kanama vs olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz.lütfen korkma.ben daha önce dış gebelik de geçirdim sen erken öğrendiğin için böyle hissediyosun çok normal.bu kez sanki bebek yokmuş gibi normal hayatına devam et.Hiç birşey olmayacak de.çünkü ben inanıyorum bu kez olacak allahın izniyle.iğneni de kullanıyosun folikasit benexol folbiol da iç.bu kez güzel olacak
İnşallah öyledir canım eskisi kadar kasmayacagim zaten olacağı varsa oluyor..
Hapı gündüz 12 iğneyi akşam 12 yapıcam.Sen nasıl yapıyordun?

Back