• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

İnşallah öyledir canım eskisi kadar kasmayacagim zaten olacağı varsa oluyor..
Hapı gündüz 12 iğneyi akşam 12 yapıcam.Sen nasıl yapıyordun?
Ben iğneyi günde iki kullanıyorum.bana tek iğne yetmemişti canım.coraspin benexol folbiol deltacortril günde 3 defa da progestan kullanıyorum fitil olarak.

Ben iğneyi günde iki kullanıyorum.bana tek iğne yetmemişti canım.coraspin benexol folbiol deltacortril günde 3 defa da progestan kullanıyorum fitil olarak.
Evet canım hatırladım.Simdi bana oksapar yazmış 4000.
Ben gündüz 12 coraspirin akşam 12 iğneyi düşünüyorum en müsait zaman dilimi benim için o.
İğne için aşırı acıtıyor yakıyor dediler ama bende acımadı pek çok hafif yanma hissettim neyseki 😬
Bu arada sen dusunuyormusun artık seninde güzel haberlerini bekliyorum🤲🤲

Ben gündüz 12 coraspirin akşam 12 iğneyi düşünüyorum en müsait zaman dilimi benim için o.
İğne için aşırı acıtıyor yakıyor dediler ama bende acımadı pek çok hafif yanma hissettim neyseki 😬
Saat aralığını çok iyi seçmişsin ikisi arasında 12 saat bırakmak lazım.Şimdi sen kalp atışına kadar bu şekilde ilerle daha sonra doktorundan antifaktör testi iste canım.doz yetiyor mu yetmiyor mu ona bi baksın.Çoğu doktor bilmez ama belki seninki biliyordur.progestanı da önlem amaçlı kullanabilirsin fitil olarak.Bana her gebelikte vermişti perinatoloğum.sen günde iki kere de alsan olur.iğneler anlık yakıyor morarma falan olabiliyor ama önemli değil.ben de şu an var canım ama işte kucağıma almadan var diyemiyorum artık.7+2 deyim bende

Kızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
Bacım gebelikten önce birsey kulanmışmıydın nasıl oldu herhsngi kulandığın ilaç kür vs

Bacım sen neyaptın yaptınmı hiç test
Evet yaptım zeynep sen ne yaptın?
20200908_110947.jpg

Bnmde kulanmıştım bu gitiğim doktor bıraktırmıştı nasıldı kulanım şekli
Hepsinden günde 1 tane canım.Belki pıhtılaşman düşükse gerek görmemiştir.Benim pıhtılaşmam yüksek biraz.lütfen perinatoloğa git o sana bir yol çizer.

Biz seninle hep aynı zamanlarda aynı mutlulukları yaşıyoruz inşallah bu kez ikimizde kucağımıza alırız canım

Back