• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Merhaba kızlar, yazdıklarınızı hep okuyorum ve ben de bişi sormak istiyorum. Yumurta takibi yaptım bu ay doktor ile. 25 Ağustos(salı) yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. 28 Ağustos(cuma) tekrar gittim yumurtan çatlamış dedi. Şimdi ben hangi günden itibaren 14 gün saymalıyım adet günü için. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba kızlar, yazdıklarınızı hep okuyorum ve ben de bişi sormak istiyorum. Yumurta takibi yaptım bu ay doktor ile. 25 Ağustos(salı) yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. 28 Ağustos(cuma) tekrar gittim yumurtan çatlamış dedi. Şimdi ben hangi günden itibaren 14 gün saymalıyım adet günü için. Yardımcı olabilir misiniz?
26 ya da 27 yi baz al canım.sanırım 14 gün sayılıyordu

Selam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Cnm ne zaman cktı ikinci cizgi kuruma cizgiisi gibi sanki

henüz regli olmadım inşallah olmam. Siz hamilesiniz sanırım belirtileriniz var mıydı?
Bence belirti kişiye göre değişiyor ben de sadece bir hafta boyunca baş ağrısı oldu.adet olacak gibi oluyordum ama bi türlü olmuyordum.Benim reglim hiç gecikmez hatta erken olurum.o yüzden şüphelenip test yaptırmıştım pozitif çıktı.

Klomen kullandım dün gittim 15 mm büyümüş inşallah pazartesiye kadar daha cok buyur ve hamile kalırım günlerdir buraya girip herkesin derdini okuyup acaba hamile kalan var mı diye heyecanlanıyorum Rabbim inşallah kucagimizi boş bırakmaz
Vala bn henüz olmadım 17.gün çatlatma ipnesi yaptıralı 14.gün yapmıştım negatifti 0.98 di değer...yükselmez ama ama hastada olmadım

Back