• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Alt karında iğne batmaları gibi bişeyler oldu dün, ve dünden beri su gibi alıntılarım geliyor ve hafif adet sancısı, ama bunları her klomen kullanan çatlama iğnesi kullananlar yaşıyormuş. Senin de aynılarını var mı?
Bnmde adet ağrısı gibi ama bnde silik yok bazen bakıyom varmı diye görüyo gibi oluyorum blkide çok bakmamdan

Evet gördüm cnm bnce git özelden kanver iğne etkisi çoktn geçmiştir bndede akıntı var ama koyu akıntı çoook hafif sarı
Yok canım şimdi kan verirsem negatif çıkacak hissindeyim, hereksiz üzülecem, bırak kanamam gelince yaşayayım o üzgünlüğü :( ve gece rüyamda kucağımda bebek gördüm.

Saat aralığını çok iyi seçmişsin ikisi arasında 12 saat bırakmak lazım.Şimdi sen kalp atışına kadar bu şekilde ilerle daha sonra doktorundan antifaktör testi iste canım.doz yetiyor mu yetmiyor mu ona bi baksın.Çoğu doktor bilmez ama belki seninki biliyordur.progestanı da önlem amaçlı kullanabilirsin fitil olarak.Bana her gebelikte vermişti perinatoloğum.sen günde iki kere de alsan olur.iğneler anlık yakıyor morarma falan olabiliyor ama önemli değil.ben de şu an var canım ama işte kucağıma almadan var diyemiyorum artık.7+2 deyim bende
Ayy inanmıyorum şok oldum ve çok sevindim maaşallah 😍😍İnşallah bu sefer alacaksın kucağına kalp atışı aldınız mı peki canım ?

Ayy inanmıyorum şok oldum ve çok sevindim maaşallah 😍😍İnşallah bu sefer alacaksın kucağına kalp atışı aldınız mı peki canım ?
Evet canım çok şükür aldık.geçen perşembe bebeği de kalbini de gördük.Şimdilik herşey yolunda.Biz de beklemiyorduk ama allah tekrar nasip etti.ama bu kez testte çift çizgiyi görünce kendim başladım tedavime.ilk kez geçen hafta gidip keseyi de bebeği de kalbi de gördüm.Tabi benim korkum ayrıntılı ultrasona kadar hatta doğurana kadar bitmeyecek.şu anda eşimin işinden dolayı almanyadayım.iki sene kalcam burda.kendi doktorum aynı ilaçlara devam et dedi.bakalım nasipte varsa doğar.

Senin kaç günün var bacım ya bnm en son adet tarihine bakarsan 7 gün var adetime ama doktor 14 gün içinde adet olursun demişti hamile değilsen
Canım ağustosun 26 sında iğne vuruldu, ağustosun 28 inde çatlama oldu hissettim. Yani çatlamanın 12. Günündeyim, sanırım 2 gün sonra bat günüm. Hesabı çatlama zamanından sonra 14. Günü adet tarihi diye belirleniyor diye biliyorum.

Evet canım çok şükür aldık.geçen perşembe bebeği de kalbini de gördük.Şimdilik herşey yolunda.Biz de beklemiyorduk ama allah tekrar nasip etti.ama bu kez testte çift çizgiyi görünce kendim başladım tedavime.ilk kez geçen hafta gidip keseyi de bebeği de kalbi de gördüm.Tabi benim korkum ayrıntılı ultrasona kadar hatta doğurana kadar bitmeyecek.şu anda eşimin işinden dolayı almanyadayım.iki sene kalcam burda.kendi doktorum aynı ilaçlara devam et dedi.bakalım nasipte varsa doğar.
Güzel düşün güzel olsun canım..İlkinde seninde dediğin gibi tesadüfi birşeydi..Allah'tan olacağı varmış..Ama şimdi herşey güzel olacak inşallah..Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına 🙂

Güzel düşün güzel olsun canım..İlkinde seninde dediğin gibi tesadüfi birşeydi..Allah'tan olacağı varmış..Ama şimdi herşey güzel olacak inşallah..Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına 🙂
Sen haftaya cuma keseyi görürsün bence.inşallah hayırlı haberlerle gel

Canım ağustosun 26 sında iğne vuruldu, ağustosun 28 inde çatlama oldu hissettim. Yani çatlamanın 12. Günündeyim, sanırım 2 gün sonra bat günüm. Hesabı çatlama zamanından sonra 14. Günü adet tarihi diye belirleniyor diye biliyorum.
Bülmiyorumki bn anlamadım çatlama vs sadece 27 sinde iğne yapıldı ertesi gün ve birsonraki gün çook ağrım oldu iki gün içinde geçti ağrısı
Bilemedim nasıl oluyo hesaplanması adet günüm ise gecen ay 16 ağustostaydı

Bülmiyorumki bn anlamadım çatlama vs sadece 27 sinde iğne yapıldı ertesi gün ve birsonraki gün çook ağrım oldu iki gün içinde geçti ağrısı
Bilemedim nasıl oluyo hesaplanması adet günüm ise gecen ay 16 ağustostaydı
Hesaba göre Cuma yada cumartesi adet tarihin. İnşallah gelmez tabii 😊

Back