Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
çok ilginç ama ben de işten ayrıldım çünkü hamilelik problem olacaktı işyerimde ben de bebekten sonra çalışmaya verdim karar hiç panik yapma dışardaki insanları dinleme böyle rahatım çalışmıcam bir süre de :)

Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır

Benim 10 gün var sivilce duygusal durum Değişikliği akıntı kasık ağrısı Herşey var :) seninki de benimkinde hamileliktendir inşallah :)))

eylemeylemce bunu beğenmedi hayırlısı canım. kötüye yorma inşallah gelmez gelmez o kırmızılar...
sonuna kadar pes etmek yok kızlar hamilelikte de sivilce çoğalabiliyor benim bir öncekinde tuhaf bir şekilde çoğalmıştı. hormon değişikliği herşeyi altüst ediyor.

Böyle şeyler beni dahada üzüyor benimde kardeşim benden sonra evlendi hamile kaldı sonra ben hamile kaldım tabi ben düşük yaptım şimdi o ikinciyi doğurdu ben hala bekliyorum. Tabi burada iki defa daha hamile kaldım onlarda erken doğumla kaybettim. Ay ben çok yoruldum yaa bunları yazarken bir kere daha fark ettim.

çoğu kadın yaşıyor napalım sabredicez bizim de sıramız gelecek elbette . ümitsizlik yok birbirimize destek için burdayız

Bugün nedense ümitsizliğe kapıldım hamile kalsam da sevinebilecek miyim acaba bunuda kaybedermiyim diye düşünmekten bilmiyorum

Ben bu ay ne ovulasyon yapıcam nede regl günümden once test hatta bazen çocuk olayından bıle soğuyorum ya ıkı tane var Allah onlara Ömür versin diyorum eşim çok istiyor benım

Ben bu ay ne ovulasyon yapıcam nede regl günümden once test hatta bazen çocuk olayından bıle soğuyorum ya ıkı tane var Allah onlara Ömür versin diyorum eşim çok istiyor benım
Ikiside normal yollarla olduysa endişeleNME senin olur zaten yine

Ikiside normal yollarla olduysa endişeleNME senin olur zaten yine
Normal yolla oldu çok şükür ama buyuk oğlum bu sene okula Başlıyor ve cok hareketli benim hamileliklerim ağır geçiyor o çocuga nasıl vakıt ayırıcam hazır hissetmiyorum kendımı ama eşimde gercekten cok iyi bir baba of kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…