• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benim kırmızı lar iki gün erken geliyo birde, bu kadar hayal yeter sana der gibi. Keşke hamile olsaymisiniz olsun birlikte gerçekten de hamile olur haberi beraber paylaşırız inşallah.

Canım sen tekrardan hamilemisin çok şaşırdım hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin ne zaman nasıl öğrendin bilgi ver azıcık merak ettim
Hayır kuzum hamile değilim totem yaptık uğur getirsin diye sen de yap istersen hatta seni de ekleyelim listeye :)

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
mutsuzperi mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
P pudink
Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
quazza quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:

@kanikey
L lalsu01 Bat 27 Agustos
Drottine Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 Svl2425 bat 3 Eylul
prensinin_prensesi prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
casun casun Bat 5 Eylul
gbbc gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
tontikto tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre ardaemre Bat 19 Eylul
Makaronnn Makaronnn Bat 19 Eylul
gulit_me gulit_me Bat 20 Eylul

Guncel listemiz :):nazar:

Başka bilgiye gerek varmi
Yuksek enerji bekliyoruz canım. Umut etmekten vazgeçmicez. Pes etmek yok. Ya zafer ya zafer! Guzel dusunucez guzel olacak. Bizim bebekler nazli. Esim bana benzedigini, benim gibi nazli oldugunu soyluyor :) inşallah kisa zamanda hayirli guzel haberler verirsin bize.

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
mutsuzperi mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
P pudink
Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
quazza quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:

@kanikey
L lalsu01 Bat 27 Agustos
Drottine Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 Svl2425 bat 3 Eylul
prensinin_prensesi prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
casun casun Bat 5 Eylul
gbbc gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
tontikto tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre ardaemre Bat 19 Eylul
Makaronnn Makaronnn Bat 19 Eylul
gulit_me gulit_me Bat 20 Eylul

Guncel listemiz :):nazar:
Hey maşallah bebek patlaması olur inşallah. Dua ediyorum bol bol. Rabbim bizede anneligi nasip edecek inşallah.

Yuksek enerji bekliyoruz canım. Umut etmekten vazgeçmicez. Pes etmek yok. Ya zafer ya zafer! Guzel dusunucez guzel olacak. Bizim bebekler nazli. Esim bana benzedigini, benim gibi nazli oldugunu soyluyor :) inşallah kisa zamanda hayirli guzel haberler verirsin bize.
ayyy sana benzerse yaşadı eşin valla hep şen şakrak ohh daha ne olsun :)

İnşallah canım birtek kendimin değil isteyen herkesin hamile kalmasını isterim. Enerji yüksek zaten bugün diyete de başladım bebek olana kadar biraz kilo vericem

İnşallah canım birtek kendimin değil isteyen herkesin hamile kalmasını isterim. Enerji yüksek zaten bugün diyete de başladım bebek olana kadar biraz kilo vericem
beslenme hamilelik oluşabilmesi için çok önemli. aman dikkat et zayıflıcam diye besinsiz kalma. Rabbim gönlüne göre versin canım.

beslenme hamilelik oluşabilmesi için çok önemli. aman dikkat et zayıflıcam diye besinsiz kalma. Rabbim gönlüne göre versin canım.
Eski halime göre daha sağlıklı şeyler yemeye başladım sadece tek sorun bitki cayi içiyorum hamile kalırsam sorun olurmu tabi öğrendim anda içmem ama öncesinde bişey olurmu

evet insan hem üzülüyor hem seviniyor garip bir durum. mesela ben ilk hamileliğimde bir arkadaşımla birlikte öğrendik oda hamileydi o doğurdu şuan ben hala uğraşıyorum. hayırlısı napalım..bizimde zamanımız gelecek. bat ne zaman senin

Bat 3 Eylül canım benim :) biz hamile kalmayı düşündüğümüz için bu yıl işten ayrıldık şimdi o hamile bense hala uğraşıyorum. insan kendi gibi seviyor ama bi yanı buruk bi Sevinç :( Allah Herkese Hayırlısını versin inşallah bize de nasip olur. Bu yıl evde boş oturmaktan korkuyorum herkese de bebek düşünüyorum dedim şimdi herkesin gözü bende olunca daha panik yapıyorum :(

Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır

Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır

Benim 10 gün var sivilce duygusal durum Değişikliği akıntı kasık ağrısı Herşey var :) seninki de benimkinde hamileliktendir inşallah :)))

Back