Ooo liste baya uzamış inşaallah hepsinin karsısındaANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@kanikey
@lalsu01 Bat 27 Agustos
@Drottine Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
@ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
@mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
@Svl2425 bat 3 Eylul
@prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
@casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
@Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
@tontikto Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
@ardaemre Bat 19 Eylul
Makaronnn Bat 19 Eylul
@gulit_me Bat 20 Eylul
Guncel listemiz :)
Evet canim izmirdeyimCanım aynı sehirdeymisiz sen neresindesin izmir in
Evet uzadi baya eylulde neredeyse hergun biri var insallah hergun guzel haberler alirizOoo liste baya uzamış inşaallah hepsinin karsısındayazar fazla girmek istemiyorum kk ya gecen ay psikolojik baya etkilenmiştim bu ay rahatım oluruna bıraktım
Bu listeden eylülde kaç kişi hamis olacak acaba çok merak ediyorumEvet uzadi baya eylulde neredeyse hergun biri var insallah hergun guzel haberler aliriz
Tatlım 9 haftalık hamileyim habire sivilcem çıkıyo oluyo yaniHamilelikte sivilce olmuyor diye biliyordum
ay iyi bari habire aynaya bakıp bakıp cnm sıkılıyorduTatlım 9 haftalık hamileyim habire sivilcem çıkıyo oluyo yani
Cnm ovulasyonun etkisi devam ediyor olabilir 1-2 güne geçer geçmezse bilki büyük Olasılık hamilesinKızlar benim vucudum yine saçmalamaya başladı. Daha yumurta çatlayalı 2 gün oldu. Sol göğüs ucum dokunduğumda acayip sızlıyor. Bu nasıl bi acı böyle!! Bu neyin nesi? Bilgisi olan var mı acaba?
Ayyyyy inşallah. Ama yumurta catlama zamanında olmadı. Bugün öğleden sonra başladı. Kendi kendime aman saçmalama sana öyle geliyor falan dedim ama geçmedi, sağda bişey yok solda var sadece. Bi kaç gün bekliyeyim. umarım geçmez ve inşallah senin dediğin gibidir. Canım ya çok saol, çok saolCnm ovulasyonun etkisi devam ediyor olabilir 1-2 güne geçer geçmezse bilki büyük Olasılık hamilesinhamile kalan birkaç kişi öyle demişti
Benim yumurtlamadan itibaren baslamisti ve hamileymisim sen de oyle olursun insallahKızlar benim vucudum yine saçmalamaya başladı. Daha yumurta çatlayalı 2 gün oldu. Sol göğüs ucum dokunduğumda acayip sızlıyor. Bu nasıl bi acı böyle!! Bu neyin nesi? Bilgisi olan var mı acaba?
Ayyy inşallah canım, inşallah.Benim yumurtlamadan itibaren baslamisti ve hamileymisim sen de oyle olursun insallah
Rabbim nasip etsin inşallah. Kul inşallah der Yaradan inşaa edermiş. Hadi çok dolanma buralarda. Ne ysparsan yap aşk ile yap.Kizlar az once lavaboya gittim uzayan akintim oldu boylece normal oldugumu gormus oldum (kuruluk filan korkuyordum ya) hadi insallaaahhh
Benim de her adetten once sivilce çıkardı bu ay hiç cikmadi ama hamile değilim demekki hamilelikle alakası yokmusA
ay iyi bari habire aynaya bakıp bakıp cnm sıkılıyordu
Hadi ben kactim iyi geceleerrRabbim nasip etsin inşallah. Kul inşallah der Yaradan inşaa edermiş. Hadi çok dolanma buralarda. Ne ysparsan yap aşk ile yap.
Hemen çalışmaları sıklaştırKizlar az once lavaboya gittim uzayan akintim oldu boylece normal oldugumu gormus oldum (kuruluk filan korkuyordum ya) hadi insallaaahhh
Ya işte böyle tüm belirtiler insanı yanıltıyorBenim de her adetten once sivilce çıkardı bu ay hiç cikmadi ama hamile değilim demekki hamilelikle alakası yokmus
canım seninle doğumlarımız aynı :))Ya işte böyle tüm belirtiler insanı yanıltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?