Hayır kuzum hamile değilim totem yaptık uğur getirsin diye sen de yap istersen hatta seni de ekleyelim listeye :)Canım sen tekrardan hamilemisin çok şaşırdım hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin ne zaman nasıl öğrendin bilgi ver azıcık merak ettim
Ekle canım çok sevinirim. Bat 19 eylülHayır kuzum hamile değilim totem yaptık uğur getirsin diye sen de yap istersen hatta seni de ekleyelim listeye :)
Başka bilgiye gerek varmiEkle canım çok sevinirim. Bat 19 eylül
tamamdır birinci sayfadan takip edebilirsin tatlım hoş geldin aramıza :)Başka bilgiye gerek varmi
Yuksek enerji bekliyoruz canım. Umut etmekten vazgeçmicez. Pes etmek yok. Ya zafer ya zafer! Guzel dusunucez guzel olacak. Bizim bebekler nazli. Esim bana benzedigini, benim gibi nazli oldugunu soyluyor :) inşallah kisa zamanda hayirli guzel haberler verirsin bize.Başka bilgiye gerek varmi
Hey maşallah bebek patlaması olur inşallah. Dua ediyorum bol bol. Rabbim bizede anneligi nasip edecek inşallah.ANNE ADAY LİSTEMİZ
hicbirseymi Hamile
mutsuzperi Hamile
P pudink Hamile
quazza Hamile
@kanikey
L lalsu01 Bat 27 Agustos
Drottine Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 bat 3 Eylul
prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
Makaronnn Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
Guncel listemiz :)
ayyy sana benzerse yaşadı eşin valla hep şen şakrak ohh daha ne olsun :)Yuksek enerji bekliyoruz canım. Umut etmekten vazgeçmicez. Pes etmek yok. Ya zafer ya zafer! Guzel dusunucez guzel olacak. Bizim bebekler nazli. Esim bana benzedigini, benim gibi nazli oldugunu soyluyor :) inşallah kisa zamanda hayirli guzel haberler verirsin bize.
İnşallah canım birtek kendimin değil isteyen herkesin hamile kalmasını isterim. Enerji yüksek zaten bugün diyete de başladım bebek olana kadar biraz kilo vericemYuksek enerji bekliyoruz canım. Umut etmekten vazgeçmicez. Pes etmek yok. Ya zafer ya zafer! Guzel dusunucez guzel olacak. Bizim bebekler nazli. Esim bana benzedigini, benim gibi nazli oldugunu soyluyor :) inşallah kisa zamanda hayirli guzel haberler verirsin bize.
tamamdır tatlım birinci sayfadan takip edebilirsin :)dhs_angel senin bat kaçtı canım listeye ekleyeyim :)
beslenme hamilelik oluşabilmesi için çok önemli. aman dikkat et zayıflıcam diye besinsiz kalma. Rabbim gönlüne göre versin canım.İnşallah canım birtek kendimin değil isteyen herkesin hamile kalmasını isterim. Enerji yüksek zaten bugün diyete de başladım bebek olana kadar biraz kilo vericem
evet çok doğru ben saldım gitti artık doğurduktan sonra bakıcam çaresine :)beslenme hamilelik oluşabilmesi için çok önemli. aman dikkat et zayıflıcam diye besinsiz kalma. Rabbim gönlüne göre versin canım.
Eski halime göre daha sağlıklı şeyler yemeye başladım sadece tek sorun bitki cayi içiyorum hamile kalırsam sorun olurmu tabi öğrendim anda içmem ama öncesinde bişey olurmubeslenme hamilelik oluşabilmesi için çok önemli. aman dikkat et zayıflıcam diye besinsiz kalma. Rabbim gönlüne göre versin canım.
çok içme sen yine de onların yerine yürüyüş yapma imkanın varsa tavsiye edebilirim :)Eski halime göre daha sağlıklı şeyler yemeye başladım sadece tek sorun bitki cayi içiyorum hamile kalırsam sorun olurmu tabi öğrendim anda içmem ama öncesinde bişey olurmu
evet insan hem üzülüyor hem seviniyor garip bir durum. mesela ben ilk hamileliğimde bir arkadaşımla birlikte öğrendik oda hamileydi o doğurdu şuan ben hala uğraşıyorum. hayırlısı napalım..bizimde zamanımız gelecek. bat ne zaman senin
Hey maşallah bebek patlaması olur inşallah. Dua ediyorum bol bol. Rabbim bizede anneligi nasip edecek inşallah.
Kızlar gebelik takvimleriniz inş gerçek olur, çok güzel gözüküyor :)ayyy sana benzerse yaşadı eşin valla hep şen şakrak ohh daha ne olsun :)
Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?