• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

@hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
@mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
@pudink
Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
@quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:

@kanikey
@lalsu01 Bat 27 Agustos
@Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
@ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 2 Eylul
@mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
@Svl2425 bat 3 Eylul
@prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
@casun Bat 5 Eylul
gbbc gbbc Bat 5 Eylul
@Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
@tontikto Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
@ardaemre Bat 19 Eylul
Makaronnn Makaronnn Bat 19 Eylul
@gulit_me Bat 20 Eylul

Guncel listemiz :):nazar:
Ooo liste baya uzamış inşaallah hepsinin karsısında :anneadayı::KK46:yazar fazla girmek istemiyorum kk ya gecen ay psikolojik baya etkilenmiştim bu ay rahatım oluruna bıraktım :KK51:

Kızlar benim vucudum yine saçmalamaya başladı. Daha yumurta çatlayalı 2 gün oldu. Sol göğüs ucum dokunduğumda acayip sızlıyor. Bu nasıl bi acı böyle!! Bu neyin nesi? Bilgisi olan var mı acaba?

Kızlar benim vucudum yine saçmalamaya başladı. Daha yumurta çatlayalı 2 gün oldu. Sol göğüs ucum dokunduğumda acayip sızlıyor. Bu nasıl bi acı böyle!! Bu neyin nesi? Bilgisi olan var mı acaba?
Cnm ovulasyonun etkisi devam ediyor olabilir 1-2 güne geçer geçmezse bilki büyük Olasılık hamilesin ;) hamile kalan birkaç kişi öyle demişti

Cnm ovulasyonun etkisi devam ediyor olabilir 1-2 güne geçer geçmezse bilki büyük Olasılık hamilesin :KK66: hamile kalan birkaç kişi öyle demişti
Ayyyyy inşallah. Ama yumurta catlama zamanında olmadı. Bugün öğleden sonra başladı. Kendi kendime aman saçmalama sana öyle geliyor falan dedim ama geçmedi, sağda bişey yok solda var sadece. Bi kaç gün bekliyeyim. umarım geçmez ve inşallah senin dediğin gibidir. Canım ya çok saol, çok saol :KK200:

Merhabalar bende anne olmak istiyorum . Belirtiler var üç dört gün hep belime kramplar girdi kasiklarim ağrıyor ama iki üç güne hastalanmam lazım günü geliyo ondan mi acaba. Birde Bu aksam çok midem bulanıyor yanıyor nescafe icicektim kokusundan tiksindim icemedim. Hamile olan bayanlar bunlar belirti olabilir mi lütfen bişey yazın

Back