- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
seni topiğin neşe saçarı ilan ediyorumkızlar çalışmada olanlar için kenan doğulu ne yaparsan yap aşk ile yap şarkısını hediye diyorummm :) güzel şeyler olması için evrene pozitif enerjimi yolluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni topiğin neşe saçarı ilan ediyorumkızlar çalışmada olanlar için kenan doğulu ne yaparsan yap aşk ile yap şarkısını hediye diyorummm :) güzel şeyler olması için evrene pozitif enerjimi yolluyorum
olsun bu bile mutluluk veriyorBen de katılayım ama hiç inancım yok kızlar valla.
umut etmektir yaşamak canım. benim yumurtanın çatladığı gün eşim şehir dışına çıktı. yumurtalamadan önce beraberlik oldu sadece. ama olsun.ihtimal düşük,ama umut var... keyfimiz yerinde olsa da olmasa da olmayacaksa olmaz.o yüzden keyfimizi bozmayalım. o bebekler o göbişlere gelecek, başka yolu yok.Ben de katılayım ama hiç inancım yok kızlar valla.
Bişey sorucam bu alttaki etiket neden? Hamile misin? Düşük yapmamışmıydınolsun bu bile mutluluk veriyor
259 da cokmus :))
totem yapıyoruz uğur getirsin diye canım :) düşük oldu evet.Bişey sorucam bu alttaki etiket neden? Hamile misin? Düşük yapmamışmıydın
Heee bende dedim ne oluyor :) Bende yapıcam o zman inşaAllah gerçek olur :)totem yapıyoruz uğur getirsin diye canım :) düşük oldu evet.
iNŞAALLAHHHHHHayyy ne doğurganmışız valla peş peşe :) maşallah kızlar. nur topu gibi, sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlarımız gelicek inşallah Rabbimin izniyle.
paşalar ve prensesler :)
.........bebekler yükleniyor...........
ayyy ne doğurganmışız valla peş peşe :) maşallah kızlar. nur topu gibi, sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlarımız gelicek inşallah Rabbimin izniyle.
paşalar ve prensesler :)
.........bebekler yükleniyor...........
Canım sen tekrardan hamilemisin çok şaşırdım hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin ne zaman nasıl öğrendin bilgi ver azıcık merak ettim
tatlım biz totem yaptık, uğur getirsin diye.hamile değiliz. hamile adayıyız. sende yap istersen :)Bu kadar hamilenin arasında kaldimmm,, banada dua edin kızlar beş ay oldu yaa
Kimse hamile degil totem yaptik :)Bu kadar hamilenin arasında kaldimmm,, banada dua edin kızlar beş ay oldu yaa