• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Evet birde bundan bi hafta önce açık renkli kan geldi acaba o yerleşme kanamasi olabilir mi test yapmak istemiyorum adetim gecikmeden çok merak ediyorum

Merhabalar bende anne olmak istiyorum . Belirtiler var üç dört gün hep belime kramplar girdi kasiklarim ağrıyor ama iki üç güne hastalanmam lazım günü geliyo ondan mi acaba. Birde Bu aksam çok midem bulanıyor yanıyor nescafe icicektim kokusundan tiksindim icemedim. Hamile olan bayanlar bunlar belirti olabilir mi lütfen bişey yazın
Belirtiler hamileliği gösteriyor ama bu belirtiler regl Döneminde de yaşamıyor maalesef biraz daha bekle cnm inşallah hamilesindir Yerleşme kanaması yaşadıysan hamile olma ihtimalin daha fazla

Cnm ovulasyonun etkisi devam ediyor olabilir 1-2 güne geçer geçmezse bilki büyük Olasılık hamilesin :KK66: hamile kalan birkaç kişi öyle demişti
Bu ovulasyonda benim de 4-5 gun gogus ucum sizlamisti. Sonra gecti ama hayirlisi. Ates yukari atti benim sonunda bugun, bakalim yarina da yukselmeye devam ederse umutlanacagim.

Bu ovulasyonda benim de 4-5 gun gogus ucum sizlamisti. Sonra gecti ama hayirlisi. Ates yukari atti benim sonunda bugun, bakalim yarina da yukselmeye devam ederse umutlanacagim.
takip edicem bakalım. inşallah hamilelik belirtisidir ve geçmez. inşallah yükselir ateşin.

Merhabalar bende anne olmak istiyorum . Belirtiler var üç dört gün hep belime kramplar girdi kasiklarim ağrıyor ama iki üç güne hastalanmam lazım günü geliyo ondan mi acaba. Birde Bu aksam çok midem bulanıyor yanıyor nescafe icicektim kokusundan tiksindim icemedim. Hamile olan bayanlar bunlar belirti olabilir mi lütfen bişey yazın
maalesef en kötüsü bu tatlım adet belirtileriyle karışıyor hayırlısı olur inşallah :)

hahahaaa ay bu takvim resmen bana mesaj veriyor ben kahve içmeyi çok severim. Dün takvimde kafein alımına dikkat diyordu bugünde yürüyüşe gittim geldim düzenli olarak egzesiz yapıyorsanız bırakmanıza gerek yok diyor :)

Back