- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm yalnız bu sat a göre hesaplıyor benim Yum bu ay 9. Gün Çatladı eğer bebiş varsa benimki biraz daha büyük Olmalı umarım hep hamileyizdircanım seninle doğumlarımız aynı :))
Belirtiler hamileliği gösteriyor ama bu belirtiler regl Döneminde de yaşamıyor maalesef biraz daha bekle cnm inşallah hamilesindir Yerleşme kanaması yaşadıysan hamile olma ihtimalin daha fazlaMerhabalar bende anne olmak istiyorum . Belirtiler var üç dört gün hep belime kramplar girdi kasiklarim ağrıyor ama iki üç güne hastalanmam lazım günü geliyo ondan mi acaba. Birde Bu aksam çok midem bulanıyor yanıyor nescafe icicektim kokusundan tiksindim icemedim. Hamile olan bayanlar bunlar belirti olabilir mi lütfen bişey yazın
Bu ovulasyonda benim de 4-5 gun gogus ucum sizlamisti. Sonra gecti ama hayirlisi. Ates yukari atti benim sonunda bugun, bakalim yarina da yukselmeye devam ederse umutlanacagim.Cnm ovulasyonun etkisi devam ediyor olabilir 1-2 güne geçer geçmezse bilki büyük Olasılık hamilesin hamile kalan birkaç kişi öyle demişti
mrb siz gebesiniz sanırım..Bu ovulasyonda benim de 4-5 gun gogus ucum sizlamisti. Sonra gecti ama hayirlisi. Ates yukari atti benim sonunda bugun, bakalim yarina da yukselmeye devam ederse umutlanacagim.
takip edicem bakalım. inşallah hamilelik belirtisidir ve geçmez. inşallah yükselir ateşin.Bu ovulasyonda benim de 4-5 gun gogus ucum sizlamisti. Sonra gecti ama hayirlisi. Ates yukari atti benim sonunda bugun, bakalim yarina da yukselmeye devam ederse umutlanacagim.
bata ne kadar var canım?erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
maalesef en kötüsü bu tatlım adet belirtileriyle karışıyor hayırlısı olur inşallah :)Merhabalar bende anne olmak istiyorum . Belirtiler var üç dört gün hep belime kramplar girdi kasiklarim ağrıyor ama iki üç güne hastalanmam lazım günü geliyo ondan mi acaba. Birde Bu aksam çok midem bulanıyor yanıyor nescafe icicektim kokusundan tiksindim icemedim. Hamile olan bayanlar bunlar belirti olabilir mi lütfen bişey yazın
yazmışsın zaten canım farketmemişim 2-3 gün var diye. yumurtalama tarihi önemli canım. geç döllenme değilse. yumurtalama tarihinden sonra 10 güne kadar çıkıyor diye biliyorum ama umudunu kaybetme. inşallah hamilesindir.adetimi mi soruyosun eylemeylemce?
evet tatlim BAT=Beklenen adet tarihi BATa çok varsa hamilelik olduğu halde çıkmayabilir.adetimi mi soruyosun eylemeylemce?
az kaldı gününe aslında şuan bellidir artık :)Bu ovulasyonda benim de 4-5 gun gogus ucum sizlamisti. Sonra gecti ama hayirlisi. Ates yukari atti benim sonunda bugun, bakalim yarina da yukselmeye devam ederse umutlanacagim.
merhaba canım çoğumuz değiliz totem yapıyoruz batlarımıza az kaldı :)mrb siz gebesiniz sanırım..
Yok canim, bu ay gec yumurtladim normalden, yani su anda Dpo 8-9 dayim.az kaldı gününe aslında şuan bellidir artık :)
11 de çıkar artık o zaman :) ay ne zor beklemekYok canim, bu ay gec yumurtladim normalden, yani su anda Dpo 8-9 dayim.
gebelik takvimini gorunce oyle sandımmerhaba canım çoğumuz değiliz totem yapıyoruz batlarımıza az kaldı :)