- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
eylemeylemce bunu beğenmedi hayırlısı canım. kötüye yorma inşallah gelmez gelmez o kırmızılar...Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylemeylemce bunu beğenmedi hayırlısı canım. kötüye yorma inşallah gelmez gelmez o kırmızılar...Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır
çok ilginç ama ben de işten ayrıldım çünkü hamilelik problem olacaktı işyerimde ben de bebekten sonra çalışmaya verdim karar hiç panik yapma dışardaki insanları dinleme böyle rahatım çalışmıcam bir süre de :)Bat 3 Eylül canım benim :) biz hamile kalmayı düşündüğümüz için bu yıl işten ayrıldık şimdi o hamile bense hala uğraşıyorum. insan kendi gibi seviyor ama bi yanı buruk bi Sevinç Allah Herkese Hayırlısını versin inşallah bize de nasip olur. Bu yıl evde boş oturmaktan korkuyorum herkese de bebek düşünüyorum dedim şimdi herkesin gözü bende olunca daha panik yapıyorum
Kızlar sivilceler kendini gösterdi gerginlik hat safhada en ufak şeye büyük tepki veriyorum sanırım regl yakındır
Benim 10 gün var sivilce duygusal durum Değişikliği akıntı kasık ağrısı Herşey var :) seninki de benimkinde hamileliktendir inşallah :)))
sonuna kadar pes etmek yok kızlar hamilelikte de sivilce çoğalabiliyor benim bir öncekinde tuhaf bir şekilde çoğalmıştı. hormon değişikliği herşeyi altüst ediyor.eylemeylemce bunu beğenmedi hayırlısı canım. kötüye yorma inşallah gelmez gelmez o kırmızılar...
Hamilelikte sivilce olmuyor diye biliyordumBenim 10 gün var sivilce duygusal durum Değişikliği akıntı kasık ağrısı Herşey var :) seninki de benimkinde hamileliktendir inşallah :)))
o değişiyor canım kiminde oluyor kiminde olmuyor :) daha doğrusu normalde de çıkıyorsa çoğalabiliyor yada azalıyor :)Hamilelikte sivilce olmuyor diye biliyordum
Benimde hiç Hoşuma gitmedi bekleyelim bakalımeylemeylemce bunu beğenmedi hayırlısı canım. kötüye yorma inşallah gelmez gelmez o kırmızılar...
Desene yine belirsizliko değişiyor canım kiminde oluyor kiminde olmuyor :) daha doğrusu normalde de çıkıyorsa çoğalabiliyor yada azalıyor :)
Böyle şeyler beni dahada üzüyor benimde kardeşim benden sonra evlendi hamile kaldı sonra ben hamile kaldım tabi ben düşük yaptım şimdi o ikinciyi doğurdu ben hala bekliyorum. Tabi burada iki defa daha hamile kaldım onlarda erken doğumla kaybettim. Ay ben çok yoruldum yaa bunları yazarken bir kere daha fark ettim.Bat 3 Eylül canım benim :) biz hamile kalmayı düşündüğümüz için bu yıl işten ayrıldık şimdi o hamile bense hala uğraşıyorum. insan kendi gibi seviyor ama bi yanı buruk bi Sevinç Allah Herkese Hayırlısını versin inşallah bize de nasip olur. Bu yıl evde boş oturmaktan korkuyorum herkese de bebek düşünüyorum dedim şimdi herkesin gözü bende olunca daha panik yapıyorum
çoğu kadın yaşıyor napalım sabredicez bizim de sıramız gelecek elbette . ümitsizlik yok birbirimize destek için burdayızBöyle şeyler beni dahada üzüyor benimde kardeşim benden sonra evlendi hamile kaldı sonra ben hamile kaldım tabi ben düşük yaptım şimdi o ikinciyi doğurdu ben hala bekliyorum. Tabi burada iki defa daha hamile kaldım onlarda erken doğumla kaybettim. Ay ben çok yoruldum yaa bunları yazarken bir kere daha fark ettim.
en sinir bozucu beklemesi zor kısma girdin şimdi gün saymak kadar zor bir şey yok az kaldı inşallah bu sefer bebişin gelecek :)Desene yine belirsizlik
Ins canim benim hakkinda hayirlisi olsun . tum isteyenlere :)4 gün var inşallah bu ay hamileyimdir
Öyle canım zaten sabretnekten başka elimizden gelen bişey yok domates degilki gidelim pazardan aliverrlimçoğu kadın yaşıyor napalım sabredicez bizim de sıramız gelecek elbette . ümitsizlik yok birbirimize destek için burdayız
Kendini oyle şartlama iyi düşün iyi olsun CNm benim vardır her Şerde bir hayır her hayırda bır şer bol bol okuÖyle canım zaten sabretnekten başka elimizden gelen bişey yok domates degilki gidelim pazardan aliverrlim
Ikiside normal yollarla olduysa endişeleNME senin olur zaten yineBen bu ay ne ovulasyon yapıcam nede regl günümden once test hatta bazen çocuk olayından bıle soğuyorum ya ıkı tane var Allah onlara Ömür versin diyorum eşim çok istiyor benım
Normal yolla oldu çok şükür ama buyuk oğlum bu sene okula Başlıyor ve cok hareketli benim hamileliklerim ağır geçiyor o çocuga nasıl vakıt ayırıcam hazır hissetmiyorum kendımı ama eşimde gercekten cok iyi bir baba of kafamda deli sorularIkiside normal yollarla olduysa endişeleNME senin olur zaten yine
Canım aynı sehirdeymisiz sen neresindesin izmir intamamdır tatlım birinci sayfadan takip edebilirsin :)
İnşallah totem hepimize iyi geliren sinir bozucu beklemesi zor kısma girdin şimdi gün saymak kadar zor bir şey yok az kaldı inşallah bu sefer bebişin gelecek :)
Cnm genetik bakıldı mı?Bugün nedense ümitsizliğe kapıldım hamile kalsam da sevinebilecek miyim acaba bunuda kaybedermiyim diye düşünmekten bilmiyorum