Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benimmavimli test günü ne zaman cnm güzel haber olursa beni etiketle arada giriyorum ne yaptın diye ama kaçırabilirim:)
Ay cnm etiketlediğini görmedim bildirimlerde.bu kız niye haber vermedi diye mesajlarına bakayım dedim öyle gördüm rAbbim tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindimVeson canım sonucum 527 çıktı çok şükür. perşembe yeniden yapacağım :)
Sağolasın canımsın amin inşallah çok heyecanlıyımAy cnm etiketlediğini görmedim bildirimlerde.bu kız niye haber vermedi diye mesajlarına bakayım dedim öyle gördüm rAbbim tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindim
Ben bile heyecanlandım ne diyorsun sen darısı banaSağolasın canımsın amin inşallah çok heyecanlıyım
Allah seninde benimde isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın inşallah. Güzel haberlerle gel inşallah.Ben bile heyecanlandım ne diyorsun sen darısı bana
canımm çook sevindim çok şükür Rabbime nasıl mutlu oldum anlatamam Allah tamamına erdirsin inşallahVeson canım sonucum 527 çıktı çok şükür. perşembe yeniden yapacağım :)
Amin sağolasın güzelim inan hala inanamıyorum. bugün değerler güzel katlasın inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.canımm çook sevindim çok şükür Rabbime nasıl mutlu oldum anlatamam Allah tamamına erdirsin inşallah
Cnm değerin kaç çıktıAmin sağolasın güzelim inan hala inanamıyorum. bugün değerler güzel katlasın inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.
canım yarın sabah yaptıracağım çünkü dün yaptırmıştım. iki günde bir yaptırmak gerekiyorya. sabah sonucu yazarım. inşallah güzelce artar değer.Cnm değerin kaç çıktı
Inşallah değerin katlanmıştır merakla bugün sonucunu bekliyorumcanım yarın sabah yaptıracağım çünkü dün yaptırmıştım. iki günde bir yaptırmak gerekiyorya. sabah sonucu yazarım. inşallah güzelce artar değer.
Ay çok sevindim cnm artık sıra pıt pıt larda Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin1174 canım çok şükür :) Veson
merhaba canım nasılsınMerhaba kizlaaaar
merhaba canım nasılsınMerhaba kizlaaaar
amin canım, evet asıl olaylardan biri o pıtpıtlar inşallah duyacağız pıtpıtları kısmetse. darısı senin ve isteyen herkesin başına.Ay çok sevindim cnm artık sıra pıt pıt larda Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin
merhaba :)Merhaba kizlaaaar