Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
sağlık olsun canım. kafamızı hamilelik olayına o kadar saplamışız ki hayatımız sırf onun üzerine dönüyor sanki. benim için senelerdir böyle, herşeyi öteledim. ben mesela düşünüyorum şimdi pozitif olmazsa nolcak diye. nolcak hamilelik fikrimi rafa kaldıracağım. eşim bir daha tüp istemiyor zaten. hayatıma devam edeceğim. kitabımı yazacağım, konferanslara gideceğim, gezeceğim, bahçeme çiçekler ekeceğim, zayıflayacağım, kendime araba alacağım ve bu konuyu hiç düşünmeyeceğim. nasipse kendiliğinden gelir. bu kadar.

Canım benim başıma da gelmişti hatirlarmisin? Testler bize oyun oynuyor resmen bariz gözüküyordu sendede ya...
Ama ben böyle bişey yaşayınca kendi kendime söz verdim bidaha adet en az 3 gün geçmeden test yapmayacağım diye. . . Sende sıkma canını elbet olacak inş. Bir zamanı var. Biliyorum kolay değil ama allahın takdiri
Canım o bebiş o göbeğe gelecek inş. Sağ yada sol kasiginda bir ağrı hissediyormusun? Ben 2 hamileligimide ordan anlamıştım. Olumsuz düşünmek yok bende hakikaten vazgeçtiğim ve kısmet olmazsa napalım başka uğraşlar olur dediğim de oldu. Nolur pesetme allah büyüktür.

amin canım inşallah. belirti yok bugün. dün mideme iğneler saplanıyordu sanki. ondan önceki günde kasıklarımı iple geriyordu biri sanki. ama ben hep transfer etkisidir dedim. sabredip göreceğiz, bir haftaya çıkacak sonuç.

kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?

öyle canım ya hayırlısı bizde aralık yada ocak gibi tekrar tüp bebek merkezine gidicez bakalım 2. denemeyide yapalım oda tutmazsa bi daha denemiycem canım ama beni korkutan erken menapoz olayı işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

hayırlısı canım.

@triton-x canım hatırlıyorum seninde aynısı başına gelmişti nasip kısmet bakalım hayırlısı hakkımızda belkide doruk bebeğin gelmesini bekliyodur bizim bebişler teyzesi
Aynen kısmet canım bir evladın var ne güzel 2.de gelecek inş. Doruk soylesinde gelsin minnoslar inş. Bak o test yanilmasi bence iyiye işaret çünkü ondan sonraki ay hamileydim canım belki seninde öyle olacak inş. Dualarimdasiniz, allah her isteyene nasip etsin herkes evladını kucaklasin inş. Banada dua et canım biraz korku ve heyecan var şuara hislerim bi garip

Benimde adet öncesi 2 3 gün kahve geliyordu, sonrasında adet oluyordum. Dr. Bir neden bulamamıştı. Ama bu hamileligimde adetten 5 gün önce 1 gün kahve leke yaşadım. Sonra bir daha hiç gelmedi. Ama ben adet 3 gün geçince test yaptim, o zaman test baya belirgin çıkmıştı.

ayy inşallah canım vallahi hiç korkma canım kimisi öyle çok abartıyoki o zamanlar ben bile çok korkuyodum ama yaşayan biri olarak hiç öyle korkulup abartılcak bişey değil benim oğlumda son haftalara kadar ters pozisyondaydı son 1 hafta normale döndü canım Rabbim yardımcın olsun tek sancıda bebeğini kucağına versin inşallah

Hadi ya allahtan umut kesilmez inş. Hayırlısıyla dönsün ama kafama takmamaya çalışıyorum. Yeterki sağlıkla gelsin de napayım gerekirse sezeryan da olurum. Senin gibi pozitif insanlarla konuşmaya çalışıyorum. Sağol canım benim