iyi gidiyor cok sukur canım benım .Şişko oduk ıyıce penguen gıbı yuruyorum :) ama oglum cın deger 2 bucuk ayımız kaldı hayırlısı ıle . rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu annelık en guzel en özel hısmış . Rabbıme bınlerce şükür kı bıze bu kadar degerlı hedıyeyı verdı ....iyidir valla nolsun sen nasılsın nasıl gidiyor. hamilelik?
Slm canım benım nasılsın . Senınde mı oğlun oluyor cok sevındım . nasıl gıdıyor hamılelıkCanım çok çok geçmiş olsun ya geçmiş şükür, çatlakları şuan pek farkedemiyorum sanırım varsa da ben göremedim ama belki bundan sonra olur :) Ben başından beri biooil kullanıyorum. Bi arkadaşımda kullanmıştı onda hiç çatlak olmamıştı inş. bende de işe yarar bakalım...Sen normal mi sezeryan mı istiyorsun canım? Tarih verdi mi dr un? Az kaldı senin inş.
Buarada bu hamilelikte annemin kıymetini kat be kat anladım. Zaten duygusala bağladım hehe :) Eskiden hiç birbirimize seni seviyorum demezdik annemle, şimdi 7 24 böyleyiz çok şükür diyorlar ya birtek anne ağlar, gerisi yalan ağlar diye hakikaten doğru ya...Allajım onun gibi güzelce bir evlat yetiştirmeyi nasip eder inş.
darısı bizim de başımıza inşallah. tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşallah.iyi gidiyor cok sukur canım benım .Şişko oduk ıyıce penguen gıbı yuruyorum :) ama oglum cın deger 2 bucuk ayımız kaldı hayırlısı ıle . rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu annelık en guzel en özel hısmış . Rabbıme bınlerce şükür kı bıze bu kadar degerlı hedıyeyı verdı ....
Canım iyiyiz şükür evet oglus geliyor inş. senle çok yakınız maşallah :) senin nasıl gidiyo? Benim göbek önde balonu hergün sisiriyorlar resmen bakalım sıhhatle gelsinler inş.Slm canım benım nasılsın . Senınde mı oğlun oluyor cok sevındım . nasıl gıdıyor hamılelık
Ben sezeryan istiyorum ama doktorum duruma göre diyor. Çünkü yapı olarak normal doğuma müsaitmişim. Ama hipofiz bezimdeki adenom yüzünden tedirgin bide şu alerji her yerimde çıktığı gibi orada da bolca var. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Vücudumdaki alerji izleri geçiyor ama ordakiler bir geçiyor bir alevleniyor. Sanırım sezeryan olacak. Pazartesi tarih belli olur inşaalllah.Canım çok çok geçmiş olsun ya geçmiş şükür, çatlakları şuan pek farkedemiyorum sanırım varsa da ben göremedim ama belki bundan sonra olur :) Ben başından beri biooil kullanıyorum. Bi arkadaşımda kullanmıştı onda hiç çatlak olmamıştı inş. bende de işe yarar bakalım...Sen normal mi sezeryan mı istiyorsun canım? Tarih verdi mi dr un? Az kaldı senin inş.
Buarada bu hamilelikte annemin kıymetini kat be kat anladım. Zaten duygusala bağladım hehe :) Eskiden hiç birbirimize seni seviyorum demezdik annemle, şimdi 7 24 böyleyiz çok şükür diyorlar ya birtek anne ağlar, gerisi yalan ağlar diye hakikaten doğru ya...Allajım onun gibi güzelce bir evlat yetiştirmeyi nasip eder inş.
Allah hepimizin yavrularina sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Başka bişey olsa bu kadar zorluga katlanilmaz ama evlat için herşeye değer. doğum zamanını haber et canımBen sezeryan istiyorum ama doktorum duruma göre diyor. Çünkü yapı olarak normal doğuma müsaitmişim. Ama hipofiz bezimdeki adenom yüzünden tedirgin bide şu alerji her yerimde çıktığı gibi orada da bolca var. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Vücudumdaki alerji izleri geçiyor ama ordakiler bir geçiyor bir alevleniyor. Sanırım sezeryan olacak. Pazartesi tarih belli olur inşaalllah.
Aman inşaallah çatlağın olmasın böyle sıkıntılar hiç olmasın. Alalh hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun.
Evet canım benım aramızda pek bırsey yok . Benımde göbişim şişti penguen gıbı yuruyorum :) Hayırlı gelsınler ıns sag salım . Alşverış yaptınız mı sız ....Canım iyiyiz şükür evet oglus geliyor inş. senle çok yakınız maşallah :) senin nasıl gidiyo? Benim göbek önde balonu hergün sisiriyorlar resmen bakalım sıhhatle gelsinler inş.
Rabbim Her isteyene nasip etsin inş biran önce
Amınnn canım benım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşdarısı bizim de başımıza inşallah. tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşallah.
Yaptık canım şükür bakalım ama eksikler var halen ama onlar hiç bitmez :)Evet canım benım aramızda pek bırsey yok . Benımde göbişim şişti penguen gıbı yuruyorum :) Hayırlı gelsınler ıns sag salım . Alşverış yaptınız mı sız ....
aynen canım hıcc bıtmıyorYaptık canım şükür bakalım ama eksikler var halen ama onlar hiç bitmez :)
Düzen laboratuarlarinda yapılıyor hangi ildesinizTmm cnm çok Sağol.sperm dna hasar testi Yapılıyor mu? Öğrenir misin?benim burda tüp bebek merkezi yok merkezlerde yapılıyorsa Yakın illerden birine gidebiliriz
Çok Sağol cnm ya.taa ne Zaman'ın mesajını bulmuşsun.biz dna hasar testini yaptırdık çok şükür sonuç iyi çıktı çok ama hala Çalışmalara devam bebek yok :)teşekkür ederim sen hamilesin sanırım hayırlı olsun darısı biz isteyenlere olsun inşallahDüzen laboratuarlarinda yapılıyor hangi ildesiniz
Amin canım Allah dileyip isteyen herkeze nasip etsin banada hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur inşÇok Sağol cnm ya.taa ne Zaman'ın mesajını bulmuşsun.biz dna hasar testini yaptırdık çok şükür sonuç iyi çıktı çok ama hala Çalışmalara devam bebek yok :)teşekkür ederim sen hamilesin sanırım hayırlı olsun darısı biz isteyenlere olsun inşallah
Slm nasılsın neler yapıyorsunÇok Sağol cnm ya.taa ne Zaman'ın mesajını bulmuşsun.biz dna hasar testini yaptırdık çok şükür sonuç iyi çıktı çok ama hala Çalışmalara devam bebek yok :)teşekkür ederim sen hamilesin sanırım hayırlı olsun darısı biz isteyenlere olsun inşallah
Gerçekten mi? Ben de cesaret edemiyorum doğal yolla denemeye çalışıp duruyorum.Slm nasılsın neler yapıyorsunVeson ben tüp bebeğe giriştim artık. Sen ne yaptın kuzum?
Canım bayramdan sonra sorun olmazsa hayırlısı ile transfer olacağım bakalım. Bir kere deneyelim dedik. Eşim ile öyle anlaştık olursa olur olmazsa doğal yoldan devam bizde.Gerçekten mi? Ben de cesaret edemiyorum doğal yolla denemeye çalışıp duruyorum.kaç ay oldu aynı dönem kürtaj olmuştu gebelik hala yok
Ne aşamadasın? İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Transferin oldu muCanım bayramdan sonra sorun olmazsa hayırlısı ile transfer olacağım bakalım. Bir kere deneyelim dedik. Eşim ile öyle anlaştık olursa olur olmazsa doğal yoldan devam bizde.
Yok canım haftaya salı olacak.Transferin oldu mu
Tüp bebek noldu canım ben kaçırdım herhaldeselam kızlar nasılsınız epey oldu buraya yazmayalı en son tüp bebek yaptırırken bakınıyodum @triton-x canım nasılsın bebiş geldimi Rabbim Analı Babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah bende hala bi gelişme yok her ay bekliyorum belki die ama malesef