- 4 Ocak 2015
- 4.095
- 3.474
- 41
tüp bebekte tutmadı canım hayırlısı böyleymiş demekTüp bebek noldu canım ben kaçırdım herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp bebekte tutmadı canım hayırlısı böyleymiş demekTüp bebek noldu canım ben kaçırdım herhalde
Canım benim ya merak ettiğin için sağol az kaldı bekliyorum artık Ama dr. Büyük ihtimal erken gelir dedi. 10undan sonra hazır olun dedi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat inş. Herşey yolundadır.selam kızlar nasılsınız epey oldu buraya yazmayalı en son tüp bebek yaptırırken bakınıyodum @triton-x canım nasılsın bebiş geldimi Rabbim Analı Babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah bende hala bi gelişme yok her ay bekliyorum belki die ama malesef
Olsun canım şimdi doğal sürece bıraktın değil mi? Ben de bir kere deneyeceğim inşallah tutar. Yoksa doğal sürece bırakacağım.tüp bebekte tutmadı canım hayırlısı böyleymiş demek
Hayda niye çift çizgi çıktı o zaman kafam karıştıselam kızlar bat 1 eylüldü dün bi tane test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı testi yaptıktan 1 saat sonra adet oldum bu sabahta öylesine bi tane yapayım dedim ama çizgi daha belirgin çıktı keşke dün adet olmasaydım da birazda olsa ümitlenseydim yaa
Üzerine mi görüyorsun yoksa?? Kan ver istersen.kanama nasıl yoğun mu regl gibi miselam kızlar bat 1 eylüldü dün bi tane test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı testi yaptıktan 1 saat sonra adet oldum bu sabahta öylesine bi tane yapayım dedim ama çizgi daha belirgin çıktı keşke dün adet olmasaydım da birazda olsa ümitlenseydim yaa
Ne yaptın cnm transfer oldu muHayda niye çift çizgi çıktı o zaman kafam karıştı
Oldum canım. Şimdi sabırla günlerin geçmesini bekliyorum.Ne yaptın cnm transfer oldu mu
normal regl gibi canım kan tahlili yaptırdım malesef 1.20 sonuç testler sorunlu herhaldeÜzerine mi görüyorsun yoksa?? Kan ver istersen.kanama nasıl yoğun mu regl gibi mi
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kaçıncı günün bugün transferinOldum canım. Şimdi sabırla günlerin geçmesini bekliyorum.
sağolasın canım 4. günü bugün. inşallah sen de ben de isteyen herkes de biran evvel hamile kalır, bebeğini sağlıkla kucağına alır. ah ah ne süreçlerden geçtik biz. hala da geçiyoruz. sabırlı olmak gerek, elbet vakti gelecektir.hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kaçıncı günün bugün transferin
Canım resmen varya bence, kanaman devam ediyor mu? Çünkü gri değil pembe duruyor. Olmayan bişey bu kadar çıkmaz diye düşünüyorum. Hadi insiyi pazarlar kızlar azönce tekrar test yaptım bugün daha belirgin oldu çizgiEki Görüntüle 1892425
evet canım bildiğin pembe çizgi kanamamın bugün 3. günü ilk günü normal oldu ama dünle bugün çok az az oluyo canım inşallah yaa ama dünde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç canım diyorum yarın en iyisi bi doktora gideyim ben canım çünkü fotoda çok belli olmasada testlerim günden güne belirginleşiyo ve bugünkü bariz çok belliCanım resmen varya bence, kanaman devam ediyor mu? Çünkü gri değil pembe duruyor. Olmayan bişey bu kadar çıkmaz diye düşünüyorum. Hadi ins
Kanda geç çıkabilir belki bencede git canım dra güzel haberlerini bekliyorum.evet canım bildiğin pembe çizgi kanamamın bugün 3. günü ilk günü normal oldu ama dünle bugün çok az az oluyo canım inşallah yaa ama dünde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç canım diyorum yarın en iyisi bi doktora gideyim ben canım çünkü fotoda çok belli olmasada testlerim günden güne belirginleşiyo ve bugünkü bariz çok belli
ayy inşallah canım yaa yarın inşallah güzel haberler veririm sana canımKanda geç çıkabilir belki bencede git canım dra güzel haberlerini bekliyorum.
aaaa bayağı çizgi var. kan testi yaptır hemen.iyi pazarlar kızlar azönce tekrar test yaptım bugün daha belirgin oldu çizgiEki Görüntüle 1892425
inşallah canım. sağolasın.mavimli canım inş. Sende güzel haberler alırsın.
Kız hadi artık doğurmadın mı dahamavimli canım inş. Sende güzel haberler alırsın.