Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım benim ya merak ettiğin için sağol az kaldı bekliyorum artık Ama dr. Büyük ihtimal erken gelir dedi. 10undan sonra hazır olun dedi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat inş. Herşey yolundadır.

selam kızlar bat 1 eylüldü dün bi tane test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı testi yaptıktan 1 saat sonra adet oldum bu sabahta öylesine bi tane yapayım dedim ama çizgi daha belirgin çıktı keşke dün adet olmasaydım da birazda olsa ümitlenseydim yaa

Hayda niye çift çizgi çıktı o zaman kafam karıştı

Üzerine mi görüyorsun yoksa?? Kan ver istersen.kanama nasıl yoğun mu regl gibi mi

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kaçıncı günün bugün transferin
sağolasın canım 4. günü bugün. inşallah sen de ben de isteyen herkes de biran evvel hamile kalır, bebeğini sağlıkla kucağına alır. ah ah ne süreçlerden geçtik biz. hala da geçiyoruz. sabırlı olmak gerek, elbet vakti gelecektir.

Canım resmen varya bence, kanaman devam ediyor mu? Çünkü gri değil pembe duruyor. Olmayan bişey bu kadar çıkmaz diye düşünüyorum. Hadi ins
evet canım bildiğin pembe çizgi kanamamın bugün 3. günü ilk günü normal oldu ama dünle bugün çok az az oluyo canım inşallah yaa ama dünde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç canım diyorum yarın en iyisi bi doktora gideyim ben canım çünkü fotoda çok belli olmasada testlerim günden güne belirginleşiyo ve bugünkü bariz çok belli

Kanda geç çıkabilir belki bencede git canım dra güzel haberlerini bekliyorum.