Aminnn. Allah razi olsun cnmm . Hepimizin saglikla kucagina almasini nasip eylesin Rabbim .Ayy maşallah kuzuya ya canım gözün aydın.
Tatlım çok güzel bir haber bu :) allah tamamına erdirsin inş.
maşallah gözün aydın tatlım ne güzel bi haber bu böyle
Allah analı babalı büyütsün güzel yavrunu
nasıl geçti doğumun canım annelik nasıl gidiyor
Ne güzel Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün ilk gebeliğimde beraberdik bizim kalbi durdu durmasa doğumu 1 temmuzdu kısmet bu evladımaymış
Tşk ederim hepinize inşallah rabbim size de nasip eder bu duyguyu çok güzel bi duygu ve sorumluluk istiyor tabi. Doğumum normal başlayıp sezeryan ile sonuçlandı zor bi süreçti toparlandım çok şükürAyy maşallah kuzuya ya canım gözün aydın.
Tatlım çok güzel bir haber bu :) allah tamamına erdirsin inş.
İnşallah canım çok sevindim senin adına hayırlı gebişlikler olsun doğumlar olsun inşallahCok sukur kuzum Allah razi olsun. Yok cnm 2 ay klomen kullanmstm birsey fayda etmedi sonra doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc cok kotu cikmisti 3 ay sonra gel dedi tabi ben tup bebek arastirmasina bile girmistm sonra tam 3 ay sonunda tedaviye baslayacagm vakit hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbime hep heves ederdim bende takvim koyabilecek miyim hamile kalabilecek miyim diye dogru zaman bu zamanmis insaallah saglikla gelir yavrum. Rabbim isteyen herkese hayirli ve zamanli evlatlar nasip eylesin. Her zaman dualarimdasiniz
Allah razi olsun cnm. Darisi tez vakitte size insallahİnşallah canım çok sevindim senin adına hayırlı gebişlikler olsun doğumlar olsun inşallah
Kuzum inan en az kendim kadar sevindim.Allah tamamına erdirsin.dualarında bizleri eksik etme :)Allah razi olsun cnm. Darisi tez vakitte size insallah
Ben iyiyim canım sona doğru yaklaşıyorum Allah'ın izniyle. Ufak tefek sıkıntılar var ama hamdolsun bugünümüze. Sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar nerelerdesiniz? Nasılsınız? Umarım hersey yolundadir.
Canım son bir ayın kalmış, allah sağ salim kurtarsın inş. Hayırdır inş. önemli birşey değildir canım?Ben iyiyim canım sona doğru yaklaşıyorum Allah'ın izniyle. Ufak tefek sıkıntılar var ama hamdolsun bugünümüze. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Gebelik alerjisi oldum. Karnımda başladı. ÇAtlamaya bağlı gerilme falan sandık. Sonra bütün vücuda döküntü şeklinde yayıldı. İnşaalllah siz yaşamayın çok zor bişeymiş. Uyku uyutmuyor. El ayak kaşıntısı en şiddetlisi. Alerji iğnesi oldum. Azıcık hafiflediler ama geçmediler tamamen. Geçmezmişte doğumdan sonra geçecekmiş öyle dedi doktor. Hormonlarım yapıyormuş bunu. Allah beterinden korusun ne diyelim.Canım son bir ayın kalmış, allah sağ salim kurtarsın inş. Hayırdır inş. önemli birşey değildir canım?
Bende iyiyim şükürler olsun, yıllık izinler kaldırıldığı için çalışmaya devam ediyorum. Allah sağlık versin napalım böyle devam ediyoruz.
Canım az kaldı dayan inş geçecek ve güzelce yavrunu kucağına alacaksın inş. Bu alerjiden geçen bende suphelendim, göbeğim çok kasiniyordu, sabah bir baktım kırmızı küçük lekeler vardı. Ama geçti. Terledigim için isilik oldum sanırım. senin dahami uzun sürdü canım ya gerçi benim geçti. olmasa devam ederdi heraldeGebelik alerjisi oldum. Karnımda başladı. ÇAtlamaya bağlı gerilme falan sandık. Sonra bütün vücuda döküntü şeklinde yayıldı. İnşaalllah siz yaşamayın çok zor bişeymiş. Uyku uyutmuyor. El ayak kaşıntısı en şiddetlisi. Alerji iğnesi oldum. Azıcık hafiflediler ama geçmediler tamamen. Geçmezmişte doğumdan sonra geçecekmiş öyle dedi doktor. Hormonlarım yapıyormuş bunu. Allah beterinden korusun ne diyelim.
Bende daha çalışıyorum ama zor oluyor ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı ayrılacağım inşaalllahh.
Allah yardımcımız olsun
Çatlıyor olabilir bide sıcak dediğin gibi isilik olabilir. benim karnım çok kaşındı çatlaklar belli oluyordu kırmızı kırmızı ama üzerleri pütür pütürdü sanki su toplamış gibiydi bir hafta kadar o sürdü. Sonra ayaklarım kaşınmaya başladı. Sonra bileklerden bacaklara yayıldı. Sonra eller kollar. Sadece sırtımda, yüzümde ve göğüslerimde yok.Canım az kaldı dayan inş geçecek ve güzelce yavrunu kucağına alacaksın inş. Bu alerjiden geçen bende suphelendim, göbeğim çok kasiniyordu, sabah bir baktım kırmızı küçük lekeler vardı. Ama geçti. Terledigim için isilik oldum sanırım. senin dahami uzun sürdü canım ya gerçi benim geçti. olmasa devam ederdi heralde
Canım çok çok geçmiş olsun ya geçmiş şükür, çatlakları şuan pek farkedemiyorum sanırım varsa da ben göremedim ama belki bundan sonra olur :) Ben başından beri biooil kullanıyorum. Bi arkadaşımda kullanmıştı onda hiç çatlak olmamıştı inş. bende de işe yarar bakalım...Sen normal mi sezeryan mı istiyorsun canım? Tarih verdi mi dr un? Az kaldı senin inş.Çatlıyor olabilir bide sıcak dediğin gibi isilik olabilir. benim karnım çok kaşındı çatlaklar belli oluyordu kırmızı kırmızı ama üzerleri pütür pütürdü sanki su toplamış gibiydi bir hafta kadar o sürdü. Sonra ayaklarım kaşınmaya başladı. Sonra bileklerden bacaklara yayıldı. Sonra eller kollar. Sadece sırtımda, yüzümde ve göğüslerimde yok.
Doktor ovadril diye bir krem verdi önce bir işe yaramadı. Sonra betnovate diye bir krem verdi kortizonluymuş. Oda bir işe yaramadı sonra cildiyeye gittim iğne verdi 5 tane. İğne bitince de hapa devam et dedi. Ama oda tamamen geçirmeyecek hafifletecek dedi gerçekten öyle oldu.
Karnıma ovadril losyon sürmüştüm sadece. Kortizonludan sürmemiştim. İş yerimden bir arkadaş bana balmumu-zeytinyağı kremi getirdi. Annesi yapıyormuş. Karnıma 1 haftadır ondan sürüyorum çok iyi geldi maşaallah.
150 liraya çatlak kremi aldım bir işe yaramıyormuş. Bilsem en baştan bu kremi sürerim.
Böyle yani canım. Yaşadıkça insan neler görüyor :) Allah beterinden korusun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara da hayırlısıyla nasip eylesin. Annelik zormuş. Şimdiden anlıyor insan. Annelerimizin kıymetini bilelim.
geçmiş olsun canım az kalmış az dayanGebelik alerjisi oldum. Karnımda başladı. ÇAtlamaya bağlı gerilme falan sandık. Sonra bütün vücuda döküntü şeklinde yayıldı. İnşaalllah siz yaşamayın çok zor bişeymiş. Uyku uyutmuyor. El ayak kaşıntısı en şiddetlisi. Alerji iğnesi oldum. Azıcık hafiflediler ama geçmediler tamamen. Geçmezmişte doğumdan sonra geçecekmiş öyle dedi doktor. Hormonlarım yapıyormuş bunu. Allah beterinden korusun ne diyelim.
Bende daha çalışıyorum ama zor oluyor ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı ayrılacağım inşaalllahh.
Allah yardımcımız olsun
iyidir valla nolsun sen nasılsın nasıl gidiyor. hamilelik?slm kızlar nasılsınız