Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
maşallah gözün aydın tatlım ne güzel bi haber bu böyle :nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün güzel yavrunu
nasıl geçti doğumun canım annelik nasıl gidiyor :anne:

Ne güzel Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün ilk gebeliğimde beraberdik bizim kalbi durdu durmasa doğumu 1 temmuzdu kısmet bu evladımaymış

Ayy maşallah kuzuya ya canım gözün aydın.

Tatlım çok güzel bir haber bu :) allah tamamına erdirsin inş.
Tşk ederim hepinize inşallah rabbim size de nasip eder bu duyguyu çok güzel bi duygu ve sorumluluk istiyor tabi. Doğumum normal başlayıp sezeryan ile sonuçlandı zor bi süreçti toparlandım çok şükür

Cok sukur kuzum Allah razi olsun. Yok cnm 2 ay klomen kullanmstm birsey fayda etmedi sonra doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc cok kotu cikmisti 3 ay sonra gel dedi tabi ben tup bebek arastirmasina bile girmistm sonra tam 3 ay sonunda tedaviye baslayacagm vakit hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbime hep heves ederdim bende takvim koyabilecek miyim hamile kalabilecek miyim diye dogru zaman bu zamanmis insaallah saglikla gelir yavrum. Rabbim isteyen herkese hayirli ve zamanli evlatlar nasip eylesin. Her zaman dualarimdasiniz:KK60:
İnşallah canım çok sevindim senin adına hayırlı gebişlikler olsun doğumlar olsun inşallah

Arkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normalde :KK43: acaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur

Ben iyiyim canım sona doğru yaklaşıyorum Allah'ın izniyle. Ufak tefek sıkıntılar var ama hamdolsun bugünümüze. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım son bir ayın kalmış, allah sağ salim kurtarsın inş. Hayırdır inş. önemli birşey değildir canım?
Bende iyiyim şükürler olsun, yıllık izinler kaldırıldığı için çalışmaya devam ediyorum. Allah sağlık versin napalım böyle devam ediyoruz.

Merhabalar
BAT'a daha 10 günüm var ama belimde ve sol kasığımda batma oluyor. 2 gün önce de koku hassasiyeti ve mide bulantım vardı. Bu kadar erken belirti sanıyorum psikolojik ama yine de yorumlarınızı merak ettim :)

Bata 6 gunum var benim ve kasiklarim asiri derecede agriyor kollarim ve bacaklarim kopacak gibi 15 gun sogan kuru yaptim goguslerimde cok hasaslasti kenarlari batiyor sanki bagirsaklarim halay cekiyor auan kurul kurul :)

Canım son bir ayın kalmış, allah sağ salim kurtarsın inş. Hayırdır inş. önemli birşey değildir canım?
Bende iyiyim şükürler olsun, yıllık izinler kaldırıldığı için çalışmaya devam ediyorum. Allah sağlık versin napalım böyle devam ediyoruz.
Gebelik alerjisi oldum. Karnımda başladı. ÇAtlamaya bağlı gerilme falan sandık. Sonra bütün vücuda döküntü şeklinde yayıldı. İnşaalllah siz yaşamayın çok zor bişeymiş. Uyku uyutmuyor. El ayak kaşıntısı en şiddetlisi. Alerji iğnesi oldum. Azıcık hafiflediler ama geçmediler tamamen. Geçmezmişte doğumdan sonra geçecekmiş öyle dedi doktor. Hormonlarım yapıyormuş bunu. Allah beterinden korusun ne diyelim.
Bende daha çalışıyorum ama zor oluyor ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı ayrılacağım inşaalllahh.

Allah yardımcımız olsun

Gebelik alerjisi oldum. Karnımda başladı. ÇAtlamaya bağlı gerilme falan sandık. Sonra bütün vücuda döküntü şeklinde yayıldı. İnşaalllah siz yaşamayın çok zor bişeymiş. Uyku uyutmuyor. El ayak kaşıntısı en şiddetlisi. Alerji iğnesi oldum. Azıcık hafiflediler ama geçmediler tamamen. Geçmezmişte doğumdan sonra geçecekmiş öyle dedi doktor. Hormonlarım yapıyormuş bunu. Allah beterinden korusun ne diyelim.
Bende daha çalışıyorum ama zor oluyor ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı ayrılacağım inşaalllahh.

Allah yardımcımız olsun
Canım az kaldı dayan inş geçecek ve güzelce yavrunu kucağına alacaksın inş. Bu alerjiden geçen bende suphelendim, göbeğim çok kasiniyordu, sabah bir baktım kırmızı küçük lekeler vardı. Ama geçti. Terledigim için isilik oldum sanırım. senin dahami uzun sürdü canım ya gerçi benim geçti. olmasa devam ederdi heralde

Canım az kaldı dayan inş geçecek ve güzelce yavrunu kucağına alacaksın inş. Bu alerjiden geçen bende suphelendim, göbeğim çok kasiniyordu, sabah bir baktım kırmızı küçük lekeler vardı. Ama geçti. Terledigim için isilik oldum sanırım. senin dahami uzun sürdü canım ya gerçi benim geçti. olmasa devam ederdi heralde
Çatlıyor olabilir bide sıcak dediğin gibi isilik olabilir. benim karnım çok kaşındı çatlaklar belli oluyordu kırmızı kırmızı ama üzerleri pütür pütürdü sanki su toplamış gibiydi bir hafta kadar o sürdü. Sonra ayaklarım kaşınmaya başladı. Sonra bileklerden bacaklara yayıldı. Sonra eller kollar. Sadece sırtımda, yüzümde ve göğüslerimde yok.
Doktor ovadril diye bir krem verdi önce bir işe yaramadı. Sonra betnovate diye bir krem verdi kortizonluymuş. Oda bir işe yaramadı sonra cildiyeye gittim iğne verdi 5 tane. İğne bitince de hapa devam et dedi. Ama oda tamamen geçirmeyecek hafifletecek dedi gerçekten öyle oldu.
Karnıma ovadril losyon sürmüştüm sadece. Kortizonludan sürmemiştim. İş yerimden bir arkadaş bana balmumu-zeytinyağı kremi getirdi. Annesi yapıyormuş. Karnıma 1 haftadır ondan sürüyorum çok iyi geldi maşaallah.
150 liraya çatlak kremi aldım bir işe yaramıyormuş. Bilsem en baştan bu kremi sürerim.
Böyle yani canım. Yaşadıkça insan neler görüyor :) Allah beterinden korusun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara da hayırlısıyla nasip eylesin. Annelik zormuş. Şimdiden anlıyor insan. Annelerimizin kıymetini bilelim. :KK200:

Çatlıyor olabilir bide sıcak dediğin gibi isilik olabilir. benim karnım çok kaşındı çatlaklar belli oluyordu kırmızı kırmızı ama üzerleri pütür pütürdü sanki su toplamış gibiydi bir hafta kadar o sürdü. Sonra ayaklarım kaşınmaya başladı. Sonra bileklerden bacaklara yayıldı. Sonra eller kollar. Sadece sırtımda, yüzümde ve göğüslerimde yok.
Doktor ovadril diye bir krem verdi önce bir işe yaramadı. Sonra betnovate diye bir krem verdi kortizonluymuş. Oda bir işe yaramadı sonra cildiyeye gittim iğne verdi 5 tane. İğne bitince de hapa devam et dedi. Ama oda tamamen geçirmeyecek hafifletecek dedi gerçekten öyle oldu.
Karnıma ovadril losyon sürmüştüm sadece. Kortizonludan sürmemiştim. İş yerimden bir arkadaş bana balmumu-zeytinyağı kremi getirdi. Annesi yapıyormuş. Karnıma 1 haftadır ondan sürüyorum çok iyi geldi maşaallah.
150 liraya çatlak kremi aldım bir işe yaramıyormuş. Bilsem en baştan bu kremi sürerim.
Böyle yani canım. Yaşadıkça insan neler görüyor :) Allah beterinden korusun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara da hayırlısıyla nasip eylesin. Annelik zormuş. Şimdiden anlıyor insan. Annelerimizin kıymetini bilelim. :KK200:
Canım çok çok geçmiş olsun ya geçmiş şükür, çatlakları şuan pek farkedemiyorum sanırım varsa da ben göremedim ama belki bundan sonra olur :) Ben başından beri biooil kullanıyorum. Bi arkadaşımda kullanmıştı onda hiç çatlak olmamıştı inş. bende de işe yarar bakalım...Sen normal mi sezeryan mı istiyorsun canım? Tarih verdi mi dr un? Az kaldı senin inş.
Buarada bu hamilelikte annemin kıymetini kat be kat anladım. Zaten duygusala bağladım hehe :) Eskiden hiç birbirimize seni seviyorum demezdik annemle, şimdi 7 24 böyleyiz çok şükür diyorlar ya birtek anne ağlar, gerisi yalan ağlar diye hakikaten doğru ya...Allajım onun gibi güzelce bir evlat yetiştirmeyi nasip eder inş.

Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım az kalmış az dayan :KK66:

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????